עבור לתוכן

הכינו את הארנקים - Geforce GTX 880 נוחת בספטמבר

Featured Replies

פורסם

קיבלתי את האימייל הנ"ל מ-CATZILLA

אופסי דייזי?

סתם מוציאים עדכון ומכריזים תאימות על כרטיסים עתידיים?

Screenshot38_zpsb36f3cf7.png

• תגובות 43
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

יאללה ספטמבר

פורסם

אוי אין לי כבר סבלנות לחכות אני בטוח שאני עובר למערך של 880 SLI!סוף סוף הולך להפטר מהמערך של 680 SLI :) כמה זמן חיכיתי לרגע הזה D:

פורסם
אוי אין לי כבר סבלנות לחכות אני בטוח שאני עובר למערך של 880 SLI!סוף סוף הולך להפטר מהמערך של 680 SLI :) כמה זמן חיכיתי לרגע הזה D:

בשביל מה להשקיע בכרטיס הבא שידוע שהוא רק יהיה ביניים עם תהליך יצור 28

חכה דור אחד אחריו

פורסם

אתה ממש כועס על אנשים שהעדפותיהם הכלכליות שונות משלך.

השאלה היא למה?

פורסם
אתה ממש כועס על אנשים שהעדפותיהם הכלכליות שונות משלך.

השאלה היא למה?

זה קצת יורד מהדיון אבל אני באיזשהו מקום מסכים איתו ...

פורסם

והאמן לי שאני אומר זאת מנקודת מבט של עבודה במקום טוב בעל השכלה וכרטיס 780TI מסך של 27 2560X1440 וכו'...

ובהחלט יהיו שיטענו שהוצאת 3000 שקל על רק על כרטיס מסך וסכום דומה על מסך בתוך מערכת יקרה לפחות בעוד פעמיים וכל זה למשחקי מחשב..הינה ילדותית להחריד.

אם ברצונך למצוא במי לגעור אתה מוזמן להתחיל עכשיו בכל ותיקי הגיימרים שבאתר שלא לדבר על יוצרי המודינגים כולל מערכות מים..

אין זה מתפקידך או מתפקיד אי מי מחברי הפורום לגעור או להתנשא על ובאחרים על עיסוקים או תחביבים ילדותיים לטעמך ויקרים ככל שיהיו. אתה לא רוצה אל תענה.

פליז, אל תחנך.

זה קצת יורד מהדיון

צודק.

פורסם
ובהחלט יהיו שיטענו שהוצאת 3000 שקל על רק על כרטיס מסך וסכום דומה על מסך בתוך מערכת יקרה לפחות בעוד פעמיים וכל זה למשחקי מחשב..הינה ילדותית להחריד.

שלח את אלה שטוענים שלהוציא 3000 שקל למשחקי מחשב זה "ילדותי להחריד" אלי.

ד"א אני גם חובב מאוד גדול של סרטי אנימציה וסדרות מצוירות, אז מה זה אומר?...אאאמממממ

ואני מכיר עוד משתמש אחד, או לפחות שניים באתר הזה שהם מוגדרים (לפחות ע"י הנשים שלהם) כמבוגרים, וכל יום...כן כן כל יום, משחקים במשחקי מחשב.

לא יודע עד כמה הטענה שלך נכונה ידידי :-)

פורסם

^קראת לי? :D

פורסם
ממש לא כועס, חס וחלילה :) הרי זהו פורום לחובבי המחשבים והחומרה, אין כאן מקום להטפות מוסר, אבל.. לפעמים... יש מקרים שאולי כדיא לנער טיפה את הבחור שבתכלס? אנחנו נעשה לו טובה על הדרך כי הוא יחסוך אלפי שקלים במכה אחת, מצווה טובה יותר מזאת?

והאמן לי שאני אומר זאת מנקודת מבט של עבודה במקום טוב בעל השכלה וכרטיס 780TI מסך של 27 2560X1440 וכו'... כך שכן יש לי חוש של כסף ועל כדאי שייצא.

מבין את הטענה שלך שזה בזבוז כסף. אתה יכול להגיד שזו דעתך. אבל זה לא מקומך להחליט בשביל הבן אדם מה הוא עושה עם הכסף שלו.

אני אישית הייתי מחכה לדור הבא שכן לפי

http://www.lazygamer.net/general-news/gtx-980-benchmarks-leak-and-dont-disappoint/

הכרטיסים החדשים יהיו פלוס מינוס ברמה של הGTX 780 TI ל GTX 980 וברמה של הGTX 780 לGTX 970. רק במחיר יותר נמוך. 500$ ל980 ו400$ ל970 מהשמועות. לא בדיוק הבשורה שחיכינו לה אבל יותר טוב מכלום.

בכל אופן בשביל שיפור אמיתי לעומת הדור הקיים אני בינתיים מחכה ל20NM.

פורסם
שלח את אלה שטוענים שלהוציא 3000 שקל למשחקי מחשב זה "ילדותי להחריד" אלי.

ד"א אני גם חובב מאוד גדול של סרטי אנימציה וסדרות מצוירות, אז מה זה אומר?...אאאמממממ

ואני מכיר עוד משתמש אחד, או לפחות שניים באתר הזה שהם מוגדרים (לפחות ע"י הנשים שלהם) כמבוגרים, וכל יום...כן כן כל יום, משחקים במשחקי מחשב.

לא יודע עד כמה הטענה שלך נכונה ידידי :-)

^קראת לי? :D

וגם לי ? :hi:

פורסם

ידוע כבר באיזה תאריך הכנס של nvidia?

פורסם
  • מחבר

מאז שידוע שיש לאנוידיה כנס, ב-18 לחודש

פורסם

תודה על המידע :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים