עבור לתוכן

מפרט 7K - 7.5K

Featured Replies

פורסם

והוא רצה שני מסכים ולא אחד.

• תגובות 34
  • צפיות 3.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

הכרטיס ששמתי או גם למשחקים והמסך שאני רשמתי הוא אם פנל יותר מוצלח ומתאים יותר למי שעובד הרבה שעות על המחשב

אפשר לקחת שני מסכים יותר זולים במקום אחד טוב אבל אני מעדיף מסך אחד טוב ועוד כמה זמן לשים עוד אחד

אני לצורכי עבודה לא הייתי מתפשר על פנל פחות טוב מהמינימום זה לא מסך ב 3000 ש"ח

נכון אפשר לחסוך במפרט שלך אבל אני לא הייתי לוקח מסך הכי זול במיוחד שזה לעבודה אז אפשר לחסוך ביחד 500 ש"ח שהוא יחליט אם שווה לו

פורסם
והוא רצה שני מסכים ולא אחד.

חוץ מזה חרגת מהתקציב בהרבה וזה עם מסך בודד.

בנוסף המסכים שכללתי גם יתאימו לו לעבודה מרובה מול מחשב, המסך שכללת לא הכי משתלם, אתה משלם יותר על חיבור HDMI, רכזת USB3 , לשימושים שלו הוא לא צריך דיוק אבסולוטי בצבעים שמתאים לגרפיקאים.

חלק מהמפרט לא מתאים לצרכיו.

פורסם

אם לפי מה שאתה אומר אז הוא ייקח שתי מסכים זולים ופחות טובים ספק יותר חלש כרטיס יותר זול וחלש לוח אם יותר זול מארז יקר

ואז הוא יחסוך 500ש"ח ואז המחיר היה טוב אבל החלקים פחות טובים

פורסם
1. יש הבדל עצום, 10 לעומק ו10 לגובה זה המון, ה410 לעומת ה-630 לא מרווח מספיק, צריך לראות את ה-630 כדי להבין.

2. רמת שקט לא נבדקת במאמץ, במיוחד כשכרטיס המסך שהוא הרכיב הרועש ביותר במערכת עובד בסל"ד גבוה.

560 שקל הם עבור מארז גדול ומרווח מאוד, מתקדם יותר ועבוד ספק כח איכותי יותר ושקט יותר.

נראה כמו הבן שלו:

http://cdn.overclock.net/2/20/500x1000px-LL-2072c2ff_IMAG0133_BURST003.jpeg

http://cdn.overclock.net/b/be/350x700px-LL-bea5fe89_20130325_235350.jpeg

http://cdn.overclock.net/d/d8/350x700px-LL-d8f06eba_20130325_235335.jpeg

אישית הייתי הולך על הלבן.

1. הבדל נמדד באופן יחסי בין דבר אחד לשני. 50 לעומת 60 זה הבדל של 16%. מבחינה מתמטית זה לבטח לא המון. אם אתה אומר ש 410 לא מרווח מספיק אז לא מרווח בשביל מה? יש רכיב שלא ניכנס או חסר מקום לעוד משהו? לא. מבחינת איוורור ההבדל בטמפרטורות לא משמעותי.

2. רמת שקט ניבדקת בשלושה מצבים - מנוחה, מאמץ והמהרה. כך שאם במנוחה שניהם יהיו שקטים במידה שווה במאמץ שניהם יהיו רועשים וכך גם בהמהרה.

חוץ מזה 10 זה לאורך ובגובה, ההבדל בעומק הוא 3 ס''מ בלבד.

פורסם

גם מארז גדול יותר צריך יותר מאווררים בשביל להכניס אותה כמות אוויר פר שטח שהיה לחץ חיובי אחרת היה לחץ אוויר שללי מה שאומר פחות אוויר נכנס יותר אוויר יוצא וזה פחות טוב

פורסם
1. הבדל נמדד באופן יחסי בין דבר אחד לשני. 50 לעומת 60 זה הבדל של 16%. מבחינה מתמטית זה לבטח לא המון. אם אתה אומר ש 410 לא מרווח מספיק אז לא מרווח בשביל מה? יש רכיב שלא ניכנס או חסר מקום לעוד משהו? לא. מבחינת איוורור ההבדל בטמפרטורות לא משמעותי.

2. רמת שקט ניבדקת בשלושה מצבים - מנוחה, מאמץ והמהרה. כך שאם במנוחה שניהם יהיו שקטים במידה שווה במאמץ שניהם יהיו רועשים וכך גם בהמהרה.

חוץ מזה 10 זה לאורך ובגובה, ההבדל בעומק הוא 3 ס''מ בלבד.

לא מרווח מספיק בהתאם לדרישה של "מארז גדול מאוד".

רמת שקט מתבטלת במאמץ כאשר כרטיס מסך נכנס לתמונה, היא כן תקפה כאשר הוא לא נמצא או כאשר מהירות המאווררים על מינימום.

אתה טועה, שניהם לא יהיו באתה רמת שקט, לא במנוחה ולא במאמץ, מאווררי 200 מילימטר שמסתובבים בסל"ד נמוך יהיו שקטים יותר מאשר מאווררים 120 שמסתובבים בסלד גבוה יותר, זו עובדה.

הם גם ידחפו כמות גדולה יותר של אוויר.

אתה וודאי מתכוון לרוחב, העומק הוא מקדמת המארז לאחוריו.

סוכריות, ה-NZXT 630 הוא אחד המארזים המאווררים ביותר שקיימים, הוא מגיע עם 3 מאווררי 200 מילימטרים ועוד אחד 140.

בקדמתו יש אחד של 200 שמכניס, בדלת אחד של 200 שמכניס, בגג 1 של 200 שמוציא, ובאחוריו אחד של 140 שמוציא, אוורור אידיאלי ביותר.

פורסם
  • מחבר

אני רוצה להבהיר משהו בקשר לעבודת התכנות שלי, אני לא מתעסק עם גראפיקה, אני מתכנת צד שרת, כך שאני לא צריך תוכנות מיוחדות או חומרה ספיציפית חוץ מהרבה זכרון ומעבד חזק (יש לי 16GB זכרון ונראה לי שה 4790K יעשה את העבודה בצורה מצויינת) כי אני עובד עם המון תוכנות במקביל, וזאת גם הסיבה שאני צריך שני מסכים.

בקשר למארז, רק לשם השוואה, יש לי עכשיו NZXT M59, והגודל שלו נע בין הבסדר לקטן מדי, כל פעם שאני רוצה להתעסק עם הרכביבים בפנים אני מאוד מתקשה בגלל הגודל (ושלא תטעו, כל הכבלים מסודרים והקירור של המעבד די קטן), עוד משהו שראיתי ב 630 שהוא די חשוב (בעיניי לפחות) זה שהוא בא עם מסנני אבק, עם מסנני אבק אני יכול לנקות את המחשב פעם בחודשיים - 3 במקום פעם בחודש (בתנאי שאני מנקה את המסננים פעם בחודש כמובן).

פורסם

דגם ה410 אינו מכיל פילטר מקדימה, רק גריל מחורר דרכו גרגרי אבק עוברים, לעומת זאת ה630 מכיל יותר מדי פילטרים, אפילו יותר מדי לטעמי, כולל על המאווררים שמוציאים אוויר.

בקשר לעניין המקום, תקרא את הביקורת באתר על ה630, הוא אחד המארזים הנוחים והמרווחים ביותר להתעסקות.

פורסם
  • מחבר

התכוונתי ל- 630 בתגובה הקודמת שלי (במקום 610).

פורסם

1) הבעיה בתאוריה שלך זה שבמחשב יש מרווח מינימום בשביל לבנות מחשב ושיהיה רוח מספיק בין החלקים בשביל אוויר שיזרום לקירור הרכיבים. מעבר לזה, כמה שיותר מאוורר יותר נוח יותר מרווח ויותר פרקטי עדיף.

2) לא נכון. במנוחה כל המארזים שקטים שהרי הרכיבים לא פולטים חום ומאלצים את המאווררים (מקור הרעש) להסתובב מהר ולהרעיש. כל ההבדל זה כאשר המחשב מתאמץ ואז המאווררים עובדים ואז צריך שיהיה שקט.

פורסם

כמו שכבר אמרתי - עלות מול תועלת. אם אתה חושב שהמחיר מצדיק את המוצר - בבקשה. לדעתי לא מצדיק אבל זאת רק דעתי.

פורסם

אני מסכים איתך שהמארז הזה לא זול, אבל הוא נותן לך אפשרויות רבות ומעולה למי שאוהב לפרק ולהתעסק, המארז הזה ישרת אותו במשך שנים ובשום אופן לא יגביל אותו, בין אם במערכי כרטיסים ובין אם בקירור מים.

פורסם
Syszone אני לדוגמא אוהב מאוד להתעסק עם המחשב הרבה. יש לי מארז MID TOWER Zalman Z11 PLUS שהוא מארז שנחשב מרווח והוא מגביל אותי, לחלוטין הייתי מעדיף מארז יותר מרווח כמו ה630.
פורסם
  • מחבר

אתם בטוחים שהלוח הזה (ה-gaming 3) טוב ל- oc?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים