פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים כל הדרך היה איכותי, מתוחכם וחד. פתאום הפרק האחרון וכל כיוון העלילה הופכים לפאקינג סרט טורקי. הכל נגמר רע. דברה בקומה ודקס מטביע אותה, קווין הרוס מדיכאון, האנה הכוסית מילניום הזו נשארת לבד עם האריסון ודקס עובד לבד בפיזדנחוי...אשכרה כל הבוקר כבד לי על הלב...
פורסם 2014 באוגוסט 1111 שנים רק בפרק האחרון זה עלה לך?על העונה הייתה עשויה בצורה מחפירה עם עלילות מפגרות שלא התפתחו לשום מקוםעונה סיום זבל לסדרה טובה.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים אני ממש מודה לך - אני תקוע בעונה חמישית ולא בטוח אם כדאי להמשיך את הצפיה או לא.כנראה שלא אמשיך
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים שישית ושביעית נחמדות במיוחד הסוף של שביעית.כלך כך התאכזבתי מהעונה השמינית (ראיתי את כל הסדרה וחיכיתי לכל פרק ממש) שהפסקתי לראות באמצע, פשוט מאכזב.
פורסם 2014 באוגוסט 1211 שנים מחבר זה כיון כללי כזה שסדרות בזמנים האחרונים מסתיימות גרוע. LOST למשל, לא יכולתי לחשוב על סיום יותר עלוב, גם 24...
פורסם 2014 באוגוסט 1311 שנים אני די בטוח שהיה פה כבר דיון על זה.. כן, הסיום של הסדרה גרוע ברמות. אין מה לעשות, לא כל סדרה היא Breaking Bad.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים לא קראתי כאן שום תגובה כדי לא לקרוא ספוילר. אבל יש לי שאלה. אני עצרתי בפרק 3 נראה לי בעונה האחרונה. כדאי להמשיך? לסיים הכל?
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים אישית אני כמעט מסיים כל סדרה שאני רואה ובמקרים נדירים קורה שאני רואה איזה פרק של סדרה שאין מצב שאני ימשיך במקרה של דקסטר התחלתי לראות ביחד עם שידורי הטלויזיה החל מהעונה הרביעית בכל מקרה שווה לסיים אותה לדעתי גם אם הסוף צולע/גרוע, ולמרות הכל נהנתי מהסדרה.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים עצרתי בעונה האחרונה ניראה לי בפרק 5 או 4 כי פשוט שעמם אותי, הסדרה מצויינת אך העונה האחרונה משעממת מאוד.
פורסם 2014 באוגוסט 1511 שנים אני ממש מודה לך - אני תקוע בעונה חמישית ולא בטוח אם כדאי להמשיך את הצפיה או לא.כנראה שלא אמשיךנק' מושלמת להפסיק. אל תקלקל לך זיכרונות טובים.
פורסם 2014 באוגוסט 1911 שנים לא נראה לי שמי מהמגיבים כאן הבין את הגאונות של הסדרה הזאת.כל הפרקים דקסטר מנסה להיות אנושי בכל מיני היבטים (בכל עונה מדובר על היבט אחר),בעונה האחרונה הוא מבין שאין דרך להיות נורמלי במצב כזה לא נורמלי ובוחר בדרך שלו.סדרה שעשויה מדהים מהפרק הראשון ועד (וכולל) האחרון.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.