עבור לתוכן

mushkin black level ll 256 mb

Featured Replies

פורסם

אתמול הלכתי ללמיר מחשבים ורציתי לקנות את ה-amd athalon 64 3000 והוא אמר לי שזה לא נושא ועדיין בשלבי פיתוח וזה מוצר חדש פשוק והמתיץ לי על intel p4 3.0 800mhz האם זה נכון מה שהוא אומר או שמה הוא סתם מנסה לדחוף לי intel.

דבר שני אני רציתי לוח abit kv8-max3 הוא אמר לי של-abit יש הרבה בעיות במתחים ושהם פשוט חברה לא טובה והמלית לי על לוח gigabyte ga-k8nnxp-940 amd איך הלוח אם הזה משתווה ל-abit (הןא יותר יקר ב-200 ש"ח מה-abit).זכרונות הוא דווקא נתן לי corsair winx1024 3200 llpro שלפי מה שאני הוינתי שהם מצוינים ןעוד במחיר מצוין 1817 ש"ח כשב-pch הם עולים 2248 ש"ח.

האם החלקים שהוא הציע לי יותר טובים ממה שאני רוצה או שהוא סתם מנשה לדחוף לי דברים יקרים יותר? אני היתי מודה אם תתנו לי את חוות דאתכם על הלוח אם gigabyte & abit המפורטים הנל וגם איך הזכרון(אני לא רוצה stick אחד)

תודה לכל העוזרים ;)

אני יודע שזה הרבה לשאול אבל המוחר פשות בילבל אותי לגמרי

פורסם

בנוגע למעבד, המוכר אכן ניסה לעבוד עליך ולתת לך INTEL על פני AMD.

בעניין לוח האם, הלוח אמנם יקר יותר אך הוא חלש יותר מכיוון שהוא מבוסס על צ'יפסט ה-NFORCE3 - החלש ביותר למעבדי 64BIT נכון להיום.

לגבי הזכרונות, יש לך באמת צורך בזכרונות כאלו יקרים? מתוכנן OC רצחני ביותר? במידה והתשובה שלילית, הינך יכול להסתפק בזכרונות מעולים בנפח זהה בכ-1,000 ש"ח.

פורסם
  • מחבר

אני באמת מתכנן להעביר על המחשב oc רצחני ;D. בקשר ללוח אם איך ה-abit kv8-max3 הוא לוח טוב ל-OC איזה ציפ סט יש לו והאם זה ציפ סט טוב, על איזה עוד לוחות אם אתם יכולים להמלית לי.

נ.ב אני יודע שזה לא קשור לפורום אבל איך המארז של raidmax?

פורסם
  • מחבר

טוב אז אחרי חיפושים באינטרנת אני מתלבט בין שני הלוחות האלו

abit kv8-max 3

albatrin k8xpro ll

אנו תנו את חוות דעתכם בין שתי הלוחות תודה

פורסם

אם אתה מתכנן OC אל תחשוב אפילו על הK8T800 ... הביצועי OC שלו לא מתקרבים לשל הNF3

ועוד פרט חשוב - כשעושים OC הA64 עדיף לעבוד עם מקסימום 512מ"ב של זכרון ... ככל הנראה הוספת זיכרון פוגמת במהירות המקסימלית של הבקר

בקשר לזכרונות של קורסייר - אלא אם הם גרסא 1.2(או 1.1 ... שכחתי :-\) הם לא BH5 ... ממה שהבנתי מכמה שבדקו חלק מהם אפילו CH6 שאפילו זכרונות טוינמוס פשוטים (50D שהם 95% CH5) עוקפים את זה בקלות

אם אתה מחפש זכרון איכותי באמת תחפש אזה קינגסטון הייפר X PC3000 שחלקם הגדול BH5 אבל צריך להזמין אותם מחו"ל או שתמצא באיזה חנות כלשהיא שאריות של מושקין שחור רמה 2 (שהיצור שלהם הופסק)

פורסם
  • מחבר

הנה אני מצאתי את הזכרונות האלה אצל pch

Mushkin DDR-RAM 256MB 2700 CL2 High Performance Level II Black Memory איך הם?,

אתם חושבים שהם יכולים להשיג לי אותם ב-stik של 512? ובקשר ללוח אם על איזה היתם ממליצים לי

פורסם

הם רק 333 MHZ

פורסם

לאחרונה מישהו מהפורומים קנה mushkin black level II, הם עלו לו 400$, והם רק לאנשים שחייבים את הטוב ביותר, ocz 4000 יתאים לכל אדם שרוצה לעשות oc איכותי, במחיר נמוך יחסית לmhz

פורסם

1.המוכר אכן עבד עלייך וניסה לדחוף לך מעבד פנטיום

2.למה הוא ממליץ לך אל לוח אם סוקט 940? זה רק לאופטרון וך-FX ...

פורסם
  • מחבר

הוא המליץ לי על המעבד הזה בגלל שבהתחלה אמרתי לו שאני רוצה amd 64 3000 ו"משום מה" הוא חשב שיש לי את התקציב למעבד ב 4600 ש"ח (לא ידתי שזה מה שהוא שם לי) לאחר מכן אחרי שרתי שזה מה שוא שם לי אז אמרתי לו שזה יקר מדי ושאני רציתי אינטל והוא אמר שזה מעבד ניסיוני ולא טוב ןש-amd רק משתמשים בו כמעבד ניסוי למעבדים שיבוא אחריו.

עדיין לא אניתם לי איזה לוח אם כד לי לקנות, אתם חושבים שיש סיכוי ש-pch יצליחו להשיג לי את הזכרונות של מושקין שלינתא לי כמה הם יעלו לי בשקלים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים