עבור לתוכן

עזרה|SSD

Featured Replies

פורסם

אני רוצה לקנות בימים הקרובים,

אני רוצה SSD רק לWINDOWS אולי עוד תוכנה או 2.

אני רוצה להשקיע בין 300-400 שקל. והחנויות שיש לי זה או TMS KSP Ivory בקיצור משהו לקריות.

אשמח לעזרה.

זה די דחוף

פורסם
  • מחבר

אני ארגיש את ההבדל בניהם?

סתם בשביל השאלה לאחר התקנת הכונן SSD כמה זמן לוקח מהדלקת המחשב עד עליית הwindows

פורסם

ה-SSD של סמסונג שדובי770 הציע לך בהחלט מומלץ

לגבי זמן עליית המחשב זה תלוי גם בחומרה מסביב ולא רק ב-SSD עצמו אבל הוא יהיה קצר משמעותית לעומת עליית המחשב אם המערכת מותקנת על דיסק קשיח רגיל

אם תקנה את הסמסונג תכוון בתוכנה שלו למצב של MAX PERFORMANCE ותפעיל RAPID MODE

פורסם
  • מחבר

המליצו לי בחנות על

[TABLE=width: 100%]

[TR]

[TD=width: 35%]Kingston SSD 120GB Sata3 SandForce 2281 V300+7MM

[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

השאלה האם ההבדל בינו לבין מה שדובי הציע מורגש

פורסם

יש לי את ה-

Kingston SSD v300 120GB ואני יכול להגיד לך שלעומת ה- samsung evo 120gb הוא לא משהו.

אומנם הקינגסטון זול יותר אבל הסמסונג טוב יותר לדעתי

פורסם

הV300 של קינגסטון מלכתחילה לא היה כונן מהיר יחסית לבקר שעליו, שהוא שלעצמו לא בקר מהיר יחסית באופן כללי.

בשלב כלשהוא הם עברו לצ'יפים מסוג אחר, שהורידו משמעותית את ביצועי הכוננים מאותו הדגם שיוצרו מתאריך ההוא והלאה.

בקיצור הV300 נפילה(תרתי משמע).

הEVO אופציה לא רעה.

אבל יש עוד אופציה טובה שכדאי לשקול.

בתוספת 145 שקל לEVO אתה מקבל יותר מפי 2 נפח, ביצועי כתיבה רציפה משופרים, חיים ארוכים, וביצועים יציבים לאורך זמן.

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=CT256MX100SSD1

בעיקרון גם דגם ה128GB מהסדרה הוא לא רע, אבל הוא עולה כמעט אותו דבר כמו הEVO, אז ספציפית בנפח הזה בתיאוריה בשביל 20-30 שקל הייתי מעדיף את הEVO.

מבחינה מעשית לא הייתי קונה או ממליץ על כוננים בנפח 120/128GB כי הם ממש לא משתלמים פר גיגה, וגם סובלים מחסרונות ביצועים/עמידות ביחס לנפחים גדולים יותר.

נסה לגרד עוד קצת כסף לתוך התקציב, מאוד משתלם לקפוץ לMX100 256GB.

לא רק כרגע, גם במבט רטרואקטיבי מהעתיד אל העתיד הרי הוא ההווה של העתיד ובמבט מהעתיד אל העבר שעוד מעט יהיה ההווה של ההווה זה מהלך משתלם.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים