עבור לתוכן

מתלבט בין שני מחשבים

Featured Replies

פורסם

אהלן,

אחרי בירור עם כמה חנויות הגעתי ל2 אופציות.

1. Lenovo B5400 GT820.

2. Dell Inspiron 3542 i7-4510U.

אשמח לשמוע חוות דעת או כל פרט שיש לכם על אחד מהמחשבים..

תודה רבה!

תקציב: עד 4,000

השאלון:

* מטרות המחשב? עבודות משרדיות (אינטרנט ואופיס), משחקים, צפיה בסרטים.

* רזולוציית המסך? HD לא משנה איזה.

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? לא.

* משקל רצוי? כמובן כמה שיותר קל.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? כמה שיותר, יותר טוב.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? לא.

* Bluetooth?

לא קריטי.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? חצי טרה.

* כונן אופטי?

לא קריטי.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? לא.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? כן.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

* כל דרישה מיוחדת שחשובה לכם: מה שקריטי לסטודנט..משקל, סוללה, נוח להקלדה וכו'...

נערך על-ידי hagai1990

פורסם

גדולים, כבדים ומהסדרות הזולות ביותר שיש לחברות מבחינת איכות מוצר.

בהמשך לדיון שפתחת פה: http://hwzone.co.il/community/threads/549078-%D7%9E%D7%97%D7%A4%D7%A9-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%A6%D7%94-%D7%9C%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91-%D7%91%D7%A9%D7%91%D7%99%D7%9C-%D7%A1%D7%98%D7%95%D7%93%D7%A0%D7%98-%D7%9C%D7%94%D7%A0%D7%93%D7%A1%D7%94

אני בעד ההמלצה שרשמו לך שם, יתן לך זמן סוללה ארוך ליום הלימודים, משקל נוח מאד וכרטיס מסך טוב למשחקים מזדמנים עם אחריות ל-3 שנים "בבית הלקוח" (כאשר ב-DELL שהבאת האחריות היא "במעבדה" בלבד, כלומר תצטרך להגיע עצמאית למסור את המחשב למעבדה = בזבוז יומיים)

פורסם
  • מחבר

אם כבר אתה הגבת אז אני רק אגיד שלפני כמעט שנה אתה המלצת לי על N550 JV של אסוס..בחירה מצוינת.

שני הדיונים (זה שאנחנו בתוכו וזה שהבאת קישור) הם בשביל שני חברים שונים.

ההמלצות שרשמתי כאן זה מה שחבר שלי קיבל מול נציגי מכירות של עולם הניידים ואייבורי אחרי שהוא ציין את השימושים שלו למחשב.

האם למרות הכל ה-dell vostro 5470 הוא אופציה טובה גם פה?

פורסם

שמחתי לעזור.

- לא יכול להמליץ על החנות הראשונה שציינת בהודעתך, לא הייתי קונה שם.

- לגבי אם המחשב הזה מתאים ואופציה טובה, אז אבקש שהחבר/אתה תענו על השאלון הרלוונטי בשבילו מחדש כדי שזה לא יגרום לבלבול מיותר וגם יגדיר את השימושים והצרכים בהתאם לתקציב שלו (שאלון + תקציב).

פורסם
  • מחבר

הוספתי בהודעה את השאלון..

תודה!

פורסם

תקציב

פורסם
  • מחבר

עד 4,000

פורסם
  • מחבר

הוא החליט ללכת על ה 3542 של דל

פורסם

אני לא מסכים עם ההחלטה אבל שיהיה... לא הכסף שלי ולא הגב שלי.

כמו כן, בגלל שהאחריות היא "במעבדה" בלבד, הוא יטריח עצמו למעבדה בהרצליה במידת הצורך ויבזבז יום לימודים/עבודה הלוך + עוד יום לאסוף את המחשב.

נערך על-ידי Chevy

פורסם
  • מחבר

מפחיד אותו המעבד שהוא i3.

יש לו סיבה לחשוש?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אתה יכול לתת קישור לדגם המדויק שנכנס בתקציב?

פורסם

מה??

איפה ראית שאני המלצתי על מחשב עם מעבד I3? :kopfpatsch:

חיפוש מהיר ב-ZAP היה מביא אותך למחשב שמוצע עם I5 ו-I7 (חסכוניים אמנם), אבל בטווח המחירים שרשמת עד 4,000 ש"ח

פורסם
  • מחבר

למחוק

נערך על-ידי hagai1990

פורסם

Chevy קודם כל תודה על העזרה. רציתי לשאול למה דווקא ההמלצה על הסדרה הזאת של דל? והאם אפשר לדבר במקום קצת יותר נוח?

פורסם

דגמי ה-Vostro 5470: הבדלים במעבד ובסוג הכונן הקשיח/SSD להחלטתך.

http://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-pclaptop&db1634540=3651026,4337705,4337706&db147750=3710156&keyword=5470&orderby=price

-------------------

עמיחי,

הדגם הספציפי מציע איזון טוב במגוון מאפיינים כגון משקל נמוך 1.6 ק"ג, זמן סוללה מאד ארוך 8-9 שעות בקלות, מעבד ממוצע I5\I7 חסכוני, כרטיס מסך 740M למשחקים מזדמנים.

אני בעד שיח פתוח על גבי הפורום - כי השאלות שתשאל יהיו בהרבה מקרים רלוונטיות למשתמשים נוספים והתשובה כבר תהיה על גבי הפורום.

-------------------

יש דגם נוסף שכדאי לשקול רק שהוא כבד יותר במעט ועם זמן סוללה פחות טוב, אך הוא מציע מסך מצויין FHD , מקלדת מוארת וכרטיס מסך חזק יותר 840M. כל אחד צריך לדעת על מה להתפשר ומה חשוב יותר.

http://ksp.co.il/?list_compare=.23773..23938.

פה המחשב מגיע עם אחריות לשנה לעומת ה-DELL שמגיע עם 3. יש צורך ורצוי לדעתי להרחיב את האחריות ל-3 שנים בתוספת תשלום.

נערך על-ידי Chevy

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים