פורסם 2014 ביולי 2811 שנים הייאני עובר דירה ומצטרף לתשתית של בזק במהירות של 15 מגה.בגלל שהם מוכנים לתת מודם ראוטר במנגנון חיוב זיכוי בלבד.אני העדפתי לקנות באופן עצמאי.אין לי דרישות מיוחדות, חוץ מאמינות ועמידות.ראיתי שני מכשירים :אחד של EDIMAX דגם AR7286WNAוהשני של TP-LINK דגם TD-W8961NDיש סיבה להעדיף אחד על פני השני חוץ מהעלות?או שבכלל עדיף דגם אחר?אשמח להצעות
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים מחבר בעיקר כי אני לא יודע כמה זמן אני אהיה מנוי שלהם.נגיד בתום החוזה שלי אני יעבור למקום ללא תשתית ראויה שלהם?או סתם אני יחליט שאני רוצה לעבור לHOT כי אני מזוכיסט.מפריע לי אישית כל הקטע הזה של חיוב זיכוי על מוצר שלא באמת בבעלותי.(הבנתי מהם שנתב לא באמת שלי).
פורסם 2014 ביולי 2911 שנים בשלב ראשון אתה מקבל את המודם/נתב לשנתיים בחינם. מה יקרה בעוד שנתיים - תחליט אז. סתם להשקיע במודם/נתב משולב באופן עצמאי נראה לי בזבוז כסף.
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים אני גם מחפש נתב איכותי ואין כלום!D-link לא הביאו דגם חדש כבר שנתייםLinksys מעט דגמים, מאד יקרים וביקורות עליהם בחול גרועותEdimax בסדר אבל ממשק בילתי נסבלממש רוצה נתב חזק איכותי ויציב אבל לא מוצא, לא מבין את הסיבה...
פורסם 2014 ביולי 3011 שנים אתה יכול לקחת נתב מבזק ותהפוך אותו למודם.במקביל תקנה נתב עצבני וכך אם תרצה לעבור להוט, פשוט לחבר את ה WAN למודם של הוט מבלי להגדיר את כל הניתובים וההגדרות של הרשת הפנימית שלך
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.