עבור לתוכן

שחזור מידע מדיסק קשיח

Featured Replies

פורסם

שלום

יש לי דיסק קשיח חיצוני 500 גיגה שבטעות מחקתי ממנו מידע מאוד חשוב , אני יודע שיש חברות שמשחזרות מידע, השאלה אם אני אנסה לשחזר מידע מהדיסק עם תוכנות מקצועיות בבית כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY ואם לא אצליח וארצה אחר-כך לקחת את הדיסק לחברת שיחזור מידע הפעולה שעשיתי עם התוכנה בבית מקלקלת משהו ,אני הרי לא כותב לדיסק כלום רק מנסה לשחזר מידע ,זה יכול להכביד על החברה אחר כך לנסות לשחזר מידע מהדיסק אם אני לא הצלחתי ?

תודה רבה לעונים

פורסם

אם מדובר במידע ממש ממש חשוב אז אל תסתכן בלנסות להציל את המידע לבד אלא קח לחברת שחזור ושלם להם כמה שצריך.

פורסם
  • מחבר

זאת השאלה , האם אני מסכן את הצלת המידע שאני מנסה לשחזר אותו עם תוכנות ביתיות מקצועיות כמו ACTIVE PARTITION RECOVERY

אני הבנתי שרק אם אני כותב ומוחק מידע חדש על הדיסק אז אני מקטין סיכויים להצלת מידע עתידית בחברה , אבל לנסות לשחזר עם תוכנה בבית

זה עלול להזיק ????

פורסם

ממליץ על RECUVA. תוכנה מעולה ופשוטה לשימוש

מאותה חברה שיצרה את CCLEANER המעולה.

רק קח בחשבון שהסיכויים לשחזר קבצים מורכבים כמו RAR וכו' לא גדולים.

יש יותר סיכויים לתמונות וסרטונים..

כמו כן שיחזור מידע בחברה זה לא דבר זול

פורסם
  • מחבר

אוקיי , אבל השאלה היא כזאת :

אם אני אנסה בבית לשחזר מידע עם התוכנות הנזכרות לעיל , ולא אצליח , העבודה עם התוכנות בבית תקטין לאחר מכן את סיכויים לשחזור המידע על-ידי חברה מקצועית ????

תודה

פורסם

אם מדובר במחיצה של מערכת ההפעלה, אל תפעיל את הקשיח על המחשב הזה, מערכת ההפעלה קוראת וכותבת על הקשיח בצורה די רציפה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים