פורסם 2014 ביולי 2411 שנים שלום,אני מעוניין להוציא כרגע מהמחשב קובץ ISO שגם התוכנות שיש כרגע על המחשב יהיו ביחד עם הווינדוס, שאני יבוא להתקין את הווינדוס אז הכל כבר יותקן ביחד איתו.יש למישו מושג איך אני עושה את זה?
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים לייצר התקנה של חלונות עם כל התוכנות זה לא הכי פשוט.הרבה יותר פשוט לייצר image גיבוי מלא של הדיסק באמצעות כלי כמו Acronis TrueImage. ככה אתה מקבל העתק 1:1 - עם כל התוכנות, הדרייברים וכל מה שיש לך על הדיסק (חוץ מקבצים / ספריות שברצונך לא לגבות). בעת הצורך אתה יכול לשפוך אותו על הדיסק עם אותו כלי. כמובן, משום שהוא מתאים בדיוק למחשב שבו נוצר - הוא עשוי לא לעבוד בצורה מושלמת על מחשב אחר.
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים בהחלט אפשר לבנות התקנה שמכילה בתוכנה תוכנות, אך יהיה צורך לעדכן את ההתקנה הזאת כל כמה חודשים.
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים מחבר מזאת אומרת לעדכן?, מזה מפריע שיהיה נגיד 300 עידכונים?העיקר שנכון לרגע זה, ההתקנה תהיה מעודכנת..איך עושים את זה אבל?
פורסם 2014 ביולי 2411 שנים יש RecImgואפשר גם דרך DISM אם יש לך אפשרות להאתחל את המחשב ממערכת הפעלה אחרת אם יש לך ISO כבראתה יכול להחליף תקובץ שנוצר עם הקובץ SOURCES\INSTALL.WIMעם ULTRAISO
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים מחבר ואיך אני מוציא מהמחשב קובץ מהמחשב של התקנת ווינדוס נטו מעודכן נכון לרגע זה של ISO בלי תוכנות ?
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים פשוט מאוד אם אתה רוצה לשמור תמונת מערכת כנס ללוח בקרה > היסטוריית קבצים > בצד ימין למטה "יצירת תמונת מערכת"
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.