עבור לתוכן

מבקש מפרט ב-10K לגיימינג (ללא מסך)

Featured Replies

פורסם

1. מה התקציב המקסימאל?10000

א) האם לנצל את כל התקציב או לנסות ולחסוך?אפשרי לחסוך... אם הביצועים קטנים ולא רלוונטים (רק לידיעה המחשב ישאר ללא שידרוג לפחות 3 שנים)

ב) במידת הצורך - עד כמה ניתן לחרוג מהתקציב?0

2. מה שימושי המחשב (לדוגמא: משחקים, עריכה גרפית, עבודה משרדית, תכני HD וכדומה)?משחקים בעיקר

א) במידה והמחשב מיועד לתוכנות עיקריות ספציפיות, יש לרשום אותן ואופן שימוש (מזדמן/תדיר/כבד/פרנסה).

ב) במידה והמחשב מיועד לגיימינג, יש לציין:

-אילו משחקים לדוגמא ישוחקו על המחשב.משחקים חדשים כמו BF4 Watch dogs GTA וכו'...

-מהי הרזולוציה הטבעית (מקסימאלית) של המסך שיחובר למחשב (ניתן לציין גם גודל מסך). 1920x1080

-לאילו הגדרות גרפיות מיועד המחשב (נמוכות/בינוניות/גבוהות)?גבוהות ללא פשרות...

3. האם יש צורך בציוד הקפי (לדוגמא: מקלדת, עכבר, רמקולים ועוד)? אם כן, ניתן לרשום גם העדפות לדגמים. יש להשים לב לסעיף 12 (עכבר, מקלדת, משטח לעכבר ואוזניות)

4. האם יש רכיב שאין צורך לכלול במפרט?נקנה לא מזמן 1T של WD BLACK

5. עד כמה חשוב השקט בסולם של 1 עד 8 (8 = יש לנסות ולהקפיד על השקט)?8 להקפיד שיהיה שקט

6. האם מתוכנן אוברקלוק (OC)? אם כן איזה (קל, בינוני, כבד)?קל/בינוני

7. האם האם יש צורך לכלול מערכת הפעלה/אופיס (אם כן רצוי לציין גרסה מועדפת) ו/או הרכבת מחשב בחנות? הרכבת המחשב בחנות

8. האם ישנה העדפה לרכוש את המחשב מחנות ספציפית? אם לא אפשר גם לציין איזור מגורים.אח שלי טס לאילת החודש ויביא את זה בטיסה חזרה (כמובן בתוספת תשלום של המשקל וכו') אז עדיפות לKSP באילת כדי לנצל את התקציב ברמה הכי גבוהה כל עוד זה ללא מע"מ (אגב אשמח אם יצא למישהו להביא במטוס מאילת ולעדכן אותי במידה וזה עולה וכמה)

9. מתי מתוכננת קניית המחשב?שבועיים+-

10. האם יש בקשות מיוחדות כלשהן? (לדוגמא תמיכה בהתקנים/חיבורים כגון FW/RAID/USB3/ESATA, חיבורי האודיו מרובים/חיבור אופטי, דרישה לחומרה ספציפית וכדומה).חיבור אודיו אופטי חובה

11. האם חשוב לשמור על אופק שדרוג המחשב? האם מתוכנן שדרוג מאסיבי של המחשב בעתיד?לא... וזאת סיבת ההשקעה

12. הערות נוספות, פירוט מורחב ושונות:

לוח אם שיתמוך באודיו אופטי באיכות גבוהה המחשב מתחבר למערכת לא סטנדרטית וגדולה

לגבי ציוד הקפי:

עכבר - Logitech G500 או G500s אם יש הבדל

מקלדת - בעבר הייתה לי את הG15 ומאודדד אהבתי אותה בכל המובנים נוחות אני מאוד מכוון לG19 אבל פתוח להצעות

משטח לעכבר - של Razer Large

אוזניות - האוזניות הם בעיקר למשחקים ואין טעם באוזניות יקרות מעבר ל500 שקל חובה שיהיה מיקרופון.

לגבי מארזים אני אישית מאוד אהבתי את Thermaltake Urban T81 Full Tower מבחינת סידור ואיכות

וגם את הNZXT 630 White

עדיפות לUrban T81

תודהההה רבה רבה לכל העוזריםםםם!!!! =]

פורסם

הנה אפשרות אחת, הוספתי את הרכיבים שציינת והשארתי 500 שקל לאוזניות. לא קניתי באילת לפני אבל אין להם תמיד את כל הרכיבים, במיוחד הרכיבים הלא סטנדרטים אז אתה צריך להזמין או משהו.

הלוח עם יציא אופטית, הקול חשוב לך עד כדי כרטיס קול?

אם טוב לך עם המקלדת והעכבר... למה להחליף?

lrg16014.jpgדגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מעבד אינטל: מעבד אינטל Intel Core i7 4790K 4.0Ghz 8MB L3 Cache s1150 - Tray 1

מאוורר למעבד: קירור למעבד Scythe Kotetsu CPU Cooler 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-Gaming 7 LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב G.Skill Ripjaws-X 2x8GB DDR3 1866Mhz PC3-14900 Kit CL9-10-9 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 290X TRI-X OC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

כונני SSD: כונן קשיח Crucial MX100 CT256MX100SSD1 256GB SSD SATA III 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי SeaSonic 650W 80+ Gold S12G-650 1

מארזים: מארז ללא ספק עם חלון Thermaltake Urban T81 Full Tower Black 1

מקלדות: מקלדת לגיימרים Logitech Gaming Keyboard G19 Retail 1

עכברים: עכבר גיימרים Logitech Laser G500s Retail 1

פד לעכבר: משטח לעכבר Razer Goliathus 2013 Soft Gaming Large Control 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע מחיר החבילה: 9489 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

נערך על-ידי white_rider

פורסם

זה בעיה באילת הזה.. אין להם את כל הפריטים. תנסה באייבורי לראות מה בא לך

פורסם

תוכל לקנות פריטי חומרה רק מהמלאי הקיים בחנות באילת.

פורסם

זה מאייבורי אילת אז תתקשר אליהם תגיד להם אם זה אפשרי מבחינתם תברר מה תוכל לעשות. :huh:

המחיר אחרי הורדת 18% מעמ זה 7980 ש"ח.. ולא שמתי פה את המקלדת כי אין אותה באייבורי אז פשוט תוסיף מקלדת נחמדה שתיהיה להם ב KSP אילת ותקווה שה G19 נמצאת להם במלאי גם כן. ;)

[ATTACH=CONFIG]6489[/ATTACH]

נערך על-ידי mMmSaK

פורסם
  • מחבר

לא הבנתי משהו אחד... אם אני מזמין מksp באילת 15 יום לפני זה לא יגיע אליהם ? החלקים שחסרים? התכנון שאח שלי יגיע וזה יהיה מוכן.. (להזמין בימים הקרובים שיהיה 15 יום לפחות לפני) ולגבי המפרט הראשון למה לא לקחת 980 Ti ? ודווקא 290x?

יש לי מפרט שעוד מעט אני יעלה כמו הראשון ואני ישמח לחוות דעת...

פורסם

980 Ti?

אין כזה דבר.

780 Ti יש, והוא מאוד יקר ביחס לתוספת הביצועים שלו לעומת ה-780 או 290X.

KSP אילת לא מסכימים לעשות הזמנות, לא יודע למה.

לגבי בחירות הציוד ההיקפי שלך:

לא. לא קונים מקלדת ב-1000 ש"ח והיא לא מכאנית. מצידי שתהפוך לרובוטריק גם. יש את ה-G710+ של לוג'יטק, יש את ה-BlackWidow שאני פחות ממליץ (לא משתמשת בסוויצ'ים של צ'רי, ובכללי היא לא נוחה כל כך) יש גם את הטריגר Z של CMSTORM.

לוגיטק: http://ksp.co.il/?select=.1042..218..2022.&list=1&sort=2&glist=1&uin=18339&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

קולר מאסטר: http://ksp.co.il/?select=.1042..218..111.&list=1&sort=2&glist=1&uin=22118&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0

עכבר, ה-G500 נחשב יחסית ישן. הייתי הולך על G400S או G500S.

משטח לעכבר, אלו של SteelSeries נחשבים מעולים, גם ה-Goliathus של רייזר לא רע.

פורסם
  • מחבר

לגבי העכבר זה מה שהיה לי הוא פשוט נהרוס בטעות והוא הכי נוח לי אחרי כמה עכברים של ראזר וכו'.. שניסיתי

וה780 ti עולה 2500 לא כל כך יקר כמעט אותו מחיר לגבי המקלדת אני פתוח להצעות שמעתי על מכנית אבל הבנתי שזה תלוי במשתמש שיש כמה סוגים השאלה אם יש מכאנית על איזה ללכת ואיך אני יכול להיות שהיא תהיה יותר נוחה בגלל כל האפשרויות שיש?

ולגבי התגובה הראשונה היה לי את המקלדת והעכבר אם נהרסו בגלל אח שלי אל תשאלו איך חחחחח

עריכה:

ראיתי את המקלדות והמקלדת של קולר מאסטר חשבתי עליה השאלה אם היא שקטה? אם כן וההמלצה על מכנית אז נוותר על הלוגיטק

נערך על-ידי alcavi434

פורסם

אז תקנה G500S שהוא פשוט G500 משופר...

אותה הצורה בדיוק רק חיישן מתקדם יותר וחומרים איכותיים יותר.

תסתכל על ה-G710+ היא מעולה מנסיון שלי איתה, חפש KSP שיש אותה בתצוגה.

זה ההצעה שלי, אם כבר מבזבזים כל כך הרבה כסף ואפשר לבחור רק ממה שיש במלאי (לפני שצולבים אותי, זה שיקול!)

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-Z97X-UD5H LGA1150, Intel Z97, DDR3 1600, 3xPCI-E, VGA, DVI, HDMI 1

זכרונות: זיכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 Ti OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Antec 850W 80+ Platinum HCP-850 Platinum 1

מארזים: מארז ללא ספק Antec P280 White Window ATX Mid Tower 1

מקלדות: מקלדת גיימרים מכנית Logitech G710+ Mechanical Gaming Keyboard 1

פד לעכבר: משטח לעכבר Razer Goliathus 2013 Soft Gaming Medium Speed 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 9348 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

פורסם
  • מחבר

סליחה על החפירה מחשב ב10 אז אני ישאל הרבה שאלות זה לא קצת כסף :/

המפרט למעלה זה פשוט ממה שיש במלאי ?

למה קינג סטון ולא חברה אחרת ?

וגם לוח אם למה דווקא גיגהביט לא עדיף אסוס ? מבחינת איכות (ממה שלפחות אני יודע)

פורסם

1. כן, חוץ מהמארז. אין מארזים נורמליים במלאי בסניף, יכול להיות שיסכימו להזמין לך רק את המארז, שמעתי שהם עשו ככה פעם.

2. כי קינגסטון אחלה והזיכרונות מתאימים במחיר, בביצועים ובצבע.

3. כי גיגהבייט חברה מעולה ואין לוח אסוס שמשתווה ללוח ששמתי שנמצא במלאי ובמחיר הגיוני.

מחשב בסכום כזה באמת כדאי להתייעץ

פורסם
  • מחבר

המארז מכיר אותו הוא אחלה מארז מסכים איתך...

לגבי ההזמנה מאילת חלקים שאין להם אני ישאל ויעדכן עוד מעט

פורסם

לפי האתר יש להם הכל חוץ מהמארז, תתקשר רק לשאול אם תוכל להזמין את המארז.

תדגיש להם שאתה אוסף מהחנות.

פורסם
  • מחבר

לטענתם אי אפשר לעשות הזמנה לכל המוצרים החסרים גם אם אני תושב אילת... מוזר אבל מה אפשר לעשות...

בכל מקרה ידיד של אחותי הגדולה יש לו חברת מחשבים לחברות כמו IBM וכו' והוא אמר לתת לו מפרט והוא כבר ידאג שלא יהיה מע"מ לא משנה כל כך מאיזה חברה אז אפשרי להביא מפרט מלא גם של חלקים חסרים במחיר ללא מע"מ עד 9.5 אלף - 10 אלף

אז אשמח אם המפרט יהיה מKSP אילת בגלל שזה בלי מע"מ גם אם החלקים חסרים הכי חשוב זה המפרט עצמו (חלקים)

אגב שוב תודההה רבה לכל העוזרים!

פורסם
  • מחבר

lrg16014.jpg

דגם מחשב: הרכבה עצמית של מחשב נייח Intel

מאוורר למעבד: קירור למעבד Noctua NH-D15 1

לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Asus SABERTOOTH Z97 MARK 1 LGA1150 Core i3/i5/i7, Intel Z97, DDR3 XMP, 2xPCI-E 1

זכרונות: זיכרון למחשב Kingston HyperX Beast 2x8GB DDR3 1600MHz 1

כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX780 Ti OC 3GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E 1

כונני SSD: כונן קשיח Samsung 840 EVO Series MZ-7TE250BW 250GB SSD SATA III 1

צורבי DVD: צורב פנימי Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata 1

ספקי כוח: ספק כח אקטיבי ומודולארי Antec 850W 80+ Platinum HCP-850 Platinum 1

פד לעכבר: משטח לעכבר Razer Goliathus 2013 Soft Gaming Large Control 1

הרכבה: הרכבת חבילה מחלקים שבמבצע

מחיר החבילה: 8454 שקל

עמוד מוצר

קי.אס.פי מתחייבים למחיר הזול ביותר

שימו לב! אם תמצאו מחשב או חלק זהה/ים (במלאי של חנות ממשית) במחיר נמוך מהמחירון שלנו באינטרנט ובאותם תנאי אספקה ואחריות, תוכלו לרכוש את המוצר במחיר הנמוך יותר ובהנחה נוספת, או תקבלו תשלום של 50% מההפרש בהצגת חשבונית והמוצר שנרכש לאחר רכישתו.

איך המפרט הזה? (ללא מארז ומקלדת שנקנים בנפרד מקלדת מכנית ומארז nzxt 630)

מה כדי לקחת את הלוח של אסוס ? או GA Z97x Gaming GT?

ולגבי הSSD של סמסונג מה ההבדל בין mSata לSATA כי יש דגם MSATA MTE למה שבחרתי...

אני רוצה לסגור מפרט...

תודההההההה לעוזריםםם!

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים