פורסם 2004 במרץ 1121 שנים לי יש צורב LG 40x12x40שלוש אנשים שאני מכיר קנו LG 52x32x52 (זה בלי החור לאוזניות רק כפתור להוציא מגש)הוא צורב לא ממש מהרהוא קורא על הפנים, לוקח לו הרבה זמן לטעון דיסק (יחסית אלי.. שאני קורא דיסקים הרבה יותר מהר ממני)ויש פעמים שהוא מרעיש בטירוףכל זה לא קורא בצורב שלי.. רק בשלהםמה יכול להיות הבעיה למה זה קורה והאם יש תחליף טוב יותר באותו מחיר של ה LG X52 ?תודה.
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים לסידירומים של lg יש שם רע מתקלקל מהר אז מה כבר אפשר לצפות מהצורבים שלהם..בקשר לזה שהוא קורא דיסקים באיטיות זה יכול להיות בגלל שהם הושארו פתוחים מתי שנצרבולוקח יותר זמן לקרוא דיסקים פתוחים מאשר סגוריםכדאי לעדכן תחומרה של הצורב (שאותה מוצאים באתר של היצרן) אולי זה יעזור אם לא:אני ממליץ על הצורב הזה:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2615או בצבע שחור:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_277_289&products_id=2783ביקורת:http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=194liteon היא חברה מצויינת ואמינה מאודהבחנתי שיש צינזור אז בקיצר כנס ל<לינק צונזר>עריכת אחראי הפורום - הצינזור לאתר ההוא לא נועד כדי שתמצא דרכים מקוריות לעקוף אותו!
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר אותו דיסק היה אצלי ואצל שכן שלי ואצלי הוא נקרא יותר מהר אז זה לא קשור כל כך לדיסק שנסגר או לאאבל אם אתה אומר שדיסק שנסגר נקרא יותר מהר אז סבבה למדתי משהו חדש =]בכל מקרה אסור לפרסם פה לינקים של אותה חנות או להזכיר את שמה אבל הבנתי שאתה מדבר על לייט אוןשהם דיי זולים עד כמה שזכור לי כמו LG בערך..אז הצורב הבא שלי כנראה יהיה שלהם (כי נראה לי ששלי מתחיל לזייף בזמן האחרון)יש לי חבילה של דיסקים של חברת MEMOREX והם נחשבים דיי טובים ולא בעייטיםובזמן האחרון שאני צורב דיסקים אחרי יומיים מתחילים להיות בעייטייםלא רוצים לפעולרק אחרי מאמצים ושעות רבות של מאמץ הם עושים טובה שאחרי 3 דקות עולים..עריכה:תמחוק את הקישור שהוספת למטה אני מכיר את האתר והצינזורה אחי פשוט אסור לפרסם או לעבור על הצינזורה כאן וסתם ינעלו את התארד או יענישו אותך או משהו קיצר חבל ותודה על הכוונות הטובות נכנסתי ללינקים :]
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אתה מתכוון שלא רצו לפעול בצורב או גם בצורב וגם בסידירום?memorex נחשבים גרועים ואני מדבר מניסיון
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים מחבר אתה מתכוון שלא רצו לפעול בצורב או גם בצורב וגם בסידירום?memorex נחשבים גרועים ואני מדבר מניסיוןאני מציע לך להתחרט ומהרלא סתם שילמתי 2 שקל לדיסק (חבילה של מאה)אני יכול להשיג דיסקים חינם שמיוצרים בישראל (תפן) נראה לי שנמכרו פעם תחת המותג טורנדו או משהו..רק שאני משיג אותם ישירות מהמפעל בלי מדבקה בלי כלום..קיצר עזוב רד מזה שניה צרבתי בזמן האחרון על ממורקס האלה וזה בקושי פועל גם בסידירום וגם בצורב וגם בסידירום אחר וגם בצורב אחראבל הדיסקים הראשונים בחבילה שצרבתי לפני 3 חודשים פועלים פיקס!
פורסם 2004 במרץ 1121 שנים אני מציע לך להתחרט ומהרלא סתם שילמתי 2 שקל לדיסק (חבילה של מאה)אני יכול להשיג דיסקים חינם שמיוצרים בישראל (תפן) נראה לי שנמכרו פעם תחת המותג טורנדו או משהו..רק שאני משיג אותם ישירות מהמפעל בלי מדבקה בלי כלום..קיצר עזוב רד מזה שניה צרבתי בזמן האחרון על ממורקס האלה וזה בקושי פועל גם בסידירום וגם בצורב וגם בסידירום אחר וגם בצורב אחראבל הדיסקים הראשונים בחבילה שצרבתי לפני 3 חודשים פועלים פיקס!זה היה איום? תרגעבקיצר תחשוב מה שתה רוצהאני רק דיברתי מניסיון
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר חח סליחה אחי זה הרגל אני מנסה להגמלורון26 אני לא מאיים אני רק מבואס רצח ששילמתי 2 שקל לדיסק כי אמרו לי ש memorex חברה טובה ..
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים באיזו תוכנת צריבה אתה משתמש??מה גירסת הקושחה?...100 או 101? או 102?....נתקלתי פעם בבעיה דומה.......עידכנתי ל 101 והתקנתי נרו חדש יותר...ולא מה שמסופק עם הצורב 5599 או משהו כזהעם גירסה 6 הצורב עובד מצויין ללא בעיות!....תנסה...
פורסם 2004 במרץ 1221 שנים מחבר הצורה שעושה בעיות בכתיבה זה LG 40x12x40 אין לי מושג איזה גירסא הקושחה זה מה שקיבלתי עם הצורבאני משתמש בנרו 6 אולטרה אדישןהצורבים שעושים בעיות בקריאה אלה ה 52x32x52 ...
פורסם 2004 ביוני 2921 שנים גם אני דיברתי על ה 52, תבדוק אצל שכנים/חברים שלך ותראהבקשר לצורב שלך, אם נגמרה האחריות תנסה לפתוח אותו ולנקות את העינית עם צמר גפן וטיפה רוק (נמשע מגעיל הא?..אבל עובד) ולפני שאתה סוגר אותו תוודא שלא נשארו סיבים על העינית והעינית יבשה.ככה אני "תיקנתי" את הצורב ימהה X16 הישן והטוב שלי (שעובד כבר יותר מ 3 שנים בלי בעיות היה שווה כל שקל (1000 שקל ימח שמם))לעומת הצורב HP שהיה לי שעלה לי פעם וחצי יותר יקר והתפגר לי אחרי שנה וקצת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.