עבור לתוכן

יכול להיות שמכשיר LG G3 שורף לי מטענים?

Featured Replies

פורסם

רכשתי לפני כשבוע מכשיר חדש LG G3, הסוללה במכשיר היא 3000mhA והמטען שמגיע עם המכשיר הוא 1.8 אמפר.

היה ברשותי מטען שקניתי בתחנת דלק, מטען נחמד שימש לגלקסי S3 ועשה את עבודתו נאמנה במשך כמה חודשים, הוא היה 1.2 אמפר, בדיוק כזה:

u2udybym.jpg

לפני יומיים הגעתי לעבודה אחרי שהשארתי את המטען בחשמל והמטען פתאום לא עובד, פתחתי אותו וגיליתי את זה:

je9ysaby.jpg

qu9apa2y.jpg

gypetasy.jpg

הסקתי שהוא נשרף כיוון שנשאר בחשמל.

בכל אופן קניתי שוב את אותו מטען, הפעם שמתי לב שעל המטען רשום 1.4 אמפר:

utu9upeq.jpg

rydyzyta.jpg

אמרתי יופי טעינה מהירה יותר וזה עדיין לא מסכן את המכשיר או את הסוללה כי זה מתחת ל1.8 של המטען המקורי.

שוב השארתי אותו בעבודה ושוב בשקע החשמל בטעות, לקחתי אותו הביתה וסתם ניסיתי להטעין את המכשיר ושוב המטען החדש לא עובד, ניסית גם עם מכשיר אחר ולא עובד.

האם יכול להיות שהמכשיר שורף לי את המטענים האלו או שזה כתוצאה מהחשמל בקרוון משרדים בעבודה שלי?

• תגובות 87
  • צפיות 25k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

למה שלא תקנה מקורי וזהו? 1.8A יטעין לך הרבה יותר מהר.. והם ממש לא יקרים

פורסם

השערה: יתכן והמכשיר שלך מנסה למשוך יותר זרם ממה שהמטען מסוגל לספק. כתוצאה מכך הוא לא עומד בעומס ונשרף..

מנסיון, תוסיף עוד כמה שקלים ותקנה מקורי.

פורסם

עידן, לקחת טלפון של 3K פלוס ולטעון אותו עם מטען מתחנת דלק, זה כמו לקחת 7970 ולשים אותו עם ספק ABPOWER.

אתה לא רוצה את זה.

המטען \ ספק לא רוצה את זה.

קנה מטען מחברה מוכרת יחסית (אנקר, בלקין, משהו באמזון עם ביקורות טובות) ולכל הפחות עם זרם שהמקורי נותן.

אני טוען את ה-G3 עם מטען שהגיע עם רמקול של JBL, נותן 2.3 אמפר, הטעינה טסה. מטעין איתו גם אייפדים ונקסוס 4.

פורסם

הרכיב שהתחמם הוא דיודה (rectifier) בחלק המתח הנמוך. היא הופכת את ה AC בתדר גוה מהשנאי ל DC, ולמי שמשווה את מבנה המטען לספקי כוח של מחשב, בספק של מחשב הדיודות נמצאות על צלע הקירור השניה בספק

העברת בדיודה הזאת 1.8A בזמן שהיא יכולה לעמוד ב 1.2A מקס' בתנאי הקירור שיש בתוך המארז הקטן והצפוף של המטען (וזה בהנחה שהנתון 1.2A בכלל נכון). היא עבדה תקופה והתחממה לטמפ' גבוהות (ניתן לראות את הצבע השחור על המעגל המודפס, זה לא קורה מרכיב שמתחמם במהירות פעם אחת) ונהרסה לאורך זמן. בסוף היא נשרפה, קיצרה ועל הדרך העיפה את הציפ בחלק המתח הגבוה (ניתן לראות שהתפוצץ בו חור)

פורסם
  • מחבר

אז אם אני מבין נכון, זה אומר שהמכשיר הוא זה שאחראי לשריפת המטענים?

פורסם

אכן, הוא פשוט צריך מטען חזק יותר

פורסם
רכשתי לפני כשבוע מכשיר חדש LG G3, הסוללה במכשיר היא 3000mhA והמטען שמגיע עם המכשיר הוא 1.8 אמפר.

אוקיי, למה לא להשתמש בו?

פורסם
  • מחבר

אני משתמש בו, המטען ההוא נקנה כגיבוי לעבודה למצבים שאני נתקע.

פורסם
  • מחבר

האמת שבעבודה הזו לא, לא כרגע, יש לנו מין משרד בשטח ללא מחשב. חוץ מזה הטעינה דרך המחשב איטית להחריד )-:

בהזדמנות ארכוש מטען מקורי.

פורסם
אין לך מחשב בעבודה?

מחשב נותן 500 מיליאמפר, לפעמים 1A.

בלוחות של MSI ואסוס לדעתי אפשר גם לסחוט 2 אמפר.

פורסם

אתם מדברים שטויות במיץ עגבניות!

אין דבר כזה טלפון ש"שורף" מטענים, הטלפון לא "מושך" שום דבר, הוא מקבל באהבה כל מה שנותנים לו!

תן לו 1.8A והוא יטען בקצב של 1.8A

תן לו 1A והוא יטען בקצב של 1A

תן לו 0.5A (חיבור USB) והוא יטען בקצב של 0.5A

למעשה, הטלפון אפילו יעדכן אותך כשהוא מקבל טעינה איטית יותר, כדי שלא תצפה שהוא יטען מהר:

62079d1362284019t-slow-charging-uploadfromtaptalk1362284015217.jpg

יש שתי אפשרויות שיכולות לגרום לזה שהמטענים שלך נשרפים:

א. הם פשוט גרועים

ב. יש בעיה כלשהי ברשת החשמל שלך

העובדה שציינת שבשני המקרים חיברת את המטען לרשת חשמל בקרוון שהיא כנראה לא הכי תיקנית/אידיאלית, מחזקת את אופציה ב'.

וכמובן - תמיד יכול להיות שזה שילוב של השניים: רשת חשמל בעייתית + מטען באיכות נמוכה שלא יודע להתמודד איתה.

בדיוק כמו ספק כוח למחשב שיכול להיות באיכות נמוכה ולהישרף מכל קפיצת מתח קטנה, לעומת ספק כוח איכותי יותר שידע להתמודד איתן.

פורסם

מילפורד צודק. המכשיר לוקח זרם לפי מה שהמטען מספק לו. המטען הזה נראה של חברת מדבקה ולכן הוא לא איכותי. אי אפשר אפילו לסמוך על הזרם והמתח שמצוינים עליו.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים