עבור לתוכן

החלפת מאווררים במחשב נייד HP Pavilion dv6-1110ej

Featured Replies

פורסם

היי,אודה אם תתנו לי לינק לסרטון להחלפת מאוורים לנייד שבכותרת וכן גם מאוורר למעבד

תודה

פורסם

תפתח את הנייד ותראה אם זה אותו הדבר, לרוב יש מספר חלק סידורי למאוורר/גוף קירור מה שיאפשר התאמה מדוייקת לדגם שברשותך.

קשה לדעת אם מה שהבאת בקישור יתאים כי זה נראה "כללי" מדי.

למה אתה רוצה בכלל להתעסק בהחלפת גוף קירור למחשב ?

פורסם
  • מחבר

כי החום במחשב נע בין 39-70 עולה ויורד כל הזמן כמו כן המחשב מאוד איטי,

חשבתי קודם לקנות את המאוורר ורק לאחר מכן לפרק ולהתקין

יש לי ניסיון קטן,החלפתי את המקלדת

יש מאווררים ללא התושבת שרשום עליהם הדגם שלי והשאלה ,לרכוש עם התושבת ואו רק מאוורר

תודה על ההתייחסות

פורסם

קודם כל, הטמפרטורה שאתה מציין היא נורמלית למחשב נייד.

דבר שני, מחשבי HP במיוחד מהדגמים שלך, ידועים כחמים, אתה בטח מרגיש את זה באזור הטאצ'פד. יש לי מחשב מסדרה דומה והבעיה היא רוחבית בדגמי HP בשנים אלו. מה שמעניין שהם לא הצליחו לפתור את הבעיה סופית עדיין, יש לי HP 250 והוא גם מתחמם כך. אמנם זה סביל אך זה מציק.

בנוגע להחלפת מאוורר, אז:

א. זה יותר מורכב מלהחליף מקלדת.

ב. בגלל הסיבה שהעליתי מקודם, זה לא יפתור לך את הבעיה.

ג. החום מגיע בדרך כלל במחשבים האלה מהדיסק הקשיח.

פורסם
  • מחבר

הרגעת אותי ,תודה מכל הלב

פורסם

ואיטיות המחשב נובעת מדיסק קשיח "עייף" ואיטי ככל הנראה וגם אם לא פירמטת את המחשב מאז שקיבלת אותו אז גם בגלל זה אתה חווה איטיות במחשב.

אם אתה רוצה לשפר את הביצועים, תשקיע בכונן קשיח SSD - זה יתן את השיפור הכי משמעותי בשבילך. כמו כן כדאי שיהיה במחשב 4GB בתור מינימום בסיסי כיום.

יש מדריך בסטיקי - כך שאם אתה רוצה להוסיף SSD ניתן להחליף את הצורב בכונן קשיח ולא לוותר על כמות נפח במחשב עצמו ואת הצורב לשים במארז חיצוני USB.

פורסם
  • מחבר

אם הבנתי נכון,SSD הכי זול עולה כ-300 ש"ח 120G להתקין אותו במקום הצורב להתקין עליו את מערכת ההפעלה ולהשאיר את ה-HDD כמקום אחסון

הבנתי נכון? אם כן איזה לקנות?

תודה

פורסם

הפוך :)

את ה-HDD הקיים אתה מעביר למתאם במקום הצורב הבא:

http://www.ebay.com/itm/12-7mm-SATA-2nd-HDD-HD-Hard-Driver-Caddy-for-Universal-CD-DVD-Optical-Bay-TY-/181404740943?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item2a3c90ad4f

את הצורב אתה מעביר למארז USB הבא:

http://www.ebay.com/itm/Portable-USB-2-0-DVD-CD-DVD-Rom-SATA-External-Case-Slim-for-Laptop-Notebook-/111243722211?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e6a47de3

לגבי איזה SSD, תתייעץ לגבי זה בפורום אמצעי אחסון בהתאם לתקציב שלך.

את ה-SSD אתה שם במקום ה-HDD המותקן, זה יאפשר ביצועים גבוהים יותר וניצול מירבי של הכונן.

פורסם
  • מחבר

Chevy

הרבה תודה ממש תענוג לקבל ממך יעוץ ופירוט

המשך יום טוב ושקט

אהוד

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים