פורסם 2014 באוגוסט 1811 שנים שלום, חברה שלי רוצה לקנות בשבוע הבא מחשב נייד ורציתי המלצות למקומות שהוא יכולה להתנסות במחשבים ניידים. כשאני אומר לנסות זה אומר שלא חייבים להדליק אותם. כי היא מכירה את הממשק של ווינדוס. אלא נטו להרים אותם (עדיף עם הסוללה בפנים אם היא לא מובנית בשביל המשקל) ולנסות להרגיש את המקלדת לאיזה כמה שניות. יש מקומות כאלה מומלצים? מבחינת אזורים, עדיפות לאזור השרון, או אזור המרכז (תל אביב למשל), או אפילו אילת (היא תיהיה באילת בשבוע הבא אם זה עוזר, אבל אני מניח שבמרכז יותר סיכוי למצוא) בתודה מראש על כל המלצה בברכה, ליאור.
פורסם 2014 באוגוסט 1811 שנים למחשבי Dell - יש תצוגה גדולה בחנות notebookclub בפתח תקווה.שאר יצרנים - אני מניח שיש באופיס דיפו / באג, אבל הדגמים שם לא הכי מומלצים, מבחר מוגבל.איזה מחשב ספציפית היא מעוניינת לבדוק?
פורסם 2014 באוגוסט 1811 שנים מחבר למחשבי Dell - יש תצוגה גדולה בחנות notebookclub בפתח תקווה.שאר יצרנים - אני מניח שיש באופיס דיפו / באג, אבל הדגמים שם לא הכי מומלצים, מבחר מוגבל.איזה מחשב ספציפית היא מעוניינת לבדוק?תודה.כן הייתי שם ואפילו אבא שלי קנה שם מה-Outlet? מאד מומלץ אגב!האמת שהיא מתלבטת בין כמה דגמים. יכול להיות שאשלח אותה לשם לראות דגם של דל.עקרונית ההתלבטות שלה היא בין:Asus Transformer T100 32/64GB +500GB (אני יודע שזה טאבלט היברידי, הוא גם ככה בעדיפות נמוכה, כנראה שלא תלך עליו)HP Pavilion X360Lenovo Yoga 2 11 InchAsus X200LAאלו הדגמים כרגע. אלא אם מישהו כאן ימליץ על דגמים נוספים.היא מחפשת מחשב קל. מסך קטן. תקציב עד 2500 ש"ח. יש לה אפשרות לקנות באילת כאמור אז זה נותן קצת משחק עם התקציב.השימושים הם בעיקר עבודה משרדית. אולי טיפה פוטושופ אבל לא משהו רציני. בעיקר עבודה משרדית.
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מחבר מישהו יודע איפה אפשר לראות מחשב של לנובו?אני מחפש לראות u330p בתצוגה. מישהו יודע איפה אפשר לראות את הדגם הזה או בכלל איפה יש תצוגה של מחשבי לנובו?
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים קראת את הביקורת עליו??http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-U330p-Notebook.99952.0.html
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מחבר קראת את הביקורת עליו??http://www.notebookcheck.net/Review-Lenovo-IdeaPad-U330p-Notebook.99952.0.htmlכן. אתה מתייחס למשהו ספציפי?
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים [TABLE][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]Very low display brightness[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]CPU and GPU cannot use their full potential under combined load[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]Mediocre WLAN performance[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]Bad speakers[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]No maintenance cover[/TD][/TR][/TABLE]
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מחבר [TABLE][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]Very low display brightness[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]CPU and GPU cannot use their full potential under combined load[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]Mediocre WLAN performance[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]Bad speakers[/TD][/TR][TR=class: pc][TD]-[/TD][TD]No maintenance cover[/TD][/TR][/TABLE]כן ראיתי את זה. כפי שראית בדיון שפתחתי לגבי מחשב 13.3ההתלבטות היא בין כמה דגמים.אם אני מוריד את הדגם הזה.נשארתי עם האסוס S301LP שהבנתי שגם הוא לא משהו.או עם:Dell 3330 שאמרתם שהוא מיושןאוDell 3340 שנראה סבבה פשוט קצת יקר ואחותי לא כל כך אוהבת את העיצוב שלואוDell Vostro 5470 שהמלצת שגם קצת יקר והסוללה שלו גם לא מדהימהפלוס לא ראיתי ביקורת שלו ב- notebookcheck.net בשביל השוואה אמיתיתכך שאני די אובד עצות כרגע
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מחבר מי אמר שהסוללה של ה-5470 לא מדהימה ????אז אני מבין שאתה מסכים שהאסוס לא מומלץ?בהנחה שהבנתי אותך נכון. (תקן אותי אם אני טועה)אם אתה צריך לדרג בין הדגמים הבאים:Dell Latitude 3330 8GB Ram + 128GB HDD עם סוללת 4 תאיםDell Latitude 3340 4GB Ram + 500GB HDD עם סוללת 6 תאיםDell Vostro 5470 4GB Ram + 500GB HDD עם סוללת 3 תאיםאיך היית מדרג אותם?נ.ב לגבי הסוללה. זה פשוט מסך יותר גדול עם סוללת 3 תאים.וכאמור לא ראיתי השוואה מקבילה ב- Notebookcheck לצורך השוואה אמיתית. נערך 2014 באוגוסט 2111 שנים על-ידי Mike_Shinoda
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים ואני שואל - מה קשר בין מספר התאים לאיכות הסוללה?"הידעת?" שסוללת ה-3 תאים של ה-5470 מחזיקה יותר מה-6 תאים של ה-3330 ?יש גם הבדלים נוספים של מסך מט מול מסך מגע (מבריק) בין הדגמים.יש עוד פרמטרים שצריך לשקול כמובן.כמו שציינתי גם, ה-5470 קל יותר משני מחשבי ה-Latitude ב-100 גרם.יש מלא ביקורות ל-5470, שהביקורות מפורטות לא פחות מאלו שב-notebookcheckhttp://www.notebookcheck.net/Dell-Vostro-5470.105271.0.htmlובכלל חפש בגוגל Vostro 5470 review, יש הרבה מאד תוצאות לכך נערך 2014 באוגוסט 2111 שנים על-ידי Chevy
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים מחבר ואני שואל - מה קשר בין מספר התאים לאיכות הסוללה?"הידעת?" שסוללת ה-3 תאים של ה-5470 מחזיקה יותר מה-6 תאים של ה-3330 ?יש גם הבדלים נוספים של מסך מט מול מסך מגע (מבריק) בין הדגמים.יש עוד פרמטרים שצריך לשקול כמובן.כמו שציינתי גם, ה-5470 קל יותר משני מחשבי ה-Latitude ב-100 גרם.יש מלא ביקורות ל-5470, שהביקורות מפורטות לא פחות מאלו שב-notebookcheckhttp://www.notebookcheck.net/Dell-Vostro-5470.105271.0.htmlובכלל חפש בגוגל Vostro 5470 review, יש הרבה מאד תוצאות לכךאז אתה אומר שהוא עדיף על ה- 3330.השאלה אם הוא גם עדיף לדעתך על ה-3340?
פורסם 2014 באוגוסט 2111 שנים כן. גם ה-3330 וגם ה-3340 הם מחשבים בסיסיים וזולים המיועדים לסטודנטים (היום קוראים להם לטיטיוד אבל בעבר הם גם היו שייכים לסדרת ווסטרו, ענייני שינוי מיתוג של דל), בניגוד ל-5470 שהוא כבר מחשב יותר "פרימיום".
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.