עבור לתוכן

שאלה על צורב

Featured Replies

פורסם

אני בטוח ששאלו כאן את השאלה הזאתי אבל אני עדיין מושפע מדעות קדומות... צורב של Lite-on יותר טוב מצורב של Teac??

שאלתי כאן את השאלה הזאתי פעם ורוב האנשים שנראים לי מבינים בחברות של צורבים אמרו לי שלייט און יותר טוב... אבל אני עדיין לא מבין איך זה שצורב של Lite-on יכול להיות יותר טוב מצורב של Teac למרות שהלייט און יותר זול ממנו במאה שקל! אני יודע שכל מה שיקר יותר טוב יותר אבל אני עדיין לא מבין... ואני עדיין מתלבט בין שת'ה הצורבים האלה...

מישהו מוכן להסביר לי איך זה שלייט און יותר טוב מטיאק למרות ההבדל במחיר??? ???

פורסם

תלוי לאיזה צורב אתה מתכוון ואיזו מהירות...אבל כעיקרון כן...liteon יותר טובים.

פורסם
  • מחבר

אני מתכוון לצורב מהיר במהירות 52X32X52 של לייט און ושל טיאק... איך!! איך הלייט און יותר טוב!?! הוא זול יותר במאה שקל!!

אני לא מבין... מה עושה אותו יותר טוב?! השם של החברה שלו??? מה?! את טיאק אני מכיר אולי עשר שנים ועל לייט און שמעתי רק מלפני כמה חודשים! תסבירו לי! אני רוצה תשובות!

פורסם

שתי החברות מעולות!!

לא חשוב מה תיבחר אתה בוחר מוצחר מעוהל של חברה מעולה!!

שתי הצורבים קיבלו המון שבחים ושתיים מעולים אז תיקנה מה שזול יותר... ;)

פורסם

ו plextor יותר יקרים משניהם ביחד,מה זה קשור?

רוב הצורבים היום הם בדיוק אותו הדבר,אין לי מושג לגבי teac אבל הפלקסטור (שיש לי אותו) אני יכול להמליץ.

פורסם

ו plextor יותר יקרים משניהם ביחד,מה זה קשור?

רוב הצורבים היום הם בדיוק אותו הדבר,אין לי מושג לגבי teac אבל הפלקסטור (שיש לי אותו) אני יכול להמליץ.

אבל הוא יקר מאוד ולא ממש שווה את ה-700ש"ח...

אפשר לקנות טיאק או לייט און שהם מעולים לא פחות ואף ניחשבים יותר טובים היום!

פורסם
  • מחבר

כן פלקסטור באמת יקרים... אפילו שהתקשרתי לחנות שממנה אני קונה את החלקים למחשב ואמרתי לו שאני רוצה צורב של לייט און הוא שאל אותי:"צורב של מה?!?! מאיםה הבאת לי את השם הזה... תיקח טיאק, עזוב, אל תתעסק עם משהו שאתה לא מכיר אותו טוב"

כמובן שהוא לא אמר לי תיקח צורב של טיאק ישר...

פורסם

כן פלקסטור באמת יקרים... אפילו שהתקשרתי לחנות שממנה אני קונה את החלקים למחשב ואמרתי לו שאני רוצה צורב של לייט און הוא שאל אותי:"צורב של מה?!?! מאיםה הבאת לי את השם הזה... תיקח טיאק, עזוב, אל תתעסק עם משהו שאתה לא מכיר אותו טוב"

כמובן שהוא לא אמר לי תיקח צורב של טיאק ישר...

אם המוכר לא יודע מה זה Liteon אני הייתי מתרחק מהחנות הזאת....תגיד,אינטל הוא יודע מה זה? ;D

פורסם

אני לא כל כך מסכים עם זה שה-liteon יותר טוב ומביקורות שאני קראתי זה לא תמיד נכון

בכל מקרה ל-teac יש שנתיים אחריות בעוד ל-liteon יש רק שנה

פורסם

יש לפחות חנות אחת אותה אני מכיר בה כל צורבי LiteOn נמכרים עם תקופת אחריות של שנתיים.

בנוגע ליתרונות של LiteOn על Teac, הם רבים וניתן להווכח בהם בביקורות כמו באתרים כגון CDRLabs.

כשקראתי את ההודעה שלך, MeTaLhAmMeR, הבנתי פחות או יותר למה אתה לא מסוגל להתחיל להבין מדוע ה-LiteOn ע"פ דעת רבים עדיף על Teac: "אני יודע שכל מה שיקר יותר טוב יותר אבל אני עדיין לא מבין... ".

אתה מאוד סגור על דעה ספציפית, והיא לא תמיד נכונה.

אם תוכל להתגבר על האכסיומה הזו שלך, אני ממליץ לך לחפש בפורום הודעות ישנות יותר בנוגע ל-Teac ו-LiteOn ולבדוק את שרשור "הודעות נבחרות".

פורסם

ישך פה ביקורת על ה-TEAC עם השוואות לכל הצורבים המובילים בשוק

http://www.cdrlabs.com/reviews/index.php?reviewid=187

הביקורת מאד חיובית ובחלק מהמקרים הוא לוקח את ה-liteon

החיסרון הכי גדול שהם מדגישים הוא שה-Teac קורא CD-RW רק ב-32 בעוד האחרים קוראים ב-40, זה כבר לא עדכני כי יצא firmware חדש (מקורי של teac לא משהו פיראטי) שמסדר את זה ככה שהצורב קורא CD-RW ב-40 (בדוק על הצורב שלי).

פורסם

אני לא בטוח שMeTaLhAmMeR התכוון ל-CD-W552E אלא ל-CD-W552G.

פורסם

TEAC יותר טוב מ LITEON.

ולא משנה מה תגידו............

וחוץ מזה לא תמיד נותנים על TEAC שנתיים אחריות! זה תלוי במחיר שלו

TEAC עולה 260 שקל עם אחריות לשנה, 350 עם אחריות לשנתיים

LITEON עולה 220 שקל עם אחריות לשנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים