פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים שלום יש לי דיסק קשיח חיצוני 500 גיגה שבטעות מחקתי ממנו מידע מאוד חשוב , אני יודע שיש חברות שמשחזרות מידע, השאלה אם אני אנסה לשחזר מידע מהדיסק עם תוכנות מקצועיות בבית כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY ואם לא אצליח וארצה אחר-כך לקחת את הדיסק לחברת שיחזור מידע הפעולה שעשיתי עם התוכנה בבית מקלקלת משהו ,אני הרי לא כותב לדיסק כלום רק מנסה לשחזר מידע ,זה יכול להכביד על החברה אחר כך לנסות לשחזר מידע מהדיסק אם אני לא הצלחתי ? תודה רבה לעונים
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים אם מדובר במידע ממש ממש חשוב אז אל תסתכן בלנסות להציל את המידע לבד אלא קח לחברת שחזור ושלם להם כמה שצריך.
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים מחבר זאת השאלה , האם אני מסכן את הצלת המידע שאני מנסה לשחזר אותו עם תוכנות ביתיות מקצועיות כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY אני הבנתי שרק אם אני כותב ומוחק מידע חדש על הדיסק אז אני מקטין סיכויים להצלת מידע עתידית בחברה , אבל לנסות לשחזר עם תוכנה בבית זה עלול להזיק ????
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים ממליץ על RECUVA. תוכנה מעולה ופשוטה לשימושמאותה חברה שיצרה את CCLEANER המעולה.רק קח בחשבון שהסיכויים לשחזר קבצים מורכבים כמו RAR וכו' לא גדולים.יש יותר סיכויים לתמונות וסרטונים..כמו כן שיחזור מידע בחברה זה לא דבר זול נערך 2014 באוגוסט 1711 שנים על-ידי Teknik
פורסם 2014 באוגוסט 1711 שנים מחבר אוקיי , אבל השאלה היא כזאת :אם אני אנסה בבית לשחזר מידע עם התוכנות הנזכרות לעיל , ולא אצליח , העבודה עם התוכנות בבית תקטין לאחר מכן את סיכויים לשחזור המידע על-ידי חברה מקצועית ????תודה
פורסם 2014 באוגוסט 1811 שנים אם מדובר במחיצה של מערכת ההפעלה, אל תפעיל את הקשיח על המחשב הזה, מערכת ההפעלה קוראת וכותבת על הקשיח בצורה די רציפה.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.