עבור לתוכן

תחנת עגינה ל Dell Latitude e7440

Featured Replies

פורסם

שלומות,

ניסיתי למצוא מידע אמין ברשת ולא הצלחתי למצוא, או שאני לא יודע לחפש...

אני רוצה לרכוש תחנת עגינה עבור Dell Latitude E7440.

ניסיתי להבין מה המק"ט הנכון עבור הדגם הנ"ל ולא הצלחתי להבין חד משמעית מה מתאים או לא.

מצד אחד, ע"פ האתר הרשמי של Dell, המק"ט של התחנה התואמת, XX6F0, מפנה למכירות שבהן התחנה עולה 500 ש"ח עד 900 ש"ח (גם באיביי), שלדעתי זהו סכום מוגזם.

מצד שני, הרבה מוכרים מוכרים תחנה כזו או אחרת (מקורית) עם מק"ט PR03x או PR02x, וכותבים שהוא תואם רשימה ארוכה של מק"טי תחנות עגינה אחרות, ביניהן גם את הXX6F0.

תחנה כזו לרוב עולה 250 עד 300 ש"ח (איביי).

הקטע הוא שכל התחנות נראות זהות, והמחבר שלהן נראה זהה.

השאלה היא האם אני צריך לרכוש את המק"ט המדוייק שהוגדר ע"י Dell, או שבעצם כל תחנה שמיועדת לסדרת Latitude E תתאים?

אני סה"כ צריך לפחות 2 יציאות USB 3.0, חיבור דיגיטלי למסך DP או DVI או HDMI, וזהו בערך. כלומר מספיק הדגם הרגיל Dell E port replicator, ואין צורך בE port PLUS.

פורסם

תוודא שזה אכן USB 3.0, זה ההבדל המשמעותי מהתת-דגמים שראית.

תעשה לעצמך טבלה/רשימה של כל החיבורים שיש ותבחר בהתאם לצרכים שלך.

עדיף להזמין מ-ebay ואפילו לשקול באיביי יד2 בחצי מחיר, מאד משתלם.

פורסם
  • מחבר

זה הבנתי, השאלה היא האם יש הבדל בהתקן החיבור בין התחנה למחשב או שזה אותו סטנדרט?

כי יש כמה מק"טים לתחנות בעלות USB 3.0, ובפירוט המידע כשמצויין התמיכה ברשימת הדגמי הניידים, בחלקן הדגם שלי לא מופיע, והן הזולות יותר, ובחלקן הדגם המחשב שיש לי כן מופיע, אך הן יקרות משמעותית, אך גם כוללות יותר סוגי חיבורים שלא רלוונטיים עבורי.

השאלה היא בעצם האם זה מתבטא גם ברמת ההתאמה או שזה לא קריטי ואפשר לקחת את הזול יותר ושעם פחות חיבורים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים