עבור לתוכן

ראוטר 1043ND - מאוכזב קשות

Featured Replies

פורסם

שלום פורום,

קניתי את הראוטר שרבים בפורום ממליצים עליו - ה-1043ND של TP-LINK (קניתי את גרסא 2 של הראוטר).

אני חווה ניתוקים ונפילות במהירות של החיבורים ב-Wireless (נראה שאין בעיות בחיבור קווי. כמו כן, בדקתי במספר מכשירים כך שזאת לא בעיה עם ה-adapter במחשב שלי או משהו כזה).

שיחקתי עם בערך כל ההגדרות האפשריות בראוטר שקשורות ל-wireless - ללא הצלחה רבה.

מדובר סה"כ במרחק של 5-6 מטר בין המחשב לראוטר, אין קירות עבים ביניהם (למעשה, יש בסה"כ שתי דלתות, ואם פותחים אותן יש אפילו קו אוירי).

ככה זה אמור להיות? לא ציפיתי לביצועים מטורפים מראוטר ב-300 שקל, אבל לפחות שיהיה שמיש.

פורסם

צריך להפסיק להמליץ על הראוטר הזה

אני ועוד רבים חווים בעיות כמו שלך

פורסם

אני לא יודע כמה ממליצים על הגרסה השניה, הסיבה שהגרסה הראשונה מומלצת היא בגלל שיש לו חומרה טובה בשביל המחיר והוא תומך בקושחה צד שלישי (גם הגרסה השניה אבל אין עוד קושחות מתאימות).

מה בדיוק התקלה באלחוטי? אתה מתנתק מהרשת האלחוטית? אתה מחובר ואין תקשורת? מה אתה עושה כדי שזה יסתדר?

באיזה הגדרות שיחקת בדיוק?

פורסם
  • מחבר
אני לא יודע כמה ממליצים על הגרסה השניה, הסיבה שהגרסה הראשונה מומלצת היא בגלל שיש לו חומרה טובה בשביל המחיר והוא תומך בקושחה צד שלישי (גם הגרסה השניה אבל אין עוד קושחות מתאימות).

מה בדיוק התקלה באלחוטי? אתה מתנתק מהרשת האלחוטית? אתה מחובר ואין תקשורת? מה אתה עושה כדי שזה יסתדר?

באיזה הגדרות שיחקת בדיוק?

אופי התקלה היא נפילה של כל החיבורים הפתוחים, אי יכולת לגשת לממשק ניהול של הראוטר ואי יכולת לפתוח חיבורים חדשים.

לגבי הגדרות - נו, כמעט כל הדברים שתחת wireless - הערוץ, שינוי לשימוש ב-G במקום N, ביטול כל מיני דברים כמו WMM.

הראוטר מתחיל להגיב שוב אחרי חצי דקה-דקה בערך. לפעמים המצב קיצוני יותר אז אני עושה לו ריסטרט.

פורסם

תנסה לעדכן קשוחה. יש שם התייחסות לבעיות בחיבור האלחוטי שתוקנו.

פורסם
  • מחבר

עידכנתי אותו ביום שקניתי אותו.

פורסם

אם זה בלתי נסבל תנסה לממש אחריות אני משתמש בו כAP ולא נתקלתי בשום בעיה שאתה מתאר

פורסם

תנסה לממש את האחריות. קניתי שניים שמתפקדים אחד כראוטר והשני כ ap ולא נתקלתי בבעיות ולמעשה עם קושחה מקורית הם מחזיקים מעל חודש ללא ניתוק.

פורסם

יש לי את הגרסה הראשונה והוא עובד מצויין (כ-12 מטרים, מספר קירות מפרידים). אני מקבל כ-50Mb/s ולא חווה ניתוקים.

אני משתמש בקושחה של gragoyle

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים