עבור לתוכן

מרכיב מחשב, בעוניין בהצעות

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 6500-6750 ש"ח.

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? לנצל, אבל לא בהגזמה.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 100-200 ש"ח, לא יותר מדי.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)? בעיקר גיימינג.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב. far cry 3, bioshock, battlefield, watch dogs, starcraft... ועוד בסגנון הנ"ל.

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך)? 1050X1680 בערך.

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)? בין גבוהות לבינוניות.

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט? כל הציוד ההיקפי אינו נחוץ.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? 6-7.

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מתוכנן.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? אופיס 7.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים. איזור ירושלים.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב? שבוע- שבועיים הקרובים.

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה). מספיק חיבורים של USB. חוץ זה אין בקשות.

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד? מתוכנן שדרוג, אך לא מאסיבי.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות: אין.

תודה!

פורסם

אתה צריך רשיונות גם לאופיס וגם לווידוס 7?

איזה שדרוג אתה מתכנן לעתיד?

פורסם

מעבד:

Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪1414

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H97M-D3H

כמות: 1 - מחיר: ₪455

מארז:

באנדל - Fractal Design Define R4 + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪825

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

MSI R9 290 4G DDR5 Gaming PCI-E HDMI DP - מבצע

כמות: 1 - מחיר: ₪1890

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪644

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

תוכנות:

Microsoft OFFICE 2010 HOME AND STUDENT ENGLISH - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪450

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪6419

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 6291 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/682nw5fa

פורסם

עם מתוכנן שידרוג מסך לרזולוציה גבוהה יותר (FHD לדוגמא) בזמן הקרוב אז המפרט שעידן הציע מעולה ...

עם לא אז הייתי שוקל לרדת ברכיבים ולקנות מסך חדש כי המפרט הנ״ל אוברקיל לרזולוציה כזו והיום לשחק על רזולוציה כזו זה ממש חטא

פורסם

shgec הבאנדל מארז הזה -DS2 עמוק בצורה בלתי רגילה וכלובי הקשיחים בו אינם נשלפים, מה שישפיע על זרימת האוויר, תוסיף לזה כרטיס חמים+קיץ חם+מארז מבודד רעשים שהדגש בו הוא לא על זרימת אוויר, אני הייתי מעדיף מארז עם כלובי קשיחים נשלפים.

בקשר לכרטיס המסך: לא מובן לי למה אתה מתעקש תמיד על חומרה יד שניה בכל מחיר? מה ההגיון בלקחת מארז מבודד רעשים כדי להנות מהשקט ולדחוף בו כרטיס שהרעש שהוא מפיק הוא כמו של מפוח עלים.

לא חסכת פה ולו במעט כסף לפותח הדיון, להיפך, אני רואה איך אתה עם ה"עצות שלך" מכניס אותו להוצאה גדולה יותר של החלפת הכרטיס במהרה.

ניתן לשחק עם המפרט בצורה אחרת ולכלול מסך עם רזולוציה נורמלית שתשפר לו את חווית המשחק.

אני הייתי מוותר על תוכנת האופיס, מנסה להשיג ממישהו מהמשפחה רשיון או ממכר שעובד במשרד החינוך בזול, בכסף הזה ניתן להכניס מסך מעולה למפרט.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

אני יסביר.

בקשר למארז, קראתי ביקורות.

לצורך העניין זה הביקורת בשפה פשוטה ונוחה.

לי אישית יש R4. לפי בידוד רעש הוא לא יותר טוב מ DS2.

ב R4 שמתי סתם כדי לראות מה יהיה נראה לי 4570X2 או 4590X2 1GB. של ספייר. זה היה כרטיס ממש רועש. ולא. לא שמעתי כלום. אז שגם יהיה טרקטור בפנים אם אתה לא שומע אז זה לא מפריע.

משום מה אתה תמיד מניח שבנאדם יושב בסאונה ומשתמש משם במחשב. בקיץ חמים של ארצנו לכולם יש מזגן.

ז"א תכלס, אדם ממוצע שכל מה שהוא רוצה זה להריץ BF או WD בהגדרות בין גבוהות לבינוניות, לא מעניין אותו במיוחד שבפנים יש יותר זרימה או פחות זרימה ומה הרעש היה יכול להיות אלו לא היה לו מכסה של מארז.

יש מושג כזה OVERKILL. במקרה הזה יש תקציב גדול. אז יש עוד אופציה אם בנאדם רוצה לחסוך. יש גם כאלה שרוצים פחות כאב ראש ומוכנים לשלם על זה. לגיטימי. פה למשל יש לי רושם שאמנם יש תקציב אך בנאדם רוצה לחסוך כסף. אפשר לעשות את זה ואפילו בקלות.

אתה מציג תמונה כאילו אם הוא יעשה דבר כזה אז מחר כבר המחשב שלו יעלה בלהבות בזמן שהוא משחק.

זה אחלה מארז, ספק מעולה וגם הכרטיס אם כל הכבוד יש לו אותv ערכת שבבים בדיוק. בסך הכל קירור שונה

רעש של MSI זה 44 ושל ספייר לא מצאתי. יש רק לגרסתTRI-X אבל כן יש התייחסות שגרסת R9 290 שקטה יותר.

חוץ מזה רעש יגיע רק כשבאמת ישתמשו בכרטיס בעומס. אני אישית לא מדמיין מישהו משחק על ULTRA ללא אוזניות או רמקולים דולקים.

בקיצור אני חושב שאתה מגזים. גם עם רעש, גם עם חום אימים של ארצנו החמה והלחה.

בסופו של דבר אם אתה צריך להגיע מנקודה א ל ב ב X זמן ואפשר לעשות זאת במונית שירות או אוטובוס, יש כאלה שיעדיפו לשלם פחות ולקחת אוטובוס. התוצאה זהה

פורסם

שלא תטעה, לרגע לא אמרתי שה-DS2 לא מארז טוב, הוא מעולה ויש המון ביקורות טובות עליו, צריך להבין שהביקורות האלו לא תמיד בוצעו במדינות חמימות או בחדר ללא מזגן, תתפלא כמה פירוק של כלוב הקשיחים מוסיף לזרימת האוויר.

במקרה אני מכיר את הקירור סטוק של AMD במקרה קניתי לפני שנתיים כרטיס עם קירור כזה ובסופו של דבר החלפתי את הקירור בקירור מתקדם, שום מארז ואני חוזר שום מארז לא ישתיק את הצליל שלו בעת משחק, אפילו בעת צפיה בסרט או אפילו בדפדפן שומעים אותו, בנוסף בחלוף הזמן הקירור הזה מתחיל לשרוק והצליל נשמע אפילו במנוחה, פותח הדיון ביקש רמת שקט 6-7.

נכון, המחשב לא ישרף אבל כן הקירור הזה זבל לא יעיל ותהיה לו השפעה בסצינות עמוסות במשחקים כבדים, תהיה בטוח.

נערך על-ידי idanmal

פורסם

משום מה אתה תמיד מניח שבנאדם יושב בסאונה ומשתמש משם במחשב.

הרגת אותי....:lol:

בקשר למפרט - אני הייתי יורד במעבד לפחות ל 4690 ולוקח 280X משומש ב 900 שקל. זה חיסכון של בערך 1500 שקל כשבפועל ברזולוציה כזאת זה לא ישנה הרבה..

מעבד:

Intel Core i5-4690 LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪993

כרטיס מסך:

Sapphire Radeon R9 280X BULK OC 3GB - תקינים לאחר החלפת יצרן - אחריות לשנתיים

כמות: 1 - מחיר: ₪899

נערך על-ידי Syszone

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה חברים :)

בקשר לכרטיס מסך, מה אתם אומרים על זה: https://www.tms.co.il/product/12609

ובקשר למעבד, יש באמת הבדל משמעותי בין i5 ל- i7 שמצדיק את ההפרש מחירים?

- - - תגובה אוחדה: - - -

אתה צריך רשיונות גם לאופיס וגם לווידוס 7?

איזה שדרוג אתה מתכנן לעתיד?

שיהיה במחשב ווינדוס 7 ואופיס.

שירוג או למעבד או לכרטיס מסך, אם תהיה תקלה בעתיד הרחוק של הביצועים.

פורסם

כרטיס לא משתלם, בתוספת של 200 שקלים יש לך את הכרטיס שהצעתי שחזק משמעותית, בנוסף הכרטיס הזה מכיל רק 2 גיגה של זיכרון גרפי שכבר היום מגביל בחלק מהמשחקים הכבדים, הכרטיס שהצעתי מגיע עם 4 גיגה.

יש מעט מאוד משחקים(2-3) שתומכים בטכנולוגית ה-HT(ריבוי נימים)הקיימת במעבדי i7, שני משחקים שציינת יהנו מכך, האחד הוא באטלפילד והשני הוא WD, נכון שהתוספת לא הכי משתלמת אבל אם אתה הולך לחרוש את שני המשחקים הללו וחושב על הכותרים הכבדים שיצאו בעתיד, כנראה שבסופו של דבר מעבד i7 הוא זה שיעשה את ההבדל ויהיה בעל שרידות ארוכה יותר.

מוכרך לציין שכשהרכבתי את המפרט פיספסתי את רזולוצית המסך שברשותך, משום מה הדגשת את הכל בכחול ואת רזולוצית המסך לא, דרך הטלפון זה בכלל נעלם.

אני ממליץ לך לשקול לכלול מסך חדש שיעניק לך חווית גיימינג טובה יותר.

נערך על-ידי idanmal

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים