פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים יש לי מעבד I5 4670 עם כרטיס GTX770 2GB.לפי הרכיבים הבנתי שאני יכול לשחק בדוגס על HIGH עם SMAA .. זה מה שאני עושה וזה זורם בסדר אבל מציק לי שאני לא משחק על אולטרה..השאלה שלי אם אני אבטל את הפילטרים אני אוכל לשחק על אולטרה? אם כן זה שווה לבטל את הSMAA?
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים פשוט תנסה ותשחק עם מה שנראה לך הכי טוב.לא נראה לי שזה יהיה שחיק על ULTRA. יהיה מתחת ל30 FPS
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים המשחק הזה זולל זיכרון ... הגעתי לניצול של 3.2GB ולפעמים 3.8GBממליץ להשתמש ב"מוד" ששיחררו לשיפור גראפיקה שחסרה במשחק ובנוסף יש איזשהו שיפור גם במשחק הוא מרגיש טיפה חלק יותר
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר המשחק הזה זולל זיכרון ... הגעתי לניצול של 3.2GB ולפעמים 3.8GBממליץ להשתמש ב"מוד" ששיחררו לשיפור גראפיקה שחסרה במשחק ובנוסף יש איזשהו שיפור גם במשחק הוא מרגיש טיפה חלק יותראוברקלוק יכול להגדיל לי את הRAM של הכרטיס?והבנתי שהמוד שהוא של דה וורס עלול להכביד על המשחק בגלל זה המפתחים לא המליצו עליו
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים שם דבר לא יכול להגדיל לך את הזיכרון הגרפי של הכרטיס.אתה יכול לחזק מעט את הכרטיס בכך שתעלה לו את תדר הליבה ובעזרת העלאת תדר הזיכרון לגרום לו לעבוד מהר יותר, מה שלמשל יגרום לכרטיס לטעון מהר יותר טקסטורות.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים כמו שעידן אמר מעלי ... אי אפשר להגדיל זיכרון לכרטיסבקשר למוד ההפך הוא הנכון ( לפחות מניסיון שלי ) הוא מביא לך אפשרויות שכבר בנויות במשחק ורוב האנשים אומרים שאחרי המוד ההבדלים בגראפיקה בין ultra ל high הן קטנות וגם שהמשחק זז חלק יותר בלי כל מיני תקיעות למינהם המפתחים לא ממליצים ? שכחת שהמפתחים האלו עבדו על כולנו ונתנו עדיפות לשחקני הקונסולה הכל למען עוד כסףשלא נדבר על עניין הטקסטורות שהם רצו ״לפתוח״ אותם ברגע שיהיה ירידה במכירות ...אז אם אתה רוצה לסמוך על מה שהם אמרו בבקשה ...
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר כמו שעידן אמר מעלי ... אי אפשר להגדיל זיכרון לכרטיסבקשר למוד ההפך הוא הנכון ( לפחות מניסיון שלי ) הוא מביא לך אפשרויות שכבר בנויות במשחק ורוב האנשים אומרים שאחרי המוד ההבדלים בגראפיקה בין ultra ל high הן קטנות וגם שהמשחק זז חלק יותר בלי כל מיני תקיעות למינהם המפתחים לא ממליצים ? שכחת שהמפתחים האלו עבדו על כולנו ונתנו עדיפות לשחקני הקונסולה הכל למען עוד כסףשלא נדבר על עניין הטקסטורות שהם רצו ״לפתוח״ אותם ברגע שיהיה ירידה במכירות ...אז אם אתה רוצה לסמוך על מה שהם אמרו בבקשה ...אם ככה אפשר קישור הורדה למוד?
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים http://hwzone.co.il/community/threads/548603-Watch-Dogs-%D7%9E%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D#.U-owJPl_t8E
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר http://hwzone.co.il/community/threads/548603-Watch-Dogs-%D7%9E%D7%95%D7%93-%D7%A9%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%99-%D7%91%D7%99%D7%A6%D7%95%D7%A2%D7%99%D7%9D#.U-owJPl_t8Eנדיר ביותר איזה שינוי משמעותי...אבל שמתי לב שפתאום המשחק נהיה מטושטש כאשר אני מסתכל לעבד צד מסויים ורק כשאני מתקרב הוא מתחדד ונהיה רגיל..למה זה ככה?
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים ^לא נראה לי שזה אמור להיות ככה וגם אני לא בטוח שהוא מתכוון בדיוק להגדרה של הטשטוש(Blur) אבל אני מניח שזה גורם לסוג של "קלילות" במשחק.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר ^לא נראה לי שזה אמור להיות ככה וגם אני לא בטוח שהוא מתכוון בדיוק להגדרה של הטשטוש(Blur) אבל אני מניח שזה גורם לסוג של "קלילות" במשחק.מה אמור להיות ככה? לפני שהתקנתי את המוד זה לא היה...זה הורס את העיניים וגם קשה לי להילחם נגד אנשים אם אני רוצה לירות בהם, אני רואה אותם מטושטש, רק אם אני מזיז קצת את העכבר למעלה זה מסתדר אבל אני לא יכול להתרכז כל היום בעכבר זה מחרפןבבקשה עזרהה נערך 2014 באוגוסט 1211 שנים על-ידי DORAZABI
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים נו בדיוק מה שהתכוונתי זה לא אמור להיות ככה וזה לא קשור להגדרה לטשטוש(Blur) אלא גורם למשחק להיות "קליל" יותר בצורה מסוימת , בכל מקרה אני מניח שיש הגדרה מסוימת במוד שניתן לבטל את אותו פיקסול רגעי בזמן תנועה(פשוט ככה נראה לי יותר מתאים לקרוא לזה).
פורסם 2014 באוגוסט 1311 שנים מחבר נו בדיוק מה שהתכוונתי זה לא אמור להיות ככה וזה לא קשור להגדרה לטשטוש(Blur) אלא גורם למשחק להיות "קליל" יותר בצורה מסוימת , בכל מקרה אני מניח שיש הגדרה מסוימת במוד שניתן לבטל את אותו פיקסול רגעי בזמן תנועה(פשוט ככה נראה לי יותר מתאים לקרוא לזה).אז תעזור לי מה ההגדרה שצריך לשנות? ואיפה בכלל נמצאות הגדרות המוד?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.