עבור לתוכן

מחפש מסך טוב לעבודה בתקציב של 1000-1500 שקל

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם, אשמח לעזרה ממכם. אני מתכנת עם המחשב, ואשמח מאוד לקבל מסך איכותי עם איכות צבעים חדש ונקייה, וגם כמובן שיהיה בריא לעיניים.

מה אפשר למצוא בתקציב הזה?

פורסם

יש לך דרישה לגודל מסויים?

פורסם
  • מחבר

תאמת אני בבית עובד עם 23". השאלה אם במשרד ארכוש גודל יותר גדול, האם זה יפריע לי בשותף?

אני צריך את זה לתכנות כמו שרשמתי, אני לא באמת יודע מה יותר נוח עבורי.

פורסם

אני ההיתי קונה עד 24' יותר באמת יכול להפריע (ההפרש מהבית לעבודה)

ממליץ על [h=1]Dell P2314H[/h]

או

[h=1]P2414H[/h]

ההבדל בינהם הוא הגודל (23-24) פירמה מעולה פאנל חד וברור, התאמה כמעט מלאה בזכות המעמד המצויין הזה.

מומלץ בחום

פורסם
  • מחבר

יוסי, תודה רבה לך על הכל..

ה-24" יותר יקר, זה תקציב מאוד סבבה למסך. האם הוא יהיה ברמה גבוהה ואיכותית?

אם אתה אומר "כן" אני כבר מזמין את מה שתגיד :)

תודה רבה :)

פורסם

משתמש בP2414H והוא ממש נוח לעיניים ואחרי כיול הוא די מדוייק אבל עם תוספת קטנה לתקציב אתה יכול ללכת על DELL U2412M שהוא בעל יחס תמונה 16:10 במקום 16:9 ובעל רזולוציה 1920X1200 כך שיש יותר שטח עבודה

פורסם
  • מחבר

אז עכשיו הסתבכתי. :)

מה זה אומר כיול? כמה זמן עבודה זה דורש הדבר הזה?

אין לי בעיה להוסיף את כמה שקלים האלו, אבל ה-U2412M אמור להיות יותר טוב ומתאים לצרכים שלי? (המחשב בבית הוא 16:9 שהוא Samsung 2333T).

פורסם

P2414H מגיע מכויל (כלומר דיוק הצבעים שהוא מראה הכי תואם למציאות) ישר מהמפעל,אם אתה מתכוון לעשות עבודה שחשוב הדיוק מבחינת הצבע (פוטושופ למשל)אז המסך אחרי כיול צבעים ידני יהיה מדוייק יותר אבל כל זה לא רלוונטי עבורך כי כתבת שאתה משתמש בו לצורך תכנות כך שדיוק הצבעים שהוא מגיע איתו בדיפולט מספיק עבורך,רזולוציה גבוהה יותר תעזור לך מבחינת "שטח נדל"ן" של המסך (הצגת יותר תוכנות פתוחות על אותו גודל מסך).

בשורה התחתונה אתה צריך לשאול את עצמך:האם תוספת הכסף לקפיצה לרזולוצייה 1200P (במקום 1080P)שווה את זה? אם התקציב דחוק אז P2414H הוא מעולה לצרכים שלך.

פורסם

P2414H מגיע מכויל (כלומר דיוק הצבעים שהוא מראה הכי תואם למציאות) ישר מהמפעל,אם אתה מתכוון לעשות עבודה שחשוב הדיוק מבחינת הצבע (פוטושופ למשל)אז המסך אחרי כיול צבעים ידני יהיה מדוייק יותר אבל כל זה לא רלוונטי עבורך כי כתבת שאתה משתמש בו לצורך תכנות כך שדיוק הצבעים שהוא מגיע איתו בדיפולט מספיק עבורך,רזולוציה גבוהה יותר תעזור לך מבחינת "שטח נדל"ן" של המסך (הצגת יותר תוכנות פתוחות על אותו גודל מסך).

לכן אני תמיד ממליץ לקרוא את מה שפותח הדיון רוצה...:facepalm:

לי עצמי יש את הu2412m כמובן מסך מעולה אבל לא המלצתי לך כי השיפורים שלו אינם נצרכים לך כלל.

אני גרפיקאי ולכן איכפת לי כיול צבע מושלם (כלומר שהעבודה שלי תצא בדדדדיוק כמו שראיתי על המסך) 16:10 זה אומר מסך טיפה פחות מאורך. כמות הפיקסלים לא תועיל לך כי אינך זקוק בתיכנות וקימפול לכל מילימטר פנוי על המסך וגם לא לתוספת איכות.

אני לא הייתי מוסיף כסף.

פורסם

דווקא בתכנות כל תוספת לגובה עדיפה. ההחלטה אם התוספת הגובה שווה את התוספת במחיר תלויה בהעדפות האישיות.

מי שלא יודע מה זה כיול לא צריך מסך מאד מכוייל.

פורסם

אני רוצה להוסיף שהp2414h בא ללא ריצוד/הבהוב של התאורה. זה מונע עייפות עיניים בזמן עבודה ממושכת עם המסך.

מבחינת "בריאות" העיניים, הדבר הכי בריא הוא לקחת הפסקות מדי פעם, ולא לאמץ את העניים בעבודה בחושך וכולי.

פורסם
  • מחבר

רכשתי את ה-P2414H. תודה רבה לכולם.

אני יקבל אותו עם ההזמנה המלאה. :)

• 3 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

היי.. עבדתי עם ה-P2414H דיי זמן, והוא נראה סבבה והכל, אבל משהו מעצבן שמה שאני גולל עמוד במהירות, אני רואה כזה כמו פסים של Delay כזה..

האם לעוד משהוא זה קרה?

פורסם
היי.. עבדתי עם ה-P2414H דיי זמן, והוא נראה סבבה והכל, אבל משהו מעצבן שמה שאני גולל עמוד במהירות, אני רואה כזה כמו פסים של Delay כזה..

האם לעוד משהוא זה קרה?

תכנס לדרייבר של המסך (כרטיס מסך) ותראה אם ה v sync מסומן.

אם הוא מסומן, הבעיה יכולה לנבוע מכמה סיבות. למשל:

כבל לא תקין. בעיות בחומרה של המחשב, ועוד.

השאלה היא, האם שינית משהו בחומרה/כבל מאז שקיבלת את המסך?

פורסם
  • מחבר

לא. :|

אבדוק את זה שוב בכל אופן, תודה רבה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים