עבור לתוכן

האם אתם מעדיפים משחקים לינאריים או עולם פתוח?

האם אתם מעדיפים משחקים לינאריים או עולם פתוח? 15 הצבעות

1. 1. האם אתם מעדיפים משחקים לינאריים או עולם פתוח?

• אני מעדיף משחקים לינאריים
      9
    • אני מעדיף משחקי עולם פתוח
      6
    • אין לי העדפה בנושא
      4

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

האם אתם מעדיפים משחקים לינאריים שבהם המשחק מוביל אתכם למסלול מסויים ולאופן מסויים להשלמת משימות, או משחקי עולם פתוח שבהם אתם יכולים לשוטט בשטחים נרחבים, גם אם זה לא מקדם את העלילה?

פורסם

מבחינת העלילה, הייתי מעדיף אותה יחסית לינארית. לא כ"כ מפריע לי שהחלטות משפיעות על דברים קטנים (או גדולים..) ברקע, כל עוד אין שינוי משמעותי בעלילה הראשית.

כל עוד העלילה הראשית היא לינארית בצורה מספקת כנ"ל, לא מפריע לי אם העולם עצמו פתוח, ואני יכול לבחור אם להתעלם ממנו לגמרי או להתעסק מדי פעם במשימות צד כלשהן כאוות נפשי. זה כמובן רק בתנאי שיש אופציית fast travel נורמלית ולא צריך לטייל חצי עולם הלוך ושוב על כל שטות (ע"ע far cry 2)

פורסם

וואו זה קשה... מצד אחד יש משהו מקסים במשחקי עולם פתוח. מצד שני, אני מספיק טוטאלי בדברים האלה כדי לרצות להגיע לכל מקום אפשרי במשחק וזה יגזול ממני הרבה זמן וכוחות... רק בשל כך אני כבר מעדיף משחקים ליניאריים :)

פורסם

משחקי עולם פתוח לרוב לא ממוקדים מספיק וכוללים שעות רבות של בזבוז זמן. מעדיף לינארי או חצי פתוח (סטייל WITCHER 2, איזורים גדולים אבל מתקדמים בצורה לינארית מאחד לשני).

פורסם
  • מחבר
וואו זה קשה... מצד אחד יש משהו מקסים במשחקי עולם פתוח. מצד שני, אני מספיק טוטאלי בדברים האלה כדי לרצות להגיע לכל מקום אפשרי במשחק וזה יגזול ממני הרבה זמן וכוחות... רק בשל כך אני כבר מעדיף משחקים ליניאריים :)

כנ"ל. OCD ועולם פתוח לא הולך ביחד...

פורסם

עבורי עולם פתוח, ללא ספק.

יש קסם מיוחד בעולם וירטואלי רחב ידיים, שנותן לך תחושה של מציאות מדומה. השוטטות עצמה מהנה, אפילו אם לא מתקדמים בעלילה הרשמית.

מעולם לא התחברתי למירוץ של לסיים משחק אחרי X שעות. להפך, אני מעדיף שהמשחקים יימשכו כמה שיותר, מבלי לרדוף אחרי משימות.

פורסם

משחקים לינאריים ללא ספק, ושהמולטי יעשה את כל השאר :-)

פורסם
  • מחבר
עבורי עולם פתוח, ללא ספק.

יש קסם מיוחד בעולם וירטואלי רחב ידיים, שנותן לך תחושה של מציאות מדומה. השוטטות עצמה מהנה, אפילו אם לא מתקדמים בעלילה הרשמית.

מעולם לא התחברתי למירוץ של לסיים משחק אחרי X שעות. להפך, אני מעדיף שהמשחקים יימשכו כמה שיותר, מבלי לרדוף אחרי משימות.

תוכל לתת דוגמאות למשחקי עולם פתוח שהופכים את השיטוט למהנה בעיניך?

פורסם

משחקי עולם פתוח, אם נעשים מספיק טוב. אני לא תרנגולת, רוצה אפשרויות תנועה :)

פורסם
  • מחבר

כנראה שאני לא מבין מוסכמות שקשורות במשחקי עולם פתוח... איך השחקן אמור לדעת שהוא על הנתיב שמקדם את העלילה ולא מבלה בשוטטות חסרת תוחלת באיזור אחר של המפה?

פורסם

במילה אחת שהיא שלוש מילים - GPS

משחקי עולם פתוח טובים יכילו GPS עם נקודות אליהן אתה יכול ללכת. יהיו לך נקודות עלילה ונקודות של משימות-משנה.

זה עניין של סוג משחק אבל. מעטים משחקי הגוף השלישי שבהם אופציית העולם הפתוח לא אפשרית לפחות במידה מסויימת.

פורסם
תוכל לתת דוגמאות למשחקי עולם פתוח שהופכים את השיטוט למהנה בעיניך?

World of Warcraft

Skyrim

במידה מסוימת גם Assassin Creed, אפשר להתייחס לערים כאל עולם פתוח.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

Skyrim

את Skyrim יש לי מאחד הסיילים ועדיין לא הגעתי אליו. אבל עכשיו אני רואה ב-HLTB שזמן משחק טיפוסי הוא כ-30 שעות, ויכול להגיע למעל 100 שעות אם משחקים בנחת. אפילו 30 שעות זה בערך פי 3 או 4 ממשחק טיפוסי. מעניין אם הסיבה לכך היא שאנשים נוטים לשוטט במפה, או כי באמת המשחק כל כך ארוך ולא מעשי לסיים אותו בפחות זמן. עם הבאקלוג שיש לי אני לא בטוח שבא לי להכנס למסע כזה כרגע...

פורסם

100 שעות? אתה אופטימי :)

puHfui3.png

(+ סביבות ה200 שעות ששיחקתי אופליין)

(יש לציין שזה עם 3-4 דמויות שונות)

פורסם
  • מחבר

אם זה המצב אז באופן אירוני המשחק הזה צונח לתחתית הבאקלוג שלי... חבל, כנראה שמדובר במשחק טוב אבל החיים קצרים מדי בשביל לשחק במשחק אחד כל כך הרבה שעות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים