עבור לתוכן

כרטיס R9 290 משומש

Featured Replies

פורסם

^מסכים^

במקרים מסויימים זה יכול להיות משתלם יותר מלקנות asus, gigabyte, msi,saphire עם קירור מתקדם, כי קירור כמו האקסלרו לדוגמה משמעותית טוב מהקירורים שהחברות האלה מייצרות.

פורסם

אפשר גם להחזיר לקירור המקורי כדי לממש אחריות

פורסם

בכרטיסים עם הקירור המשופר הרבה פעמים המעגל איכותי יותר, קבלים איכותיים יותר וכו'

פורסם

אני גם קניתי קירור (כמו רדיאטור) ל-HD5850 שלי, שהגיע גם עם 2 מאווררים קטנים אבל לא השתמשתי בהם

כי היה מאוורר 120 באמצע המארז שהעביר אוויר (אחרי הכוננים הקשיחים).

גם הרווחתי שקט מדהים וגם טמפ' מעולות.

משהו כזה:

007.jpg

סך הכל עלה לי בזמנו 120 שקלים ושקט מדהים.

שמרתי את הקירור המקורי במארז המקורי, לאחר כשנתיים וחצי ששדרגתי למערך CF, הייתי צריך את הכרטיס למחשב בעבודה,

אז החזרתי את הקירור המקורי כי בלעדיו לא היה מקום. והכל מתקתק.

כל עוד שומרים את הקירור המקורי בצד עם הכל, אין כל סיבה לא להחזיר אותו כדי לממש אחריות.

פורסם
בכרטיסים עם הקירור המשופר הרבה פעמים המעגל איכותי יותר, קבלים איכותיים יותר וכו'

נכון אבל זה בא כדי לתת אורך חיים לרכיבים, אפשרויות המהרה וכאלה.

כשאתה שם קירור כמו האקסלרו (אני מדבר על הרציניים שבהם בשביל כרטיס כמו 290) אז גם refrence pcb יחזיק לאורך זמן כי הרכיבים שם מקוררים בצורה מעולה וגם אפשרויות ההמהרה יהיו טובות (אישית לא חובב המהרה בכרטיסי מסך, במעבד זה משהו אחר)

אז אם refrence pcb + אקסלרו עולה פחות מכרטיס של אחת החברות הנ"ל עם קירור ו pcb מתקדם אני אעדיף את הראשון. מקרים מסויימים מאוד יכול להיות אחרת אבל בגדול זו דעתי.

פורסם

לפעמים גם מצויין במפורש שהקבלים אמורים להחזיק פי 5 (דוגמא טיפוסית 2000-2500 שעות לעומת 10000, מסכים שעד שמגיעים לשעות הכרטיס לא רלוונטי אבל מצדיק איזכור

פורסם

חבל שאייבורי הפסיקו להביא את האקסלרו שמתאים ל-290, חוץ מזה לא ממש מצאתי אותו בארץ.

יש את הקירור הזה שמתאים ל-290 ומציג ביצועים טובים:

http://www.tms.co.il/product/10327

פורסם

נזכרתי שעוד יש לי את ה4870X2 :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים