עבור לתוכן

מבקש המלצה למקלדת מכנית מחנות ivory

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

אני מעוניין לקנות מקלדת מכנית, ראיתי שב Ivory הוסיפו את המקלדת של SteelSeries במחיר של 370 ש"ח, אך שמעתי ביקורות לא טובות.

בנוסף, יש את המקלדת הזולה של Tt Poseidon שנראית בסדר גמור, מה ההבדל בינה לבין היקרות יותר, כמו ה Tt g1 white ? שגם נראית לי סבבה.

אני לא כל-כך מבין בסוויצ'ים. אני יותר כותב במקלדת מאשר משחק משחקים אם זה חשוב, אנשים אוהבים לשמוע את הרעש החזק שיוצא מהמקשים ~ לי זה פחות משנה.

בנתיים אני הכי שוקל לקנות את ה poseidon Z illuminated אלא אם כן יש סיבה מיוחדת שלא לקנות, (איכות חומרים זולה?)

אשמח לקבל קצת חוות דעות,

תודה.

פורסם
  • מחבר

תוכל קצת לפרט את דעתך :-) ?

פורסם

יש סיבה מסוימת שבגללה אתה מעוניין במקלת מכנית?

במקרה של מקלדות מכניות, המתגים הם כל העניין. 4 הצבעים הפופולריים (אדום, כחול, שחור וחום) שונים אחד מהשני מבחינת הרגשה, הפעלת הכוח בלחיצה, הרעש, ועוד.

בשביל עוד מידע, יש כמה אשכולות בנעוץ שיעזרו לך להבין את ההבדל.

לגבי הדרישה שלך, אפשר להגיד שיש מתגים שמתאימים יותר לשימוש מסוים מאחרים, אבל בסופו של דבר זה עניין של טעם, וטעם זה דבר שמשתנה מאדם לאדם.

אגב, ה"רעש" שלא משנה לך, יכול גם להפריע לך בזמן הכתיבה/דיבור במיקרופון, או לאחרים שסביבך (שאולי ישנים). קח את זה בחשבון.

לפני שמישהו ימליץ לך פה על מקלדת, עדיף לך להתנסות במתגים (סוויצ'ים) שונים, כדי לדעת מה מתאים לך. כחול/חום או אדום/שחור.

לגבי המקלדת שאתה שואל עליה. היא מיוצרת בסין. וזה כלול עבודה זולה, פחות הוצאות על שינוי (העברת חלקים ממפעל למפעל), והמתגים הן תוצרת חברה שנקראת "kailh", שעושה חיקוי למתגים של "cherry" הגרמנית.

לכן היא זולה יותר מהמקלדת האחרת.

"על איכות משלמים". אין לי ניסיון עם המקלדת הספציפית אבל אני הייתי מעדיף לקנות מקלדת מכנית עם מתגים תוצרת cherry.

פורסם
  • מחבר

ראיתי עוד קצת סיקורים על ה Tt poseidon Z ואנשים ממש מתלהבים מכך שיש 5 שנים אחריות, אבל באייבורי יש רק שנה אחת אחריות !

הבנתי שכולם סקפטים לגביי הסוויצי'ם שלהם ושהסוויצ'ים הכחולים של Kailh זה לא כמו הסוויצי'ם הכחולים של צ'רי באופי שלהם.

באייבורי יש את דבר הזה של הסוויצ'ים השונים, אך אני די בטוח שאני רוצה כחול או חום - ממה שקראתי הם הכי מתאימים לחוויית הכתיבה ושהינם גם קלים יחסית ללחיצה.

לצערי אני רואה שהמבחר באייבורי הוא קטן.

המתג החום - Zowie Celeritas , Das keyboard.

המתג הכחול - CM Quickfire, Poseidon, Das, Razer

פורסם
  • מחבר

הציעו לי בטלפון מאייבורי לבדוק את המקלדת : Cm Storm Trigger אבל לא אמרו לי מה הסוויצ'ים שלה.. היא בסדר ?

פורסם

אני מאמין שהם גם מאפשרים לבדוק מתגים מכניים על ידי ערכות בדיקה (תלוי בסניף).

המתגים של המקלדת של ivory הם כחולים.

המקלדת עצמה בעלת תאורה כחולה.

לksp יש את אותה המקלדת, עם תאורה אדומה.

פורסם
הציעו לי בטלפון מאייבורי לבדוק את המקלדת : Cm Storm Trigger אבל לא אמרו לי מה הסוויצ'ים שלה.. היא בסדר ?

איפה הציעו לך? כי אין באתר שלהם וכמה עולה?

פורסם
  • מחבר

כשהתקשרתי הציעו לי, זה לא פעם ראשונה שיש להם בחנויות מוצרים שלא מופיעים באתר.

לפי מה שזכור לי מחירם בסביבות ה450.

פורסם

יש לי את הtrigger עם סוויצ'ים שחורים, אני יודע שבאייבורי היה שחורים וחומים למרות שספציפית למקלדת הזאת יש את כל סוגי הסוויצ'ים (יש גרסה עם אדומים וכחולים גם כן).

מאוד ממליץ עליה, היא בנויה בצורה נהדרת, עד שלא מקלידים עליה לא באמת יודעים, זאת האיכות בנייה הכי טובה שהרגשתי עד כה (אבל לי אישית אין יותר מידי ניסיון עם מקלדות אחרות אז אולי אני לא דוגמה טובה מספיק).

סביר להניח שהם דיברו על הסוויצ'ים השחורים כי החומים עולים יותר (נראה לי באזור ה600+).

פורסם

אני מוכר CM STORM מוארת מלא ב 250 שקל , היא נקתנה לפני 3 חודשים ב 465 באיבורי, פשוט עברתי ל DUCKY SHINE מחו"ל.

אולי זה עוזר לך..

פורסם
  • מחבר

שלום,

הייתי באייבורי וראיתי את ה Cm Trigger ואת הPoseidon Z והן נורא רועשות, זה נחמד אבל לא לכתיבה ממשוכת - לי לפחות.

התנסתי בסוויצ'ים ~ שחור קשה מדי, כחול רועש מדי. הכי אהבתי את החומים והאדומים, לא הרגשתי כל-כך הבדל - ייתכן והדוגמית כבר שחוקה וישנה אבל בכל אופן, הקטע של הטקטייל בחומים מורגש אבל לא באופן מובהק.

בסופו של דבר הזמנתי את ה Das keyboard MX brown ~ עכשיו אחריי שהרגשתי את האדומים ונראה לי שהם די דומים, אני שוקל אולי כדי לי להחליף את ההזמנה ב Tt Meka G1 Gaming כי יש לה גם את ה Backlit.

מישהו התנסה בשתי המקלדות ? מה דעתכם

פורסם
  • מחבר

שלום חברים,

היום לקחתי את המקלדת שלי Das Keyboard MX Brown switch.

אז כמה דברים:

1. המקלדת יפיפיה, אמנם סימני אצבעות ולכלוך משאירים סימנים וחובה לנקות אותה בתכיפות אחרת חבל ...

2. הלייאאוט די רגיל, האנטר קטן ויש כפתור FN כמו במחשבים הניידים, לא משהו שמפריע. חוץ מזה הכל די סטנדרטי. יש כיתוב בעברית ואנגלית

3. חוויית הכתיבה מדהימה ! לא יצא לי להתנסות במקלדות עם סוויצ'ים חומים חוץ מזאת, מה שאני יודע שזה פשוט תענוג לכתוב. התנסיתי ב Poseidon Z בחנות והרעש פשוט נוראי. לדעתי אין הבדלים משמעותיים בין החומים לאדומים, אמנם יש את הטקטייל אבל כשפשוט כותבים טקסט או משהו כזה אז לא כל-כך שמים לב לכך, תקנו אותי אם אני טועה !

4. הסאונד של הסוויצ'ים בדיוק כפי שזה צריך להיות לטעמי, לא רועש מדי אך עדיין יש את הפידבק הזה של הלחיצה.

ה downside היחיד מבחינתי זה אולי הקטע של הלכלוך והסימנים.

פורסם

התנסתי בסוויצ'ים ~ שחור קשה מדי, כחול רועש מדי. הכי אהבתי את החומים והאדומים, לא הרגשתי כל-כך הבדל - ייתכן והדוגמית כבר שחוקה וישנה אבל בכל אופן, הקטע של הטקטייל בחומים מורגש אבל לא באופן מובהק.

אפשר לשאול באיזה סניף נתנו לך להתנסות במקלדות עם סוויצ'ים שונים?

פורסם
  • מחבר

באייבורי יש להם דוגמית (לוחית) עם ארבעת הסוויצ'ים. אני מתאר לעצמי שהם די מייצגים את המקלדות עצמן.

בנוסף, אחד המוכרים משתמש בעצמו ב Poseidon אז ניסיתי את שלו, בנוסף המקלדת CM Trigger היה ניתן לפתוח את הקרטון של המקלדת כי אין איזו מדבקה שנקרעת בעת פתיחה. זה לא שיש להם את כל המקלדות לנסיון ^_^.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים