עבור לתוכן

מחפש מתאם מ HDMI ל DisplayPort.

Featured Replies

פורסם

אהלן

יש לי מסך דל 2311H עם כניסת DisplayPort 1.1.

אני רוצה לחבר את המחשב הנייד שלי עם כניסת HDMI למסך וכאשר קניתי מתאם מ DisplayPort ל HDMI (הפוך ממה שבכותרת) שום דבר לא עבד ואחרי בדיקה קצרה בגוגל הבנתי שאני צריך מתאם הפוך ( כמו שבכותרת) הבעיה היא שאני לא מוצא אחד כזה.

איפה אני יכול לקנות אותו?

תודה.

פורסם

אתה תצטרך מתאם אקטיבי (יקר).

למה לא למצוא מתאם זול ל-DVI?

פורסם
  • מחבר

מה ההבדל בין אקטיבי לרגיל??

כי הDVI תפוס עם המחשב הנייח.

לפעמים אני מחבר את הנייד למסך של הנייח ולא נוח כל פעם להוציא את כניסת הDVI אז חשבתי לחבר לכניסה פנויה וכך לנווט בין החיבורים.

החיבורים שנשארו הם VGA והDP.

פורסם

רגיל סתם משנה את צורת החיבור אם האות זהה. אם האות שונה, כמו במקרה הזה, צריך מתאם אקטיבי שיבצע המרה בין האותות (צריך מקור חשמל)

http://www.ebay.com/itm/Belfan-HDMI-to-Displayport-Converter-Adapter-for-Displayport-or-mini-DP-displays-/151080130012?pt=US_Video_Cables_Adapters&hash=item232d13d5dc

פורסם
  • מחבר

תודה.

לא ניראה לי שאני אוציא סכום כזה על מתאם.

פורסם
  • מחבר

אני צריך את ההפוך, מDvi לDP

פורסם

יש לך יציאת VGA במחשב הנייד? אם כן, תשתמש בה. או שתחבר את המחשב הנייח עם DP/VGA ואת הנייד עם מתאם HDMI-DVI פאסיבי.

פורסם
  • מחבר

יש לי יציאת hdmi בנייד.

היציאות שלי במחשב הנייח (בכרטיס מסך) הן פעמיים DVI, יש אפשרות לקנות מתאם DVI לDP במחיר סביר?

פורסם

לא, אבל מDVI לVGA יש - וסביר להניח שגם קיבלת כזה עם הכרטיס. כשיש אפשרות לא להשתמש בVGA זה עדיף, כמובן, אבל זה לא סוף העולם, וברוב המקרים הייתי מעדיף את זה מאשר ממיר אקטיבי יקר. למרות שבמקרה שלך זה יהיה קצת חבל לחבר את המחשב הנייח בVGA כל הזמן רק בשביל שפעם במי יודע כמה תוכל לחבר את הנייד בDVI. אז לא נראה שיש פתרון ממש טוב במקרה שלך. :(

פורסם
  • מחבר

:'(

תודה בכל מקרה

פורסם
  • מחבר

ניראה טוב, תודה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים