פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים היי,אודה אם תתנו לי לינק לסרטון להחלפת מאוורים לנייד שבכותרת וכן גם מאוורר למעבדתודה
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים מחבר תודה רבה,שאלה נוספת ,האם זה המאוורר המתאים ל-HP Pavilion dv6-1110ejhttphttp://www.ebay.com/itm/400713026305?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT נערך 2014 באוגוסט 611 שנים על-ידי tood24
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים תפתח את הנייד ותראה אם זה אותו הדבר, לרוב יש מספר חלק סידורי למאוורר/גוף קירור מה שיאפשר התאמה מדוייקת לדגם שברשותך.קשה לדעת אם מה שהבאת בקישור יתאים כי זה נראה "כללי" מדי.למה אתה רוצה בכלל להתעסק בהחלפת גוף קירור למחשב ?
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים מחבר כי החום במחשב נע בין 39-70 עולה ויורד כל הזמן כמו כן המחשב מאוד איטי,חשבתי קודם לקנות את המאוורר ורק לאחר מכן לפרק ולהתקיןיש לי ניסיון קטן,החלפתי את המקלדת יש מאווררים ללא התושבת שרשום עליהם הדגם שלי והשאלה ,לרכוש עם התושבת ואו רק מאווררתודה על ההתייחסות
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים קודם כל, הטמפרטורה שאתה מציין היא נורמלית למחשב נייד.דבר שני, מחשבי HP במיוחד מהדגמים שלך, ידועים כחמים, אתה בטח מרגיש את זה באזור הטאצ'פד. יש לי מחשב מסדרה דומה והבעיה היא רוחבית בדגמי HP בשנים אלו. מה שמעניין שהם לא הצליחו לפתור את הבעיה סופית עדיין, יש לי HP 250 והוא גם מתחמם כך. אמנם זה סביל אך זה מציק.בנוגע להחלפת מאוורר, אז:א. זה יותר מורכב מלהחליף מקלדת.ב. בגלל הסיבה שהעליתי מקודם, זה לא יפתור לך את הבעיה.ג. החום מגיע בדרך כלל במחשבים האלה מהדיסק הקשיח.
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים ואיטיות המחשב נובעת מדיסק קשיח "עייף" ואיטי ככל הנראה וגם אם לא פירמטת את המחשב מאז שקיבלת אותו אז גם בגלל זה אתה חווה איטיות במחשב.אם אתה רוצה לשפר את הביצועים, תשקיע בכונן קשיח SSD - זה יתן את השיפור הכי משמעותי בשבילך. כמו כן כדאי שיהיה במחשב 4GB בתור מינימום בסיסי כיום.יש מדריך בסטיקי - כך שאם אתה רוצה להוסיף SSD ניתן להחליף את הצורב בכונן קשיח ולא לוותר על כמות נפח במחשב עצמו ואת הצורב לשים במארז חיצוני USB.
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים מחבר אם הבנתי נכון,SSD הכי זול עולה כ-300 ש"ח 120G להתקין אותו במקום הצורב להתקין עליו את מערכת ההפעלה ולהשאיר את ה-HDD כמקום אחסוןהבנתי נכון? אם כן איזה לקנות?תודה
פורסם 2014 באוגוסט 611 שנים הפוך את ה-HDD הקיים אתה מעביר למתאם במקום הצורב הבא: http://www.ebay.com/itm/12-7mm-SATA-2nd-HDD-HD-Hard-Driver-Caddy-for-Universal-CD-DVD-Optical-Bay-TY-/181404740943?pt=US_Drive_Bay_Caddies&hash=item2a3c90ad4f את הצורב אתה מעביר למארז USB הבא: http://www.ebay.com/itm/Portable-USB-2-0-DVD-CD-DVD-Rom-SATA-External-Case-Slim-for-Laptop-Notebook-/111243722211?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item19e6a47de3 לגבי איזה SSD, תתייעץ לגבי זה בפורום אמצעי אחסון בהתאם לתקציב שלך. את ה-SSD אתה שם במקום ה-HDD המותקן, זה יאפשר ביצועים גבוהים יותר וניצול מירבי של הכונן.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.