עבור לתוכן

מפרט 7K - 7.5K

Featured Replies

פורסם

לOC קל-בינוני הלוח הזה יהיה מצוין.

• תגובות 34
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

לפי דעתי הלוח הזה זול בשביל מפרט שהוא רוצה ולמחיר שהוא משלם הייתי לוקח לוח אם מיצבי מתח חזקים וטובים יותר אני מניסיון לא אוהב את הלחות הזולים של ג'יגבייט

שעולים פחות מ 500 ש"ח האיכות שלהם החומרים וחלקי האלקטרוניקה בניה פחות טובים הרבה יותר נמוכה הם פשרה והם פחות אמינים מניסיון שלי

פורסם

סוכריות, לא צריך להנעל רק על לוחות של אסוס ב-2K מ-KSP, אולי 90 אחוז מהילדים שקנו את הלוחות האלו לא מבצעים אוברקלוק ולא יודעים לעשות כזה. הלוחות של גיגבייט מעולים עם תמורה טובה מאוד למחיר, הלוח שבחרתי מעולה, מפוצ'ר מאוד ומשתלם, הוא יהיה מעולה לאוברקלוק בינוני ואפילו מעבר.

אתה מוזמן לתת ביסוס למה שאתה אומר שהלוח הזה זול מדי עם רכיבים לא איכותיים.

פורסם

אני גם נגד לוחות יקרים מדיי ולא אמרתי לקנות לוח ב2K אתה מגזים לצערי הרבה לחות של ג'יגבייט זולים פחות מ 500ש"ח לא היו מוצלחים הרבה בעיות

בגלל חומרים בניה מיצבי מתח זולים ופשוטים וחלשים יותר בעבר הלחות הזולים שלהם עשו הרבה בעיות לי הוחלפו 2 פעמים לחות זולים שלהם

פעמיים לוח X58 לא זול ועוד לוח אחד לא זוכר דגם וזה עלה לי יותר ממה שהם שווים

קניתי לוח קצת יותר יקר מוצלח שעובד כבר4 שנים בלי בעיות הרבה בעבר עד 4שנים ממה שאני יודעה התלוננו על איכות נמוכה בלחות הזולים שלהם

והם אמרו שהם משנים ומשפריםו יצאו עם סידרה חדשה ומשופרת הלחות שלהם סידרה X58 והדגם המחליף שלו היו הרבה תקלות ובעיות מזרות לי לוח כזה מת אחרי שבועה

בטענה שאין ולא נמצא ביאוס במחשב ובמקרה הוא בא אם שני ביואס אחד למקרה ש הראשון נופל נחשל או במקרה של OC לא מוצלח

אני מאז שנת 2010 לא קונה לחות שלהם היה לי מספיק צרות אתם אפילו שתי לחות נשלחו ליצרן לבדיקה בגלל בעיות מזרות הוחלפו לי בחדשים

וגם אחרי זמן קצר מתו לי היה ניסיון ממש לא טוב הרבה לחות שיצרו בתאריכים מסוימים מהמפעל היו פגומים והגיעו גם לארץ ואני זה שסבלתי כל אחד והמזל שלו

פורסם

סליחה על האיחור:

הבדל נמדד באופן יחסי בין דבר אחד לשני. 50 לעומת 60 זה הבדל של 16%. מבחינה מתמטית זה לבטח לא המון.

הבדל של כמה סנטימטרים זה המון! בהתחשב בזה שהלוח שלנו אותו גודל וכן הקשיחים השאלה אם נשאר בינהם רווח של 5 ס''מ או15 משמעותית מאוד. ולמעשה הבדל של150% ואם כבר מדברים מבחינה מתמטית אתה צריך להבין ש3 ס"מ מעוקב על פני המארז זה המון.

הבעיה באמת זה המחיר.

לכן אני ממליץ מאוד על המארז שלי. פאנטום 530

קרוב ל 630 בגודל (אחלה מרווח) מאוורר מאוד. כמעט אותם מעלות בקר ל10 מאווררים

רשת אבק קדמית, ותחתונה מאוורר 20 אחד ונוסף 120 (- במקום המאורר הצידי ב630 יש חלון גדול יותר )

אין לו קורא כרטיסים וגם לא 2 יציאות usb 2 מקדימה (מי צריך את זה שיש 2 usb3??).

דלת עבה ואיכותית עם מגנט חזק מאוד.

והמחיר - פער של יותר מ200 ש"ח!

.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים