עבור לתוכן

מפרט למחשב גיימינג ב2500

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאלי? 2500

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך? עדיף כמה שיותר זול.

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב? 300-500 אם זה שווה את ההשקעה.

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?

משחקים ברמה בינונית אך כמעט בטוח שבעתיד כבדה,צפייה בסדרות, מוזיקה והרבה מאוד גלישה.

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

אני גם משתמשת בתוכנות כמו: nero, imgburn,avi recomp אופן השימוש הוא מזדמן..אבל אני צורבת מלא דיסקים!!

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.

כרגע אני בעיקר משחקת בסימס ועוד משחקים בינוניים. אבל בעתיד ארצה gta v, bf4 וac unity החדש..

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך).

יש לי מחשביזיה של mag FHD ברזולוציה 1920X1080 וגודל המסך הוא 24"

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?

אם זה מבחינת משחקים אשמח שיהיה על high..

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אין צורך.

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?

כרגע יש לי כ.מסך gt 640 ואין לי הרבה בתקציב, אז נראה לי שזה בנתיים מספיק לי, כי בעתיד כנראה אשקיע יותר בכ.מסך הרבה יותר טוב (אולי אקח את הNVIDIA GeForce GTX660 2GB). בנתיים כנראה שאני אעביר את ה gt640 למחשב החדש.

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)? שקט 7

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)? לא מבינה בזה אז לא.

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות?

יש לחבר שלי ווינדוס 7 כך שאני לא אתקין את זה בחנות. אבל כן דרוש הרכבת חלקים בחנות.

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.

ksp או ivory מכיוון שהם ליד הבית שלי ואני לא מעוניינת לרכוש מהאינטרנט אלא בחנות באותו הרגע.

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?

או היום או בשבוע הבא (מכיוון שיום חמישי היום)

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).

usb3 צריך שיהיה אחד בקדימה ואחד מאחורה. וVGA

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?

לא ל5 שנים הבאות כנראה. חוץ מהכ.מסך.

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

-חשוב לי שהמחשב יהיה שקט ומאוורר.

-חשוב לי שהוא יהיה ממש מהיר במיוחד כשאני פותחת איזשהי תוכנה או משחק שלא ייקח לה זמן להיפתח או בגלישה כשאני רואה סרטונים על hd וכו..

כמו שהבנתם אני רוצה כונן ssd בשביל המהירות, הבנתי שזה פיתרון..ואני מעוניינת להתקין עליו גם כמה משחקים קלים כמו sims שלוקח לו הרבה זמן להיטען אצלי..

שמעתי שהsamsung 840 evo מומלץ אבל הוא מאוד יקר ואני מעוניינת בנפח של יותר מ120..

הסתכלתי על כמה מפרטים וגיבשתי מפרט אחד..חשבתי על המפרט הזה:

מעבד: intel core i5 4590 / intel core i5 4690

(ההבדל ביניהם הוא 20 ש"ח האם זה שווה את ההשקעה?)

לוח אם: gigabyte ga-b85m-hd3

(יש לוח אם ga-h97m-hd3 והבנתי שזה לדורות הבאים ויותר מתקדם האם כדאי לי להשקיע בשבילו עוד 150 ש"ח ולחסוך עוד שדרוג בעתיד?)

מאוורר למעבד: arctic freezer 7 pro rev.2

זכרון: kingston hyperx fury 8gb

כונן ssd של crucial mx100 256 gb

האם הוא מהיר? ומשתווה לזה של samsung או שכדאי להשקיע עוד מאה שקל בשל סמסונג עם 6gb פחות?

עד עכשיו זה יוצא בksp באיזור ה2550..

יש לי גם ספק (אני לא יודעת עליו פרטים) וגם צורב במחשב הנוכחי. האם כדאי לי להעביר אותם מהמחשב הישן אל החדש או לקנות חדשים?

ולגבי המארז אין לי מושג אני מחפשת משהו זול,שקט וטוב שמעתי על אלה:

gx500

gx700

gx900

corsair 200r

gx700 וgx900 נראים ממש מכוער אבל אם הם ממש ממש שווים לא אכפת לי..אשמח אם יהיה מסנני אבק גם כן אבל לא חובה..

סורי על הפרטים הממש מפורטים אני לא הכי מבינה בהכל אז אני מעדיפה לפרט מראש

תודה רבה לעוזרים:)

• תגובות 85
  • צפיות 9.3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

מישהו יכול לעזור ליי בבקשה??

אם יש אפשרות אני רוצה ללכת לקנות היום:(

פורסם
  • מחבר

UP בבקשה עזרה אשמח אם אקנה את המחשב היוםם!!:(

הרבה מהם סוגרים ב7..

פורסם
  • מחבר

UP בבקשה אפשר עזרה?? אשמח כמה שיותר מהר כדי לסגור מפרט למחר..אני לא רוצה שהמוכר יעבוד עליי או משהו..

פורסם

המפרט הזה: http://hwzone.co.il/specslist/spec/view/id/22

ללא כרטיס מסך יוצא 2500

כונן SSD איכותי זה עוד 400 ש"ח. (120GB)

(בעקרון על כונן SSD מתקינים רק מערכת הפעלה ותוכנות עיקריות בהן את משתמשת. כל אכסון המידע צריך להיות על הדיסק הרגיל)

פורסם
  • מחבר

אין אפשרות ללהתקין משחקים על הssd? כדי שיטעינו יותר מהר?

והאם לא כדאי לי את המעבד 4590? ואיזה מארז הכי מומלץ שיהיה שקט עם איוורור טוב?..

gx500, gx700, gx900 או אולי את הantec 302?

פורסם

תרשמי בבקשה מה הדגם המדויק והוותק של הספק שלך (אם את לא יודעת תצלמי את המדבקה של הספק ותעלי את התמונה) אם הוא דגם איכותי מספיק חזק ולא ישן מידי אפשר לחסוך גם בספק .

אם הצורב תקין ובעל חיבור SATA אין שום בעיה להעביר אותו למחשב חדש ולחסוך 80-120 ש"ח.

משחקים אפשר להתקין על ה-SSD כמו כונן קשיח רגיל בלי שום בעיה העניין הוא שאם את לוקחת SSD בנפח של 120 ג'יגה למשל ותתקיני עליו הרבה משחקים ותוכנות הוא יתמלא מהר למדי לכן מומלץ להתקין עליו את הדברים שהם בשימוש תדיר ולא משחקים שמשחקים בהם פעם ב.. .

פורסם
  • מחבר

בגלל זה אני רוצה SSD של 250GB...ליתר ביטחון אם אח"כ אני ארצה כן לשחק יותר..

בקשר לספק ולצורב אני כבר אשאל בחנות כי אני לא יודעת אם כדאי לפתוח את המארז וזה..

ושוב..האם לא כדאי לי את המעבד 4590? ואיזה מארז הכי מומלץ שיהיה שקט עם איוורור טוב?..

gx500, gx700, gx900 אולי את הantec 302? או אולי בכלל משהו אחר מומלץ?..

ומה ההבדל בין הh81 לb85? כי מישהו אחר אמר לי לקחת את הb85..

פורסם

אם SSD של 250GB מספיק לך ואין לך צורך בדיסק קשיח נוסף (למרות שאת יכולה לקחת את הישן אם הוא לא בחיבור IDE) אז סבבה .

ה- 4590 מספיק לשימושים שלך.

ההבדלים בין לוחות H81 ל- B85 תלויים כמובן ביצרן ובדגם ספציפי אבל זה בדרך כלל הבדל במספר יציאות SATA , USB ואודיו. יש למשל את הלוח של גיגהבייט H81M-HD3 שנחשב למפוצ'ר יותר מאשר H81M-D2V והם בעלי אותה ערכת שבבים H81.

את רשמת שאת מעוניינת במארז שקט, מארזים שקטים אלו מארזים שיש להם חומרים מבודדים והם לרוב לא דגמים זולים יחסית יש למשל את:

antec p100 , Fractel Design R4,Nanoxia DeepSilence 1 המארזים שרשמת למיטב ידיעתי לא נחשבים לשקטים יחסית אבל בתקציב שלך יהיה קשה מאוד לשים מארז שנחשב לשקט כמו הדגמים הנ"ל.

ממה שרשמת למעלה אני ב-GX500 לא הייתי נוגע, ה- GX700 וה-GX900 כבר עניין של טעם ה-302 דווקא מארז לא רע בכלל לי יש את ה-300 ואני מאוד מרוצה.

לפתוח את המארז ולצלם מדבקה לא אמור להיות בעיה (כולה בורג או שניים) זה יעזור לדעת אם אפשר שלא לכלול ספק חדש ולחסוך לרכיב אחר, כנ"ל לגבי הצורב.

פורסם
  • מחבר

אם אני אחסוך ואקח את המפרט הזה הוא טוב?

i5 4460

arctic alpine 11 rev.2

gigabyte ga-h81m-d2v

8gb kingstone hyperx fury

cricial mx100 256gb

antec 302

לגבי הצורב והספק אני מעדיפה לבדוק בחנות..(סורי)

המפרט הזה טוב למשחקים עתידיים על medium-high? כמו ACU לדוגמא? או לgta v?

ואני חושבת אולי להוסיף את הכרטיס gtx650 בעתיד..(צריכה לחסוך קצת..)

פורסם

לגבי ספק הכוח אני דיי בספק אבל נמתין לתמונה, מה שגם ספק שהוא לא מספיק טוב יגביל אותה בעתיד כשהיא תרצה כרטיס מסך רציני יותר.

לגבי רמת השקט שאת רוצה(7) בשביל רמת שקט כזאת צריך ללכת על מארז יקר יחסית בכל מקרה לבינתיים הינה מפרט לדוגמא מחנות אחרת שהיא מומלצת פה בפורום בלי כונן אופטי(צורב) עם חריגה ועם הSamsung 840 EVO בנפח של 250GB שזה בתכלס 232.83GB ובלי דיסק קשיח.

ירדתי בלוח האם אחרת תיהיה חריגה מעבר לחריגה אלא אם את זקוקה ללוח אם עם תמיכה ב32GB RAM? כי הלוח ששמתי תומך עד 16GB RAM ושמתי כבר 8GB ככה שבעתיד את יכולה להוסיף עוד 8GB אם תרצי.

בלוחות בעלי ערכת שבבים מתקדמים יותר יש תכונות נוספות כמו יותר חיבורי SATA שמאפשרות לך להוסיף יותר דיסקים קשיחים/SSD/כוננים אופטיים , תמיכה ביותר זיכרון כמו שאמרתי קודם, תמיכה ביותר מכרטיס מסך אחד(תלוי בלוח), כרטיס קול מתקדם יותר חיבור HDMI/DVI , תמיכה בחיבורי USB 3.0 קדמי ועוד... , אבל יש גם לוחות זולים כמו במפרט הנוכחי שהרכבתי שגם לו יש חלק מהתכונות שציינתי.

המארז ששמתי שקט מאוד יותר מכל המארזים שציינת באחת התגובות הקודמות וכמובן הוא יקר יותר מהם משמעותית אבל שקט עולה בנוסף הוא מגיע ספק איכותי של FPS עם 5 שנות אחריות שבקלות יאפשר לך לשדרג בעתיד לכל כרטיס מסך רציני ויספיק מעל ומעבר.

לגבי החנות אני מודע שכתבת KSP/Ivory אבל TMS מציעים שירות משלוחים למשך כל תקופת האחריות בחינם וגם משלוח חינם עד הבית רק צרך לארוז ולתת לשליח וממילא זה שהחנות קרובה אלייך במקרה של בעיה זה לא שיש יש איזה תיעדוף שייתנו לך שירות קודם וממילא יותר נוח לתת לשליח שמגיע עד הבית מאשר ללכת עד לחנות גם אם היא קרובה .

ואם את רוצה לחסוך את יכולה לרדת לi3 4150 אבל מאחר ואת מתכננת להוסיף בעתיד כרטיס מסך בשביל משחקים כבדים יותר אז עדיף שלא.

לגבי עניין הכרטיס מסך כשתרצי להוסיף עדיף שתשאלי פה בפורום כרטיסי מסך לפני כי עם הזמן הכל משתנה גם לפעמים יש מבצעים מסוימים שמאפשרים רכישה של כרטיס יקר במחיר אטרקטיבי .

מפרט זה הורכב ב - www.TMS.co.il - רשת חנויות המחשבים האמינה והמקצועית בישראל

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪893

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד Nanoxia Deep silence 2 + FSP 750W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪790

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 250GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪644

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪3036

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 2976 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/epgr19la

פורסם
  • מחבר

אני באמת אצטרך 750w? לא משהו כמו 500-550?..

ואני לא חושבת שצריך להשקיע כ"כ הרבה במארז יש כאלה שהם בסדר גמור במחיר 200-300

נראה לי שאני אלך על הantec 302..ראיתי גם את הnzxt phantom 410 שהוא יותר יקר אבל אין שם מארזים של antec:(..איך הוא?

ובקשר לSSD הcrucial יותר זול ההבדל בביצועים משמעותי?

- - - תגובה אוחדה: - - -

הם הכי זולים שמצאתי (1pc)..איך זה? עם כרטיס מסך וספק? הספק מוגזם?..הכרטיס יחזיק לי משחקים מתקדמים על med-high?

logo.png

מפרט זה הורכב ב - www.1pc.co.il - רשת חנויות א&א מחשבים

מעבד: : מעבד Intel Core i5 4590 Tray בקניית מחשב חדש

₪ 825 x 1

קירור למעבד: : Arctic Freezer 7pro בקניית מחשב חדש

₪ 100 x 1

לוח אם: : Gigabyte GA-H81M-HD3 בקניית מחשב חדש

₪ 255 x 1

מארז: : NZXT Phantom 410 Black

₪ 455 x 1

ספק כוח: : Seasonic S12II-620 Bronze 620W

₪ 335 x 1

זיכרון: : Hynix DDR3 8GB 1600 בקניית מחשב חדש

₪ 350 x 1

SSD: : כונן קשיח פנימי Crucial M500 240GB CT240M500SSD1

₪ 585 x 1

כרטיס מסך: : Gainward GTX650 2048mb DVI-D+DVI-I+VGA HDMI DDR5/FAN בקניית מחשב חדש

₪ 565 x 1

----------------------------

סה""כ מחיר: 3470₪

----------------------------

קישור להזמנה

בלי הספק והכ.מסך יוצא 2570..

פורסם

כתבת שיש חריגה של 300-500 וביקשת שקט ברמה 7 לא?

המארז וספק מגיעים כBundle ולמקרה שלא הבנת ככה שאי אפשר לשנות ונפרד הם יעלו יותר מ790ש"ח

Nanoxia DS2 - Deep Silence 2 Black - ₪595 - TMS

FSP RAIDER 750W 80Plus Silver 60A @ 12V A.PFC - ₪430 - TMS

בנפרד 1025ש"ח!

והמארז ששמתי לך יותר שקט ויותר יקר מזה שבחרת והספק גם יותר איכותי ובעל נצילות גבוהה יותר עם יותר שנות אחריות(5 במקום 3) ועולה אצל TMS בנפרד בגרסת ה650W בערך באותו הסכום

FSP RAIDER 650W 80Plus Silver 50A @ 12V A.PFC - ₪358 - TMS

המארז שבחרת הוא טוב אבל הוא ממש לא ייתן לך את רמת השקט שאת רוצה בנוסף הוא מגיע בלי פילטרים לאבק והסט שלהם עולה לא מעט.

שימי לב מה בחרת וכמה זה יוצא(790ש"ח) שזה אותו המחיר של הBundle היקר שבנפרד יוצא 1025ש"ח אצל TMS

מארז: : NZXT Phantom 410 Black

₪ 455 x 1

ספק כוח: : Seasonic S12II-620 Bronze 620W

₪ 335 x 1

בTMS יש Bundle עם אותו המארז רק עם ספק איכותי ונציל יותר שהזכרתי קודם ויוצא 61ש"ח פחות

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש - ₪729 - TMS

הNZXT Phantom 410 לא ברמת שקט 7 כמו Fractal Design Define R4 או הNanoxia DS1/2 שאפילו שקט ממנו אני מניח ויש גם את Antec P100 ועוד...

רק שתביני משהו 240GB זה לא 240 כי במחשב הנפח שתראי בסופו של דבר יהיה 223.51GB הM500 ישן יותר.

GTX650 ממש לא ייתן Med-High בBF4 על FHD ברשת ששם בכלל זה כבד יותר ובכלל נורא מבלבל כי עכשיו את בעצם כן רוצה כרטיס מסך בתקציב? תהיי ברורה אחרת מה הטעם בשאלון?

לא נראה לי שא&א מחשבים וסלולר מציעים משלוחים חינם למשך כל תקופת האחריות + משלוח חינם עד הבית שזה דבר חשוב שצריך לקחת בחשבון כי במקרה של בעיה את תהיי מוכנה לעמוד בהוצאות של משלוח/נסיעה במקרה של תקלה? ובכלל לא ברור לי אם הם מציעים גם הרכבה חינם שזה עוד כסף שלא לקחת בחשבון.

בנוסף עדיין לא העלת תמונה של איזה ספק יש לך כי אולי גם אין צורך אם הוא איכותי מספיק.

בכל מקרה אחרי שתערכי את השאלון ותעני על חלק מהשאלות שלי ואלו ששאלו לפניי אז יהיה קל יותר לעזור לך.

פורסם
  • מחבר
כתבת שיש חריגה של 300-500 וביקשת שקט ברמה 7 לא?

המארז וספק מגיעים כBundle ולמקרה שלא הבנת ככה שאי אפשר לשנות ונפרד הם יעלו יותר מ790ש"ח

Nanoxia DS2 - Deep Silence 2 Black - ₪595 - TMS

FSP RAIDER 750W 80Plus Silver 60A @ 12V A.PFC - ₪430 - TMS

בנפרד 1025ש"ח!

והמארז ששמתי לך יותר שקט ויותר יקר מזה שבחרת והספק גם יותר איכותי ובעל נצילות גבוהה יותר עם יותר שנות אחריות(5 במקום 3) ועולה אצל TMS בנפרד בגרסת ה650W בערך באותו הסכום

FSP RAIDER 650W 80Plus Silver 50A @ 12V A.PFC - ₪358 - TMS

המארז שבחרת הוא טוב אבל הוא ממש לא ייתן לך את רמת השקט שאת רוצה בנוסף הוא מגיע בלי פילטרים לאבק והסט שלהם עולה לא מעט.

שימי לב מה בחרת וכמה זה יוצא(790ש"ח) שזה אותו המחיר של הBundle היקר שבנפרד יוצא 1025ש"ח אצל TMS

בTMS יש Bundle עם אותו המארז רק עם ספק איכותי ונציל יותר שהזכרתי קודם ויוצא 61ש"ח פחות

באנדל - NZXT Phantom 410 Black + FSP RAIDER 650W - בקניית מחשב חדש - ₪729 - TMS

הNZXT Phantom 410 לא ברמת שקט 7 כמו Fractal Design Define R4 או הNanoxia DS1/2 שאפילו שקט ממנו אני מניח ויש גם את Antec P100 ועוד...

רק שתביני משהו 240GB זה לא 240 כי במחשב הנפח שתראי בסופו של דבר יהיה 223.51GB הM500 ישן יותר.

GTX650 ממש לא ייתן Med-High בBF4 על FHD ברשת ששם בכלל זה כבד יותר ובכלל נורא מבלבל כי עכשיו את בעצם כן רוצה כרטיס מסך בתקציב? תהיי ברורה אחרת מה הטעם בשאלון?

לא נראה לי שא&א מחשבים וסלולר מציעים משלוחים חינם למשך כל תקופת האחריות + משלוח חינם עד הבית שזה דבר חשוב שצריך לקחת בחשבון כי במקרה של בעיה את תהיי מוכנה לעמוד בהוצאות של משלוח/נסיעה במקרה של תקלה? ובכלל לא ברור לי אם הם מציעים גם הרכבה חינם שזה עוד כסף שלא לקחת בחשבון.

בנוסף עדיין לא העלת תמונה של איזה ספק יש לך כי אולי גם אין צורך אם הוא איכותי מספיק.

בכל מקרה אחרי שתערכי את השאלון ותעני על חלק מהשאלות שלי ואלו ששאלו לפניי אז יהיה קל יותר לעזור לך.

וואי נכון אתה צודק, סליחה..המארז+הספק שלך באמת יותר טובים באותו המחיר..המפרט שלך באמת טוב ומעולה!!

לגבי הכ.מסך ממש בא לי לקנות עכשיו כי אני יודעת שאח"כ יהיה לי קשה לרוץ שוב אחרי חנויות ומחירים ומה טוב בשבילי וכו..

אבל מבחינה כספית זה לא נראה לי הגיוני שעד 3000 ש"ח יהיה מחשב באמת טוב (כמו שנתנו פה)+כ.מסך..אני צודקת?..אז חשבתי אולי אני אלווה מההורים, נראה..

ככה שאני לא סגורה עדייין על כ.מסך..בכ"ז אשמח אם תביאו לי מפרט (עם כ.מסך ליתר ביטחון) שייסחוב BF4 על MEDIUM לפחות אם אפשר יותר..אה וגם אני לא משחקת ברשת רק סינגל ככה שזה אמור להיות פחות כבד, נכון?..

באמת שאשמח שיהיה כמה שפחות יקר, אם יש אפשרות עד 3000 אני אשמח אבל שוב, זה הגיוני?..

בקשר לSSD אני 3 שנים עם 200GB במחשב, יש לי 2T חיצוניים ככה שאני מסתדרת..

ובקשר לחנות אני לא מתכוונת לשלם באינטרנט, אני רוצה ללכת עד לחנות גם ככה כי לא נראה לי בטוח לשלם על משהו שאני לא רואה ובודקת לפני באלפי שקלים..

תודה על העזרה ממש!! אני לא הכי מבינה בזה אני משתדלת..בשביל זה באתי לפה..

פורסם

את יכולה לקנות ממני את המחשב שאני מוכר אם את רוצה.. זה בול לדרישות שלך והמחיר.. ואולי גם גרים קרוב

שלחי לי הודעה בפרטי שאת מתפנה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים