עבור לתוכן

הכינו את הארנקים - Geforce GTX 880 נוחת בספטמבר

Featured Replies

פורסם

ניסוי \' \"

• תגובות 43
  • צפיות 8.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

^?^

ושכחתי להגיד שלום.

פורסם
  • מחבר
MAX זה צעד הנדסי או שלב ביניים. _ (לא ממש צריך אותו אבל אם NVIDIA יכולה לעשות טרארם ולהוציא ממנו כסף אז היא תעשה זאת).

זה לא MAXWELL שאנחנו רוצים.... זה PASCAL (או VOLTA ךשעבר) _ (אולי במרץ 2015?)

פרמי הוא שלב ביניים, קפלר הוא שלב ביניים, מקסוול הוא שלב ביניים, וולטה הוא שלב ביניים...

פורסם

מתי בדרך כלל כרטיסים חדשים מגיעים לארץ אחרי ההשקה בחוץ לארץ?

870 אמור לצאת ביחד עם ה880, או יש הפסקה ביניהם?עריכה:ראיתי שלפי השמועות הם אמורים לצאת ביחד.שאלתי כי אני מתכנן על ה870, שכנראה המחיר יהיה יותר מתאים לי,

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לא הייתי קונה.

1. הכרטיס הזה שווה ערך בביצועים ל GTX 660 Ti ( אנבידיה ממחזרת כרטיסים מוכר למישהו?) - לפי אתר notebookcheck.net

2. AMD מוציאים בחודש הקרוב את R9 M295X שכנראה הולך לאכול את GTX 880M.

3. שינוי ליטוגרפיה והקטנת גודל DIE הם משמעותיים. NVIDIA צריכה לצאת בקרוב עם כרטיסי 20 מ"מ

בנוסף, להתחשב בסעיף 2. כמה זמן אתם חושבים ש NVIDIA תיתן ל-AMD לשלוט ?

אני הייתי מחכה.

פורסם

ניסוי\\.. שלום. (-:

פורסם
  • מחבר
לא הייתי קונה.

1. הכרטיס הזה שווה ערך בביצועים ל GTX 660 Ti ( אנבידיה ממחזרת כרטיסים מוכר למישהו?) - לפי אתר notebookcheck.net

2. AMD מוציאים בחודש הקרוב את R9 M295X שכנראה הולך לאכול את GTX 880M.

3. שינוי ליטוגרפיה והקטנת גודל DIE הם משמעותיים. NVIDIA צריכה לצאת בקרוב עם כרטיסי 20 מ"מ

בנוסף, להתחשב בסעיף 2. כמה זמן אתם חושבים ש NVIDIA תיתן ל-AMD לשלוט ?

אני הייתי מחכה.

1. מדובר פה על כרטיס מסך למחשבים נייחים, לא GTX 880M

2. ראה 1

3. אנוידיה לא מחכה ל-20 ננומטר, כנראה שיקח זמן עד שנראה שינוי ליטוגרפי. נכון לעכשיו מקסוול מציגה נתוני קפיצה מרשימים לעומת קפלר וזה בדיוק מה שהיא צריכה

4. AMD שולטת? היא לא שולטת, היא מחזיקה בנתח מכובד מהשוק זה נכון. אם מדברים על שליטת ליבות גרפיות, אינטל מחזיקה כ-65% מהשוק, אחריה AMD עם 18% ואנוידיה עם 16.5% נכון לרבעון אחרון. דברים משתנים כל הזמן בשוק הזה.

פורסם

בכל זאת - לא הייתי קונה.

פורסם

כמו שאמרתי אני לא נופל בפח המשחקים המלוכלך של NVIDIA כי תמיד הם מגזימים מאוד ביכולות של הכרטיסים שלהם זה טריק שוקי

ואפילו יכולים לקבל 50% פחות ממה שהם אומרים הם אוהבים לבלבל לנו את השכל וכך לבלבל אתנו עם שלל גרסאות כרטיסים כמעת זהים

ובמחרים לפעמים הרבה יותר יקרים בלי הצדקה לביצועים שלא נדע את האמת צריך לחכות ניראה ואז נהיה יותר חכמים

פורסם

כולה סוכריות צבעוניות מה אתה נסחף:cognee:

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם

לחובבי השמועות, מדברים עכשיו על זה שהסדרה תהיה 900 ולא 800.

פורסם

מעניין.

אולי בתצורה החדשה (14NM) הם ישנו שיטת מיתוג בכלל?

פורסם

לא יודע לומר לגבי שיטת מיתוג, אבל לא נראה לי 14NM.

פורסם
  • מחבר

TSMC עובדת על התחלת יצור 16NM בתחילת השנה, זה יהיה השלב הבא בשביל NVIDIA ו-AMD ויהווה זינוק של 200% ביחס שטח\טרנזיסטורים

פורסם

אז אפשר לומר שכמו שזה נראה עכשיו הכרטיסים הראשונים שייצאו יהיו טכנולוגיה חדשה תהליך ייצור ישן, ובאותה הסדרה יהיו מאוחר יותר כרטיסים בתהליך ייצור חדש והטכנולוגיה החדשה?

יכול להיות שבאותה הסדרה יהיו כרטיסים בשני תהליכי ייצור שונים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים