עבור לתוכן

קניית ראוטר (או סוויץ'?) עזרה בבקשה...

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

יש לי מודם כבלים מוטורולה עם חיבור רשת

אני רוצה לחבר אותו לראוטר שאני אקנה, כדי שיהיה שיתוף אינטרנט בלתי תלוי

כמו שהבנת זה הדבר החשוב ביותר... אני רוצה שכל מחשב יוכל להתחבר לאינטרנט ללא קשר אם המחשב השני דלוק או מחובר כבר או משהו בסגנון...

כמו כן, האם אני צריך ראוטר או סוויץ'?

ואיזה פרוטוקולים הם צריכים להכיל?

נ.ב, שני המחשבים על XP.

תודה רבה ויום טוב

נדב

עריכה --------------------------------------

סורי, סורי... יש נושא כזה כבר :)

כן אני יודע... פעם הבאה לנסות :book: לפני שמפרסמים... :)

הרשות נתונה לנעילה.

יום טוב!

פורסם

I don't know much about cable modems, some ADSL modems can be turned into routers and then all your need is a switch. If your modem can be turned into a router then a switch will do.

If you can't then you need a router, I think most routers support the common protocols used by broadband connections in Israel, I never saw anything other than PPTP and PPPOE.

I'd go for the D-Link DI-604, it's a 4 port Router/Switch.

פורסם

I don't know much about cable modems, some ADSL modems can be turned into routers and then all your need is a switch. If your modem can be turned into a router then a switch will do.

If you can't then you need a router, I think most routers support the common protocols used by broadband connections in Israel, I never saw anything other than PPTP and PPPOE.

I'd go for the D-Link DI-604, it's a 4 port Router/Switch.

^^ מסכים

פורסם

ממממ..

לא ממש מדויק.

אם אתה מתחבר עם חייגן לכבלים, צריך לבדוק שהראוטר שלך תומך בפרוטוקול L2TP, כי רוב הנתבים לא.

עניתי לא מזמן על זה בת'רד הזה.

עוד משהו אחד: יש בכבלים מודמים שהם ראוטרים, יש מודמים שפשוט תומכים בריבוי IPים, ככה שגם בשבילם מספיק לקנות רק סוויטצ', אז לפי הדגם המדויק של המודם שלך תוכל לדעת יותר.

וכמובן: search.gif.

פורסם
  • מחבר

MOTOROLA SB4200 תומך בשינוי ההגדרות שעליהם אתם מדברים? (ריבוי IP'S וכד')

תודה,

נדב

פורסם

כן, המודם הזה תומך בריבוי IPים חיצוניים עליו מספקית האינטרנט. כך, אם תחבר אותו ל-Switch, כל מחשב יעבוד עם IP חיצוני שונה כאילו הוא מחובר בנפרד לספקית, דרך מודם משלו. יש לשים לב שזהו לא ראוטר.

פורסם
  • מחבר

תודה על התשובות..

מישהו יכול אולי לתת לי לינק למדריך או משהו בסגנון (לא חייב בעברית) כדי להפעיל את המודם הזה עם כמה IP'S

ועוד שאלה, אם אני מחבר מחשב אחד עם USB ומחשב אחר עם רשת, זה גם בסדר או שעדיין אני צריך לקנות סוויץ'?

תודה,

נדב

פורסם

אין מדריך,וגם לא צריך..

אבל זה תקף רק במידה שהמודם הוא ללא חייגן.

ומספר האי פי שהחברה מספקת לך היא 3.

מה שאתה צריך לעשות זה או לךהוציא כבל USB למחשב אחד וכבל ETH למחשב אחר..

או לחבר ב ETH לסוויטצ'\האב ומשם לחבראת המחשבים.

כמו כן,לא מומלץ לעשות את הרשת הזו מפני שכשאר תשתף משאבים כמו קבצים אתה תשתף את זה עם כל הרשת הפנימית של הכבלים.

לכן ,במידה ואתה רוצה שיתוף שיהיה גם יעיל ,קנה ראוטר ב300 שקל שתומך L2TP במידה ויש לך חייגן וגם כדי לשמור אופציה לעתיד..

במידה ואין לך חייגן כל ראוטר יפעל לך,יש DHCP,וזו השיטה שאתה מקבל את האיי פי מהחברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים