פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים שלום החלטתי לקנות טלוויזיה לא חכמה ולחבר מחשב במקום , אני מתכוון לקנות טלוויזיה HD עם קצב החלפת תמונה של 400HZ שאלתי היא איזה כרטיס מסך למחשב אני צריך לקנות על מנת שאוכל לראות סרטים (בעיקר) בצורה טובה בטלוויזיה ?תודה מראש לכל העונים ויום טוב
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים כל כרטיס מסך גם המובנה במעבד יספיק כדי להריץ לך FHD.מה המפרט המלא שלך?וקצב ריענון של 400HZ לא קיים.
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים מחבר קודם כל תודה , אולי לא הובנתי נכון 400HZ זה קצב רענון כפי שמתואר בדף היבואן , ברור לי שכל כרטיס אבל אני רוצה לקבל מהמחשב לטלוויזיה תמונה איכותית בסרטים לדוגמה , והשאלה היא האם כרטיס מסך מסוג אחד יכול לתת לי תמונה טובה מכרטיס מסוג אחר , אם כך אז איזה כרטיס כדאי לי לשים במחשב.
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים מחבר מפרט של המחשב ? מאיפה אני יודע איפה רואים את זה? כמה שאני זוכר זה 2 ליבות 2.8 מגה הרץ משהו כזה
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים ה400HZ הזה הוא גימיק חמוד. בפועל כמובן שקצב התמונות הוא סטנדרטי. סרטים עדיין יראו ב-24 או 30 תמונות לשניה, אם כי אני מאמין שלטלויזיה אופציית החלקת תמונה ל-60 לשניה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.