פורסם 2004 במרץ 1021 שנים תראו יש לי פונקציה שמחזירה לי משתנה דאבלאני צריך להדפיס את המשתנה הזה במקום במסך לא בהתחלה נניח באמצעאז אני משתמש ב פקודות MOVETO ו OUTTEXETעכשיו הפקודה הזו עובדת עם מחרוזת לכן אני צריך להפוך את המתשנה שאני מקבל מהפונקציה למחרוזת אני משתמש ה LTOA וזה מדפיס לי אבל הבעיה היא שאם במתשנה של הדאבל יש לי שבר אז כאשר אני עושה LTOA זה חותך לי את השבר ונותן רק את השלםאיך אני יכול לפתור את זה?
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר פשוט זה לא.. תאמין לי..אם היית קורא היית רואה שאני לא רוצה להדפיס את זה בתחילת המסך אלה במקום כלשהו אחר .. לכן אני צריך להשתמש בפקודות OUTTEXT ו MOVETO..ופה נוצרת הבעיה.. מכיוון שברגע שאני ממיר את המשתנה דאבל למחרוזת או מקצץ לי את העשרוני ושומר רק את השלם..
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מכיוון שברגע שאני ממיר את המשתנה דאבל למחרוזת או מקצץ לי את העשרוני ושומר רק את השלם..char buf[50];sprintf(buf,"%lf",d);
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר למה אתם לא קוראים מה שאני אומרchar buf[50];sprintf(buf,"%lf",d);איך בדיוק זה יעזור לי להדפיס את העיניין באמצע המסך נגיד???כן למקרה שאתה לא שמעת בפקודה OUTTEXTXY חייבים להדפיס משתנה מחרוזת ומה שיש לי זה דאבלאז זה קצת בעיה ואל תגיד לי תמיר את זה עם LTOA בגלל שזה מקצץ את העשרוני...אם לא הבנת נגיד יש לי 5.644 אז מה שאני יקבל זה רק 5 אז אם למישהו יש פתרון טוב שיציע..
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים למה אתם לא קוראים מה שאני אומרchar buf[50];sprintf(buf,"%lf",d);איך בדיוק זה יעזור לי להדפיס את העיניין באמצע המסך נגיד???כן למקרה שאתה לא שמעת בפקודה OUTTEXTXY חייבים להדפיס משתנה מחרוזת ומה שיש לי זה דאבלאז זה קצת בעיה ואל תגיד לי תמיר את זה עם LTOA בגלל שזה מקצץ את העשרוני...אם לא הבנת נגיד יש לי 5.644 אז מה שאני יקבל זה רק 5 אז אם למישהו יש פתרון טוב שיציע.. מה לא הבנת בפתרון של HOLY???זה מכניס לך את המספר כולל השבר (lf%( למחרוזת BUFעככשיו תדפיס את המחרוזת הזאת למסך..והכוונה ב OUTTEXTXY זה במקום להשתמש ב MOVETO
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים המקלדת שלי מפורקת ואני כותב על פומפות ככה שאני מתנצל על ההסבר הקצרsprintf מתנהג כמו printf רק שהוא מדפיס את זה לתוך מחרוזת ולא למסךככה אתה יכול להמיר כל דבר למחרוזת
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים פומפות זה מה שיש לך מתחת לקלידיםsprintf עובד בדיוקכמו printf רק שהוא מדפיס למחרוזת ולא למךאתה יכול להשתמש בזה לכל דבר שתרצה ובמקרה הזה להדפיס double
פורסם 2004 במרץ 1021 שנים מחבר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר בסדר הבנתיייייי תותחח תודההההההה
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.