פורסם 2014 באוגוסט 411 שנים הי,יצא לי לראות לאחרונה שמוכרים ביד שניה המון אבל ממש המון כרטיסי מסך של AMD מדגם 280X - יש סיבה לזה?בנוסף, הבנתי שבסך הכל סדרת ה R9 היא "שיווק מחדש" פחות או יותר של סדרת ה 7000 נכון? אז לכאורה גם אין עדיפות ל R9 על ה 7000 (מעבר, כנראה, לזמן השימוש).ולאיזה כרטיסים משתווים ה R9 270 וה 6950?תודה!
פורסם 2014 באוגוסט 411 שנים הסיבה שהם נמכרים בהמונים היא כי בתחילת השנה הם נקנו בהמונים לצורך כריה של מטבע וירטואלי. למה הם נמכרים? כי צצו מכונות חסכניות שעושות עבודה טובה יותר בפחות צריכת חשמל.סדרת R9 רובה היא אכן מיתוג מחדש בתוספת מהירות סמלית. R9 290 ו-290X הם היחידים שהם חדשים לחלוטין
פורסם 2014 באוגוסט 411 שנים האמת , שזה דיי מפתיע ,הרי המכונות כרייה הן רק לביטקוין .יש עדיין הרבה מטבעות שיותר משתלם לכרות ..
פורסם 2014 באוגוסט 411 שנים אז זהו, שכבר לא רק. צצו מכונות שכורות מטבעות אחרים, וזאת הסיבה שכרטיסי מסך נמכרים בהמונים.
פורסם 2014 באוגוסט 411 שנים בנוגע לשאלתך לגבי השוואת ביצועי כרטיסים, בקישור הזה יש השוואה ביניהם. שים לב, יתרונו של כרטיס נמדד גם בקרירות שלו (כרטיסי Nvidia בדור האחרון לדוגמא), ובצריכת החשמל.
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים מחבר אוקיי אז הכרטיסים האלה תקינים כשאר הכרטיסים ואין ממה לדאוג.שמעתי פה בפורום על איזה בעיה עם המאוורר בכרטיסים של SAPPHIRE בסדרת ה 7000, מישהו יודע אם זה חוזר על עצמו גם בכרטיסים נוספים?תודה.
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים יש לי אחד של ג'יגבייט , כרטיס מאוד קריר (62 מעלות במאמץ) כרטיס חזק מאוד וזול יחסית. לדעתי אחד המשתלמים ביותר מבחינת עלות-תועלת.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.