עבור לתוכן

מחשב עבור תיכנות כולל ציוד היקפי באיזור ה-5K

Featured Replies

פורסם

לא, לצערי רשת אלחוטית אינה סטנדרטית בלוחות אם.

האם הכרטיס שאתה צריך יהיה כרטיס הרשת העיקרי במחשב? לא יתחבר אליו כבל רשת חוטי?

מה המהירות של הרשת האלחוטית שברשותך? ואיזה שימושי רשת יבוצעו גרך הכרטיס?(גלישה, צפייה בסרטים,...)

פורסם
  • מחבר

גלישה. מהירות של 40MB במשרד. ולא יהיה חוטי (אולי בעתיד שאעבור עמדה, אם כן).

פורסם

ממליץ לך בחום לסדר חוטי, יותר אמין, מהיר ובריא :)

אם הרשת שלך רק 40MB אז בגדול כל כרטיס אלחוטי יכול להיות בסדר, מה המרחק מהראוטר?

בכל מקרה ממליץ על מתאם רשת עם אנטנה, ואם אינך צריך אותו נייד והוא יהיה קבוע במקומו הייתי הולך על כרטיס PCI-E ולא USB. (אבל זאת העדפה שלי)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה, אכן כרטיס רשת USB עובד אצלי מצויין. תודה רבה.

עכשיו לגבי הלוח-אם. מצורף לי שמה כרטיס מסך מובנה, אני חווה בעיות Freeze-ים חמורות מאוד, ככה שאי אפשר לעבוד ככה. ב-BIOS היה מוגדר ב"שיתוף זיכרון מעבד לגרפיקה" כ-64MB, ושיניתי את זה כרגע ל-1024MB. האם זה דבר נכון שעשיתי או שזה יכול לדפוק לי משהו אחר?

ועוד משהו, האם זה נקרא כרטיס מסך של Intel לכל דבר?

פורסם

אכן המעבד הגרפי שלך הוא של אינטל והוא מובנה בתוך המעבד שלך, ככה שבתוך המעבד יש לך 4 מעבדים רגילים ועוד מעבד גרפי אחד. ההגדרה שציינת מגדירה כמה מהזיכרון הראשי יוקצה למעבד הגרפי, כמה אתה צריך תלוי במה שאתה עושה, משחקים כלים, ווידיוא או רק עבודה משרדית, בשביל עבודה משרדית לרוב לא צריך 1GB אם זה פתר את הבעיה פשוט תתחיל להוריד ולבדוק עד שהבעיה תחזור ואז תקבע את זה ברמה אחת מעל... יש קצת העיות ב 256 אז תקבע ל 512.

פורסם
  • מחבר

יש לי אנימציות בשולחן העבודה.

השאלה שלי אם אני יגדיר לו 1GB, האם זה יגרע מכח העיבוד שלו?

רק מחר שאגיע למשרד אוכל לדעת אם זה עזר באמת..

פורסם

זה אומר שלמעבדים הרגילים יש 7GB להשתמש בהם (לא בטוח ככה זה היה במעבדים גרפים מובנים בלוחות אם.. תסתכל כמה זכרון ראשי מופיע לך אחרי שעשיתה את זה), השאלה אם בכלל את מגיע לשיא הניצול של ה 8 גיגה תוך כדי עבודה, תבדוק אם זה פותר לך את הבעיה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים