עבור לתוכן

זהו... אני גמרתי את התוכנות חדשות של אדובי.

Featured Replies

פורסם

שלום

אני מעצב עיצוב בניית אתרים. חבל שלמדתי קורס הזה.לא מיתקרב לעתיד יותר לקורס הזה שלמדתי.

עכשיו גרוע מאוד. רציתי ליקנות תוכנה אדובי כל התוכנות עיצוב גרפיקה בדיסק אחד.

ביררתי בטלפון בכל חנות מחשבים. סיפרו לי שכל שהתוכנות עיצוב גרפיקה CC.

עובד "דרך הענן" כלומר התוכנות מותקנות במחשב והם עובדות דרך אינטרנט. וגם יש שנה אחת.

בסיום שנה אחת צריך לחדש שנה נוסף ולשלם אותו. וזה אומר כל שנה אחת צריך לשלם עבור חידוש שנה נוסף.

ותמיד עושים ככה. עכשיו זה גרוע.

בסך הכל רציתי שהתוכנות עיצוב גרפיקה יותקנו במחשב ולא דרך אינטרנט.ולא שנה אחת וגם לשלם חידוש שנה נוסף

תמיד. אני לא מעוניין בזה.אני יודע התוכנות מותקנות במחשב שלי וגם עבודות שלי במחשב.

אני רוצה רק תוכנות אדובי במחשב שלי ועבודות שלי במחשב.ולא "דרך הענן". מי צריך "הענן".

וגם לא צריך שנה אחת לחדש ולשלם מנויי שנה . לא מעניין אותי. לא מוצא חן בעיניי.

זהו ניגמר התוכנות אדובי. עכשיו לא קונה אצליהם של חברה אדובי.

אני מאוכזב. גמרתי עם אדובי.

לאדובי תודה רבה לכם.

פורסם

גם לי עצוב שענקיות התוכנה מנצלות את האינטרנט - המצאה שנועדה לשרת את הצרכן (לפחות בגלגולה האזרחי) בתור כלי נשק נגד הצרכן.

אני עקרונית לא מתקרב לשום תוכנה שמשתמשת באינטרנט שאני משלם עליו נגדי, אבל לעדר לא אכפת...

מה שכן, לפני כשנה היתה מלחמה רצינית נגד מיקרוסופט, שהחליטה שהקונסולה החדשה שלה תהיה צריכה להתחבר לאינטרנט כל יום כדי שהמשחקים שקנית יעבדו עליה (גם הפיזיים), מה שנגמר בתבוסה משפילה שלה ופגיעה קשה במעמד שהיה לה בשוק הקונסולות. ככה שיש עדיין תקווה אם תהיה מחאה מספיק רצינית נגד אדובי.

אחת הסיבות שבחרתי להסית את הקריירה שלי לכיוון הקוד הפתוח (תכנות וניהול רשתות בסביבת לינוקס) היא בדיוק ההרגשה הרעה שכל הזמן קיננה בי קודם שהייתי משועבד לגמרי לענקיות התוכנה, והייתי כפוף לגחמות שלהן בנוגע למחשוב ואינטרנט. כמובן שזה הרבה יותר מסובך בתחומים כמו גרפיקה, שבהם הפתרונות היותר ידידותיים למשתמש כמעט ולא רלוונטיים בסביבה העסקית (כמו למשל התוכנה GIMP).

פורסם

מצד אחד אני מסכים, אבל מצד שני זה הופך את התוכנות שלהם ליותר נגישות לאנשים פרטיים שעד עכשיו לא היו מוכנים/יכולים לשלם אלפי דולרים על תוכנה אחת.

תחשוב שב- 35₪ לחודש [או 70 אם אתה רוצה משהו אחר מפוטושופ] אתה מקבל את התוכנה + כל העדכונים גם העתדיים שזה מחיר לא כל כך נורא

מה שכן באמת חבל לי שאי אפשר להשיג כבר את הגרסאות הישנות יותר (CS6) במחיר חד פעמי כמו שהיה פעם, פשוט הפסיקו למכור את זה. לא היה אכפת לי אם היו מוכרים את גרסאות CC בתשלום חודשי אבל עדיין מוכרים את CS6 בתשלום חד פעמי. אני בטוח שיש עדיין אנשים שאין להם כח להתעסק בח** ותשלום חודשי

ואגב זה שהתוכנה היא "בענן" לא אומר שאתה חייב להיות מחובר לאינטרנט. התוכנות עובדות מהמחשב שלך וגם בלי חיבור לאינטרנט (אבל כן צריך להתחבר לאינטרנט כל כמה זמן כדי לוודא שעדיין יש לך רשיון)

ואם אתה על מאק אתה יכול לנסות את Sketch גם זולה יותר, גם תשלום חד פעמי, וגם אומרים שהיא אפילו טובה בהרבה מפוטושופ לעיצוב גראפי

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים