עבור לתוכן

טכנאי מזגנים אמין באיזור השרון

Featured Replies

פורסם

לדעתי מזגן חדש שמחליף מזגן ישן בן עשרים שנה, מחזיר את ההשקעה מהר יחסית.

בשנתיים האחרונות החלפתי במבצעים של המדינה מקרר ומזגנים וחשבון החשמל שלי יורד כל הזמן בצורה מאוד משמעותית.

• תגובות 38
  • צפיות 5.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

תלוי איך הוא היה מותקן (בריחות קור החוצה וכדומה). לדעתי, סוסי עבודה כמו שיוצרו אז לא תמצא היום והם ראויים להישאר ולעבוד כמו שהם

פורסם
  • מחבר

אני יודע, זו הסיבה שאני מנסה לתקן.

פורסם

רק שתדע שטכנאי מזגנים שמכיר הרבה אנשים בתחום יכול להשיג יחידה פנימית לא בהרבה כסף, יש המון כאלו לפירוק וחלקים ואפילו שלמות.

פורסם
  • מחבר

כמו שנראה כרגע אמא שלי מתעקשת לקנות חדש. איזה חברות מומלצות היום?

פורסם

תדיראן

פורסם

קח מחברה מוכרת. בדוק אם עוד אפשר להשיג במסגרת מבצע המזגנים של משרד האנרגיה

יש להם תנאים מצויינים, מפרקים ולוקחים את המזגן הישן ומתקינים את החדש ואתה מקבל 3 שנים אחריות מלאה.

פורסם

טכנאי מזגנים הגון ?

זה כמעט דבר והיפוכו !

טכנאי- ידיד וחבר המשפחה! - ניסה לרמות ולדפוק אותי והציע להחליף לי מדחס תקין לחלוטין.

הוא טען שהמדחס לוהט ונסע להביא מדחס. אבל אני לא מאמין אפילו לעצמי אז בדקתי, נגעתי, והמדחס היה קר וקפוא.

התקשרתי והוא אמר שהוא כבר מגיע לבדוק.

אני ממתין לו כבר כמה שנים.

פורסם

תדיראן ואלקטרה פעם היו הכי אמינים, היתה פעם חברה שהיתה נחשבת מעל כולם, חברת בת של אלקטרה בשם elco hi tech שהיו להם את המזגנים הטובים והאיכותיים בשוק בארץ, מי שזוכר "elco hi tech הרולס רוייס של המזגנים",

לא יודע מה קורה איתם היום, אני רק זוכר שמזגנים שלהם היו בליגה אחרת.

פורסם

אין לי מה להמליץ, בשורה האחרונה כולם מותגי מדבקה על מזגנים סיניים

חבר שלי החליף כבר 2 מקררים שנקנו במסגרת המבצעים של החיסכון באנרגיה בגלל שהם נהרסו. נראה לי רק הרכבים שהובילו אותם ממקום למקום זיהמו את הסביבה יותר מהחשמל שניסו לחסוך בכל הסיפור

לך תשפיע על אמא לסדר את המזגן הקיים

פורסם

האחרון שלי היה מזגן פמילי ליין שנרכש במסגרת מבצע החיסכון באנרגיה

ארץ יצור סין, אבל הפתעה המזגן ממש טוב ולדעתי יותר טוב מאלקו עם הספק דומה שעלה לי פי שניים.

פורסם

תלך על חדש .צרכת החשמל של מזגן ישן רב בהרבה על החדש.אבל אם זה לא כזה מפריע ותיקון המזגן הוא לא גבוה.. זאת גם אופציה לתקן.. אבל אמא רוצה חדש.. - אין בררה . .

איכות? ככה זה בכול דבר היום לדוגמה :ריהוט. יש להורים שלי שולחן עם 6 כיסאות כבר 35 שנה.. ואף כיסא מעולם לא היה צריך תיקון. שולחנות כיום ב-6000/8000 שח לא מחזיקים להמון זמן .עכשיו אצל חמותי כל פעם צריכה לתקן כיסאות שמתפרקים. וזה כולה שנתיים אצלה. הכל זבל היום ,ואולי זה שונה אם קונים במחירי על .

אין לי ידע על מזגנים אבל פה ושם אני מבין ושמוע חוות דעת של עובדי מזגנים .שתדיראן יחסית לשאר כמו אלקטרה וכדו'... היא טובה יותר (וגם יקרה יותר) . אם מדובר על מזגן לסלון.. אם רוצה משהו יחסית טוב זה מתחיל ב5500 שח כולל התקנה.

פורסם

"עובדי מזגנים" יכולים להיות עובדים שעוסקים בתיקונים שלהם, או מנהלי חברות (כמו חברות התקנה) ברמה כזאת או אחרת. לאלה שעוסקים בניהול יש אינטרסים : הם יכולים להיות משווק מורשה כלשהוא של 1 מהמותגים, הם יכולים להרוויח מתיקון תקלות וכדומה. התחום שלי הוא לא מזגנים, מתחום התאורה למשל אני יכול לאמר שהרבה חשמלאים דוחפים דברים שמשתלם להם להתקין אבל בסוף נותנים ביצועים או אמינות נחותים

בעניין אלקטרה/אלקו הסיניים, התקינו כמה כאלה (קטנים, אני חושב 1 - 1.5 סוס) בחדרי מגורי חיילים בבסיס שלנו בזמן שהייתי בסדיר. הם עבדו טוב בהתחלה כמו כל מזגן חדש, ואז 1 נהרס תוך תקופה לא ארוכה. בשבת כשאף אחד מהמפקדים לא נמצא באתי לנסות לעזור לחברים לסדר אותו, ובכן, הפיקוד האלקטרוני שם עומד במקום שמתרחש בו עיבוי של אדים. כמה דברים קטנים במעגל פשוט נאכלו מקורוזיה. הציפוי על המעגל שהיה אמור למנוע את זה לא ממש עמד במשימה

גם הפיקוד עצמו, לא באותה רמה כמו פיקודים של תדיראן ישראליים (המזגנים הישנים יותר שהיו לנו ביחידה, הרוב עיליים)

לא יצא לי עדיין לפרק תדיראן סיני. יצא לי לראות מזגני תדיראן סיניים שנראים כמו midea, gree ואחרים כך שנראה לי שהם לא יצרן סיני 1 ספציפי

פורסם
  • מחבר

אני מחפש אמינות לטווח ארוך בעיקר. יש חברה מומלצת בתחום הזה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים