עבור לתוכן

עזרה בהמלצה על מספר תוכנות בבקשה!

Featured Replies

פורסם

שלום אני צריך עזרה והמלצות למספר תוכונות...

קניתי מחשב נייד מסוג asus n550jk

יש לי 8GB ram

עכשיו המחשב הגיע עם כמה תוכנות של אסוס מובנות ועם mcafee שאותו אני מוחק כי אני רוצה אנטי וירוס אחר

עכשיו אני צריך קודם כל המלצה לאנטי וירוס טוב שמגן וחוסם מזיקים וירוסים אבל גם לא תופס הרבה RAM אני רוצה שהמחשב ישאר מהיר וחלק כמו שהוא אשמח להמלצות על אנטיוירוס טוב וחזק

אני צריך בנוסף המלצה לנגן שירים טוב ותוכנה להורדת סרטים אני מתלבט בין bitcoment לutornet

מה ההמלצות שלכם?

פורסם

לגבי נגינה של מדיה בכללי אני מעדיף את MPC ואת VLC

מבחינתי כל האנטיוירוסים זה "שקר כלשהו" עדיף לקחת אחד שההשפעה שלו על המערכת הכי פחות מזיקה

פורסם

MPC ו-VLC עדיפים לניגון סרטים, לניגון מוסיקה Foobar2000 עדיף (זאת ההתמחות שלו).

פורסם
  • מחבר

מישהו יודע להגיד כמה תופס bitdefender נפח זיכרון

וכמה nod32

וכמה Emsisoft Anti-Malware 9 ?

ואם כבר אז מה עדיף?

ולגבי הנגנים שהצאתם זה נגנים נוחים למוזיקה? אני רוצה רק לשמיעת מוזיקה נגן שיהיה מסודר שם שירים

ועוד נגן לסרטים המליצו לי על BSPLAYER כי הוא מוריד תרגום אוטומטית כדאי?

פורסם

Eset NOD32 עדיף והוא גם יחסית קל במשאבים אבל הוא בתשלום.

עוד נגן חינמי ומומלץ למוסיקה עם ארגון שירים:

http://getmusicbee.com/

פורסם

ב-windows 8 יש אנטי וירוס מובנה. לא צריך להוריד כלום

פורסם
  • מחבר

יש את ה

mcafee

אבל השאלה אם הוא מספיק טוב לוירוסים וכו לסוסים טרויאנים וכו אני צריך שיהיה חזק ואיכותי

והnod32 טוב יותר מ

Emsisoft Anti-Malware?

פורסם

NOD32 זה אנטי וירוס והתוכנה שהזכרת היא נגד רוגלות/רושעות. נגד רושעות יש תוכנות מומלצות יותר, Hitman Pro ו-Malwarebytes Anti-malware.

פורסם

בקשר לנגן סרטים אני משתמש ב BSPLAYER שנים ואני מעדיף אותו על כל תוכנה אחרת ... MPC לטעמי מציג צבעים בצורה שונה שאני לא אוהב ( אולי זה עניין של הגדרות )

אנטי-וירוס לא קיים אצלי שלוש שנים ( מפרמט את המחשב פעם בשנה-חצי שנה )

משתמש בפיירוול המובנה של ווינדוס 7

פורסם
  • מחבר

הבנתי...נראה לי אלך על BSPLAYER לסרטים

ואנטי וירוס אולי על Nod32 או על bitdefender אני יראה את מצב הזיכרון אם הbitdefender לא יכביד אמשיך איתו אני ינסה גירסא 30 יום חינם נראה.

רק נגן מוזיקה מתלבט אם להמשיך עם winamp או משהו אחר.

פורסם

אנטי וירוס - Windows Defender המובנה שהחל מחלונות 8 הוא הפך לאנטי וירוס

אנטי רוגלות - Malwarebytes Anti-Malware

נגנים - MPC-HC , VLC , BS.Player , Splash PRO EX , ולמוזיקה האמת פשוט נוח לי הWMP המובנה בנוסף התחלתי להשתמש קצת גם בSteam Music .

לגבי תוכנות שיתוף חוץ מutorrent שהחל מגרסה 3 כבר לא שווה הורדה לדעתי יש גם את qBittorrent וDeluge או פשוט להישאר עם גרסה ישנה של uTorrent 2.2.1 Build 25302 .

וCCleaner לניקוי וגישה נוחה ומהירה יותר להסרה של תוכנות.

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

למה utorrent מגרסה 3 לא שווה הורדה?

פורסם

כי הוסיפו בו דברים מיותרים בנוסף יש תוכנות חלופיות, בכל מקרה חפש פה בפורום או בגוגל אתה כבר תמצא את הדיונים השונים .

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים