עבור לתוכן

דרוש מפרט למחשב בכ3000 שח לגיימינג וכו

Featured Replies

פורסם

קודם כל סליחה על ההודעה הכפולה אני חדש

1. מה התקציב המקסימאלי? 3000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל אבל לא להוסיף מה שלא נחוץ

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300 שח

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? משחקים חזקים פוטושופ ועבודה משרדית.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

חזקים שיצאו השנה

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). רוצהעזרה גם בקניית מסך לא יקר אבל טוב.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? גבוהות (לגיימינג)

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים.

כן אני צריך הכל . אבל אפשר ציוד הקפי לא מושקע מידי

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

Ssd לא חושב שצריך

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבה בחנות ומערכת הפעלה וינדוס 8

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

כרמיאל

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? בימים הקרובים

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). לא.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? אפשרי

האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? לא

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: רצוי כרטיס מסך של geforce מהחזקים (בסביבות 1000-1200 שח) אם לא ואתם שמים אחר הייתי שמח להסבר עליו אם לא אכפת לכם.

תודה רבה !!!!

פורסם

זה תקציב ממש לא גדול במיוחד שאתה רוצה להוסיף ציוד היקפי ומערכת הפעלה.

אני ממש ממליץ לך לחשוב על לקנות מחשב יש שנייה.

במחיר כזה תוכל לקנות מחשב שיענה על כל הדרישות שלך. ב 3K ביד שנייה אפשר לקנות מחשב מפלצת.

סתם לדוגמה.

הנא מחשב שמוכרים ב 1600 שקל ביד2

כל מה שנשאר לך לעשות זה להתמקח קצת על המחיר, להוסיף עוד 4 גיגה RAM שזה כ 200 שקל ולהעיף כ.מסך הזה. ב 800 שקל אפשר לקחת כ.מסך ממש טוב גם חדש אבל כיד שנייה אפשר לקבל פשוט מפלצת.

כחדש ב 2500 שקל (עשיתי מינוס לחלונות פלוס ציוד היקפי זול ביותר) אתה תקבל אולי מעבד ליבה כפולה וכ.מסך בינוני.

כער, מוסף מחשב יד שנייה מגיע עם WINDOWS מותקן. ובדרך כלל חוקי לגמרי

נערך על-ידי shgec

פורסם

רק שתדע שאני מוכר את המחשב שלי ב 500 שקל פחות ללא מערכת הפעלה ואתה תוכל לקנות מערכת הפעלה משלך ביותר זול.. כולל SSD כולל כרטיס מסך r9 270 OC.. למפרט המלא פנה אלי בפרטי בבקשה, ( ללא מסך)

אגב אני מהצפון

פורסם
  • מחבר
רק שתדע שאני מוכר את המחשב שלי ב 500 שקל פחות ללא מערכת הפעלה ואתה תוכל לקנות מערכת הפעלה משלך ביותר זול.. כולל SSD כולל כרטיס מסך r9 270 OC.. למפרט המלא פנה אלי בפרטי בבקשה, ( ללא מסך)

אגב אני מהצפון

איזה מחשב יש לך!? רעיון מצוין מיד 2. אבל עזוב אני התבלבלתי. לא כולל ציוד הקפי ומעאכת הפעלה . באותו סכום . אפשר מפרט?

פורסם

shgec, לקשר למפרט לא מתאים מיד שניה ולהציע לשדרג אותו, עוד יותר מבלבל את פותח הדיון.

פותח הדיון, קשה לעמוד בכל הדרישות שלך עם התקציב שהצבת, במיוחד ברמת השקט.

אם הבנתי נכון התקציב המקסימלי הוא 3300 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה, הנה הצעה אפשרית בחריגה קטנטונת מהתקציב:

כרטיס המסך חזק מאוד, הוא שופץ על ידי היצרן והוא עם עוד שנתיים אחריות, הייתי אומר שהמחשב יעמוד ברמת שקט 5-6.

את המחשב הרכבתי מ-TMS, חנות אמינה מאוד עם משלוחים חינם לבית הלקוח, במידה ויש תקלה

יאספו את המחשב ללא תוספת תשלום(בחינם).

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪893

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למארז:

EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪37

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

סה"כ: ₪3424

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3356 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3x16mkq7

פורסם

למה כתוב לך רחל? קוראים לך רחל?

ושלחתי לך בפרטי את המפרט, תעיין ותראה אם מתאים לך אפילו חלק מהמפרט

פורסם
  • מחבר

אני מחובר מהפייסבוק של אשתי.

- - - תגובה אוחדה: - - -

shgec, לקשר למפרט לא מתאים מיד שניה ולהציע לשדרג אותו, עוד יותר מבלבל את פותח הדיון.

פותח הדיון, קשה לעמוד בכל הדרישות שלך עם התקציב שהצבת, במיוחד ברמת השקט.

אם הבנתי נכון התקציב המקסימלי הוא 3300 לא כולל ציוד הקפי ומערכת הפעלה, הנה הצעה אפשרית בחריגה קטנטונת מהתקציב:

כרטיס המסך חזק מאוד, הוא שופץ על ידי היצרן והוא עם עוד שנתיים אחריות, הייתי אומר שהמחשב יעמוד ברמת שקט 5-6.

את המחשב הרכבתי מ-TMS, חנות אמינה מאוד עם משלוחים חינם לבית הלקוח, במידה ויש תקלה

יאספו את המחשב ללא תוספת תשלום(בחינם).

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪893

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למארז:

EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪37

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

סה"כ: ₪3424

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 3356 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/3x16mkq7

מבחינת רעש העיקר שלא יהיה לי טרקטור כמו המחשבים של פעם. הציעו לי מפרט דומה למה שכתבת רק בלי יד שנייה . אני רוצה הכל חדש . תגידו לימה אתם חושבים עליו:

http://www.plonter.co.il/priceoffer_shoppingcart.tmpl?PriceOffer=7813

פורסם

לדעתי אתה פשוט לא יודע מה זה אומר רמת רעש.

מדובר על חלקים חדשים ולא חורקים רק שלדוגמא המאוורררים עושים רעש 'לבן' בגלל החיכוך שלהם באויר. (לא טרטור) זו רמת רעש גבוהה כאן בפורום. רמת רעש נמוכה זה שתצמיד את האוזניים למחשב כשהכל שקט ותנסה לשמוע אם הוא עובד.

בקיצור אם הוא לא נמצא בחדר שינה בלי מזגן (גם השקטים) הסיכוי שהוא יפריע לך קלוש מאוד.

פורסם
  • מחבר
לדעתי אתה פשוט לא יודע מה זה אומר רמת רעש.

מדובר על חלקים חדשים ולא חורקים רק שלדוגמא המאוורררים עושים רעש 'לבן' בגלל החיכוך שלהם באויר. (לא טרטור) זו רמת רעש גבוהה כאן בפורום. רמת רעש נמוכה זה שתצמיד את האוזניים למחשב כשהכל שקט ותנסה לשמוע אם הוא עובד.

בקיצור אם הוא לא נמצא בחדר שינה בלי מזגן (גם השקטים) הסיכוי שהוא יפריע לך קלוש מאוד.

אתה צודק. אין לי מושג. אבל הרעש זה הדבר האחרון שמפריע לי. הוא הולך להיות באיזור הסלון...מה אתה אומר על המפרט שהבאת את הקישור שלו ?

פורסם

לתקציב שלך. ניצלת אותו ממש יפה.

אני הייתי שוקל להוסיף SSD למרות החריגה בתקציב. אבל אתה יודע - הכסף שלך.

מדובר בעוד 300 ש"ח שתברך עליהם כל פעם שתפתח את המחשב\ את הפוטושופ\איזה מפה בבאטפילד..(שלמען האמת אין לי מושג מה זה אומר אבל הגיימרים כאן באתר תמיד מדברים על זה....:silly:)

לדעתי אין מקום כמעט למחשב מודרני ומתקדם בלי ssd.

נערך על-ידי yosi b

פורסם
  • מחבר

מה התפקיד החשוב כ"כ של הssd במה אני יראה את ההבדל ?

פורסם

במהירות שהתוכנות שמותקנות בו עובדות, המשחקים, מהירות הטעינה במשחקים

פורסם

התוכנות והמשחקים לא יעבדו מהר יותר, מערכת ההפעלה כן תעלה מהר מאוד(כמה שניות)ותהיה מוכנה לעבודה ללא כל ההמתנה המייגעת לטעינת הדרייברים, תוכנות יטענו ויעלו מהר פי כמה, משחקים יטענו מהר יותר, אם למשל ניקח את באטלפילד 4, אז כשעשיתי השוואה עם חבר שיש ברשותו דיסק קשיח מכאני ולי SSD, טעינת מפה לקחה לו מעל דקה וחצי ולי רק 18 שניות, באותו זמן הספקתי לקחת מסוק, לטוס לדגל ולקחת אותו, להרוג שני חיילים ורק אז חבר שלי נכנס למפה.

פורסם
  • מחבר
התוכנות והמשחקים לא יעבדו מהר יותר, מערכת ההפעלה כן תעלה מהר מאוד(כמה שניות)ותהיה מוכנה לעבודה ללא כל ההמתנה המייגעת לטעינת הדרייברים, תוכנות יטענו ויעלו מהר פי כמה, משחקים יטענו מהר יותר, אם למשל ניקח את באטלפילד 4, אז כשעשיתי השוואה עם חבר שיש ברשותו דיסק קשיח מכאני ולי SSD, טעינת מפה לקחה לו מעל דקה וחצי ולי רק 18 שניות, באותו זמן הספקתי לקחת מסוק, לטוס לדגל ולקחת אותו, להרוג שני חיילים ורק אז חבר שלי נכנס למפה.

מגניב! אז גם אתה מציע לי אני מבין... אז אם אפשר לבקש מכם שתבנו לי את המפרט הזה עם ssd ואם אפשר קצת לחסוך במשהו אחר במפרט בלי פגיעה רצינית בביצועים.. ממש תודה .אני כבר רוצה לקנות. לא משנה לי איזה חנות מה שאתם מציעים אני מקבל.

פורסם

התקציב עדיין 3K ואתה צריך מערכת הפעלה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים