פורסם 2014 ביולי 3111 שנים HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.
פורסם 2014 ביולי 3111 שנים אה, נו זה מסביר את זה. חיישנים תקולים יש רק במחשבים שמגיעים בימי שלישי וחמישי. במחשבים שמגיעים בימים אחרים אין אף פעם חיישנים תקולים. בקיצור, עזוב את זה - זה חסר משמעות.
פורסם 2014 באוגוסט 311 שנים תבדוק בביוס זה נראה לי קצת יותר אמיןואל תשאר עם מכשיר תקול תנצל אחריותאו שמא באמת יש לך 128 מעלות אבל אז זה היה קורס/עולה באש
פורסם 2014 באוגוסט 311 שנים מן הסתם זה חיישן AUX על הלוח שלא חובר אליו שום סנסור חיצוני.יש כזה שקע על לול האם שלך ?
פורסם 2014 באוגוסט 411 שנים מחבר מן הסתם זה חיישן AUX על הלוח שלא חובר אליו שום סנסור חיצוני.יש כזה שקע על לול האם שלך ?אני לא יודע איך לזהות?
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים מחבר הכרטיס מסך שלי השתגע גם? התדר זיכרון קופץ כל שניה מ150 ל1300 ואני לא בשום משחק או משהו כזה ניסיתי ללחוץ reset זה לא עוזר ונסיתי גם הפעלה מחדש.
פורסם 2014 באוגוסט 511 שנים מחבר לא... הכרטיס מסך שלך פועל כפי שאמור לפעול. לכרטיסי המסך ישנם מצבים שהם \"חוסכי אנרגיה\" שמה שזה אומר, שבמנוחה ללא מאמץ, למשל שולחן עבודה או דפדפן ללא טעינות מרובות של טקסטורות, כרטיס המסך מוריד את התדר למינימום האפשרי עבורו בכדי לחסוך את צריכת החשמל ובמידה והוא מזהה מיידית שישנו צורך בכוח עיבוד הוא חוזר למקסימום שלו וכך הלאה.אתה לא באמת היית רוצה כרטיס מסך שפועל על המקסימום כל היום וסתם מתחמם וכו'. כנ"ל לגבי המעבד, במידה ותשים על מצב "באלאנס" בצריכת החשמל של המערכת שלך, המעבד ישחק עם התדר שלו באופן קבוע.זה ממש מוזר אי אפשר לשנות את זה? הכרטיס שלי במנוחה בערך 43 מעלות והבנתי שהוא אמור להיות בערך 7-10 מעלות פחות במנוחה.מה גורם לשינויים כאלה? אין שום דבר פועל על המסך (זה כל מה שמשנה לכרטיס מסך נכון?)בדקתי את זה עם המעבד (שהיה על באלאנס) וזה משתנה כל הזמן למה שמישהו ירצה לשים ביצועים גבוהים? זה סתם קורע ללא סיבה נכון?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.