עבור לתוכן

לוח אם על 128 מעלות?!?!

Featured Replies

פורסם

HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.

jlylnymqotwz.png

פורסם

חיישן תקול או קריאה שגויה של התוכנה - זה מה זה.

פורסם
  • מחבר

חיישן תקול? המחשב הגיע היום!

פורסם

אה, נו זה מסביר את זה. חיישנים תקולים יש רק במחשבים שמגיעים בימי שלישי וחמישי. במחשבים שמגיעים בימים אחרים אין אף פעם חיישנים תקולים. :lol:

בקיצור, עזוב את זה - זה חסר משמעות.

פורסם

תבדוק בביוס זה נראה לי קצת יותר אמין

ואל תשאר עם מכשיר תקול תנצל אחריות

או שמא באמת יש לך 128 מעלות אבל אז זה היה קורס/עולה באש

פורסם

מן הסתם זה חיישן AUX על הלוח שלא חובר אליו שום סנסור חיצוני.

יש כזה שקע על לול האם שלך ?

פורסם
  • מחבר
מן הסתם זה חיישן AUX על הלוח שלא חובר אליו שום סנסור חיצוני.

יש כזה שקע על לול האם שלך ?

אני לא יודע איך לזהות?

פורסם

חפש בחוברת של לוח האם.

פורסם
  • מחבר

הכרטיס מסך שלי השתגע גם? התדר זיכרון קופץ כל שניה מ150 ל1300 ואני לא בשום משחק או משהו כזה ניסיתי ללחוץ reset זה לא עוזר ונסיתי גם הפעלה מחדש.

wzkmydmijl1h.png

פורסם
  • מחבר
לא... הכרטיס מסך שלך פועל כפי שאמור לפעול.

לכרטיסי המסך ישנם מצבים שהם \"חוסכי אנרגיה\" שמה שזה אומר, שבמנוחה ללא מאמץ, למשל שולחן עבודה או דפדפן ללא טעינות מרובות של טקסטורות, כרטיס המסך מוריד את התדר למינימום האפשרי עבורו בכדי לחסוך את צריכת החשמל ובמידה והוא מזהה מיידית שישנו צורך בכוח עיבוד הוא חוזר למקסימום שלו וכך הלאה.

אתה לא באמת היית רוצה כרטיס מסך שפועל על המקסימום כל היום וסתם מתחמם וכו'. כנ"ל לגבי המעבד, במידה ותשים על מצב "באלאנס" בצריכת החשמל של המערכת שלך, המעבד ישחק עם התדר שלו באופן קבוע.

זה ממש מוזר אי אפשר לשנות את זה? הכרטיס שלי במנוחה בערך 43 מעלות והבנתי שהוא אמור להיות בערך 7-10 מעלות פחות במנוחה.

מה גורם לשינויים כאלה? אין שום דבר פועל על המסך (זה כל מה שמשנה לכרטיס מסך נכון?)

בדקתי את זה עם המעבד (שהיה על באלאנס) וזה משתנה כל הזמן למה שמישהו ירצה לשים ביצועים גבוהים? זה סתם קורע ללא סיבה נכון?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים