עבור לתוכן

עזרה בבחירת לפטופ לבחורה בצרה :)

Featured Replies

פורסם
1. הכל נשאר חד, הטקסט פחות. פתאום הכל נראה ענק :) אתה תתרגל לרזולוציה ולשטח העבודה הגדול

2. אפשר בכיף וזה נוח. יעיל? אני לא מצאתי משהו יעיל במיוחד, אולי מהרגל אני מעדיף לגלוש עם עכבר. אבל נחמד מאוד באוטובוס לשמוע מוזיקה \ לראות איזו סדרה במצב טאבלט. אפילו הצייר מגניב לאללה

3. מדובר בחיבור גדול מדי עבור אולטרהבוקים דקים. כמו שדובי ציין, יש מתאמים שיהיו פיתרון מעולה אם זה רק לבית.

העניין איך מסתדרים ברזולוציה כזאת בצפייה ובכתיבה של קוד. אני יודע שאתה מתעסק בתכנות, ורציתי לדעת איך אתה מסתדר עם הכתב הקטן של הקוד. בכל אופן, נניח ואני מסתכל על משהו במחשב ורוצה להגדיל אותו. האם פעולת Pinch to zoom על קטע קוד במסך תגדיל את התצוגה כמו בסמארפונים? או שזה עובד רק באפליקציות של ה WIN 8?

• תגובות 35
  • צפיות 4.1k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

בכל סביבת עבודה (או עורך טקסט) תוכל להגדיר את גודל הטקסט ככה שזו אינה בעיה בכלל.

פורסם
:jafafa:
פורסם

מצויין! אז נראה לי שזו הבחירה הנכונה, ובמחיר של 4300 ש"ח באילת אין תחרות.

תגידו, זה לא קצת זמן רק שנה אחריות למחשב?

פורסם

אני הארכתי את האחריות ל-3 שנים ב-299 ש"ח

פורסם
אני הארכתי את האחריות ל-3 שנים ב-299 ש"ח

מעניין. ראיתי את האופצייה הזאת ב KSP אבל אין במלאי.

באייבורי המחיר יותר זול (4300) אבל באתר שלהם לא מציינים אפשרות להארכה.

פורסם

תתקשר ישירות עם נותני האחריות

פורסם

מצטרף להמלצה על היוגה 2 פרו.

חבר קנה בהמלצתי, שהסתמכה על ההמלצות פה, וזה פשוט פיסת חומרה מדהימה!

המחשב דקיק ואלגנטי, המסך בהיר וחד בטירוף!

עובד מאוד מהר.

יש תוכנות, שבהן סקיילינג יעבוד והכל נראה מצויין.

יש תוכנות, שבהן הסקיילינג עובד חצי קלאטץ' והטקסט וה-IU מוגדלים, אבל ברזולוצייה נמוכה ונראים מטושטש (7-Zip זה מה שנתקלתי)

יש תוכנות, שהסקיילינג לא עובד בכלל! והטקסט ואלמנטים ב-IU פשוט זעירים. ביוגה אצל חבר VLC כמעט ולא שמיש. פקדי השליטה קטנטנים וכך גם הטיימליין.

ולמען האמת, אהבתי אותו יותר מהאולטרבוק שבחרתי לעצמי, ה-Dell XPS 12. (למרות שזה יכול להיות בגלל המחשב הספיציפי שיש לי, עם מקלדת ISO מציקה קצת)

פורסם
מצטרף להמלצה על היוגה 2 פרו.

חבר קנה בהמלצתי, שהסתמכה על ההמלצות פה, וזה פשוט פיסת חומרה מדהימה!

המחשב דקיק ואלגנטי, המסך בהיר וחד בטירוף!

עובד מאוד מהר.

יש תוכנות, שבהן סקיילינג יעבוד והכל נראה מצויין.

יש תוכנות, שבהן הסקיילינג עובד חצי קלאטץ' והטקסט וה-IU מוגדלים, אבל ברזולוצייה נמוכה ונראים מטושטש (7-Zip זה מה שנתקלתי)

יש תוכנות, שהסקיילינג לא עובד בכלל! והטקסט ואלמנטים ב-IU פשוט זעירים. ביוגה אצל חבר VLC כמעט ולא שמיש. פקדי השליטה קטנטנים וכך גם הטיימליין.

ולמען האמת, אהבתי אותו יותר מהאולטרבוק שבחרתי לעצמי, ה-Dell XPS 12. (למרות שזה יכול להיות בגלל המחשב הספיציפי שיש לי, עם מקלדת ISO מציקה קצת)

מה הפתרון לתוכנות שהסקיילינג לא עובד כמו שצריך? להשתמש בתוכנות אלטרנטיביות? הורדת רזולוצייה לא פותרת הבעיה?

זה ממש מבאס שאי אפשר להריץ תוכנות כמו שצריך במחשב שעולה כמעט 5000 ש"ח ועם חומרה כל כך מצויינת.

פורסם

לא ניסיתי להוריד את הרזולוצייה..

כן, תוכנות אלטרנטיביות או סבלנות.

מסכים בעלי צפיפות פיקסלים גבוהה נעשים יותר ויותר נפוצים, ומפתחים יתאימו בשלב כלשהו את התוכנות שלהם.

אצלי ב-XPS 12 זה פחות נורא כי הרזולוצייה נמוכה יותר, אבל משום מה הרבה יותר מפריע לי בו "טשטוש" מאשר דברים שמופיעים בקטן, לעומת היוגה ששם דברים שלא מותאמים לרזולוצייה נראים סביר ודברים שנראים קטן בלתי שמישים.

פורסם

שמתי לב שיש עוד דגם - YOGA 2 (בלי PRO).

מעבד I5, ראם 8GB, מסך מגע IPS FHD, כונן HDD 500GB הייבריד.

מבחינת מראה ועיצוב- אותו דבר כמו ה- PRO, רק קצת יותר עבה וכבד (1.6 קילו לעומת 1.4 בפרו).

יש אפשרות להוסיף SSD מסוג M.2, ולעבוד גם עם SSD וגם עם HDD.

העלות- 3500 ש"ח (באילת). SSD 128GB עולה עוד כ- 300 ש"ח.

סך הכל יוצא 3800 ש"ח - יותר שטח אחסון מיוגה 2 פרו, מסך FHD שמסתדר עם ווינדוס היטב, זול יותר.

מה דעתכם?

פורסם

בשבילי המשקל היה פרמטר חשוב מאוד. עם SSD נוסף המשקל כמובן יגדל מעט.

גם מהרזולוציה אני מבסוט, אני אוהב הרבה שטח עבודה. אם למרות החסרונות הללו, המחיר שווה לך, לך עליו.

פורסם

דיסק M.2 יוסיף משקל זניח בהחלט...

מוזר שהפרו משתמש ב-MSATA וה"לא פרו" משתמש ב-M.2.

אתה בטוח שזה לא הסלוט של כרטיס הרשת? במקרה הזה אין מקום פיזי ל-SSD וגם זה וויתור גדול על וויפיי.

פורסם
דיסק M.2 יוסיף משקל זניח בהחלט...

מוזר שהפרו משתמש ב-MSATA וה"לא פרו" משתמש ב-M.2.

אתה בטוח שזה לא הסלוט של כרטיס הרשת? במקרה הזה אין מקום פיזי ל-SSD וגם זה וויתור גדול על וויפיי.

קראתי על האפשרות להוסיף SSD באחד הפורומים ברשת.

אמרו שם שיש במחשב מקום פנוי ל SSD מסוג M.2. לא צויין שזה על חשבון WIFI או משהו כזה.

הנה תמונה שמראה את המחשב מבפנים:

http://forums.lenovo.com/t5/image/serverpage/image-id/38168iFA6B4DB6E228C131/image-size/original?v=mpbl-1&px=-1

כפי שניתן לראות, יש מקום ל SSD מימין לכרטיס ה WIFI. נראה גם מאוד פשוט להרכבה.

הבחור בתגובה הבאה:

http://forum.notebookreview.com/ideapad-essential/746534-new-yoga-2-13-current-yoga-2-pro-confusion-2.html#post9639871

הצליח להתקין SSD 128GB בהצלחה כולל העתקת הווינדוס+הריקבורי ל SSD. הוא גם אומר שהבאנצ' מארק יוצא יותר טוב מ YOGA 2 PRO.

פורסם

וואלה, שיגעון!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים