עבור לתוכן

קהילת אסטרטגיה - יש כאן?

Featured Replies

פורסם

ראיתי שאין כלל פורום אסטרטגיה, יש כאן אנשים שמשחקים משחקי אסטרטגיה?

פורסם

אם יהיה ביקוש אני אתקין Starcraft 2

:)

פורסם
  • מחבר

מתכנן לרכוש את המשחק, כדאי?

מקווה לראות חיים מצד הקהילה האסטרטגית אם יש כאן...

פורסם

הוא משחק ממש טוב לדעתי

אבל כדי להיות טוב בו צריך להשקיע הרבה זמן ולמידה אינטנסיבית של המשחק עצמו יותר מסתם משחק אחר ...

לא סתם יצא לי לשמוע עליו את המושג ״ השחמט של המאה העשרים ואחת ״

פורסם
  • מחבר

אם כבר אסטרטגיה בתורות, אין על סדרת הTotal war - אחת מהסדרות האהובות עלי בעולם המשחקים.

מה עם Wargame?

Company of heroes?

dawn of war?

פורסם

רוץ לקנות סטארקראפט 2 במיידי אם אתה אוהב משחקי אסטרטגיה

פורסם

אם אני לא טועה יש אפשרות לשחק בחינם ... (לא יודע עם זה מולטי)

אבל עדיין שווה לנסות

http://us.battle.net/sc2/en/buy-now/

לפי מה שאני רואה עולה 20$ מחיר בהחלט טוב לדעתי ( אני קניתי ב 60$ ) אבל זה לא כולל את ההרחבה האחרונה

פורסם

^ כמה שלבים בסינגל, סקירמיש רק עם terran, גישה (נראה לי חלקית) ל arcade

ואם אני זוכר נכון - אם יש לך חבר עם המשחק המלא הוא יכול להזמין אותך לשחק מולטי, אבל אתה לא יכול ליזום משחק

פורסם
  • מחבר

נחמד מאוד, אך עדיף לרכוש, לצערי לא כרגע, אולי בעתיד הקרוב. מה עם עוד משחקים חוץ ממנו? אגב, נחמד לראות שדווקא יש כאן קהילה אסטרטגית

פורסם

בשביל באנדל צריך קודם כל שההרחבה הבאה תצא, אפילו תאריך משוער אין בינתיים...

פורסם

זה C&C, ואני מכור קשות למשחק הזה משהייתי ילד, אני וחבר עד היום משחקים מידי פעם אחד נגד השני, אנחנו נשמח מאוד לעוד אנשים שישתתפו.

גם COH זה משחק פשוט מעולה!

לגבי SC2 אני לא יודע למה פשוט לא נדבק לי, שיחקתי דיי הרבה בחלק הראשון אבל אפילו לא חשבתי על לקנות את השני, מאוד התבאסתי מהעבודה שהם פיצלו את המשחק לשלוש כדי לעשוק.

פורסם
  • מחבר

אומרים שההרחבה השנייה תצא בערך באמצע 2015 - המון זמן, יש זמן עד הבאנדל, אפשר ביינתים לפחות להנות מהמשחק המקורי.

חיכיתי יותר מידי לCַ&C ג'נרלס 2, אך הוא בוטל בסופו של דבר, אז אתה יכול לשכוח ממנו לצערי.כואב לראות איך c&c נכחד, פעם זה היה כלכך טוב, כיום לא מתכננים אפילו אחד חדש, זה קורה בכל ז'אנר האסטרטגיה בעצם, ברובו, הוא ז'אנר פחות פופולרי והרבה פחות משחקים (לפחות טובים) יוצאים. לפחות יש את הTOTAL WAR וcompany of heroes ואיך לא - dawn of war.

אפשר לארגן משחקים אם בא לכם.

פורסם
Q&Q Generals אחד האהובים עליי בקרוב צריך לצאת 2

משחק מצוין מהטובים שיצא לי לשחק בהם (נוסטלגיה).

השני בוטל... אחת האכזבות הגדולות שהיו לי שנה שעברה.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים