עבור לתוכן

בקשת מפרט למחשב נייח גיימנג 4.500

Featured Replies

פורסם
השאלה באילו הגדרות אתה מעוניין לשחק, בעקרון 750TI כרטיס חלש ל-BF4, תוכל לשחק איתו על הגדרות בינוניות.

אני ממליץ לך לפתוח דיון חדש ולענות על השאלון המופיע בסטיקי של פורום מפרטי מחשב.

תיראה את שתי הדוגמאות האלו . זה מסביר הכי טוב!

אני מפספס כאן משהו ? באמת אני שואל....בלי גרם של ציניות

או אפילו זה

ברור שזה כרטיס יותר חלש. את המידע הזה קל למצוא באינטרנט

השאלה היא אם באמת שווה ה כפול מחיר ? שזה עולה ?

פורסם

1. בשני הסרטונים הרזולוציה היא 720P ולא FHD ולכן זה עוד מצליח לזוז, אם הרזולוציה היתה 1920X1080 זה לא היה שחיק בעליל.

2. הסינגל קליל יותר מאשר מפה עמוסה ב64 שחקנים, מה גם שהסינגל עוד איך שהוא שחיק בצניחות FPS, ה-FPS צנח לו שם לאיזור 30-35 אם ראיתי נכון.

3. רואים בסרטון השני שהמשחק זז לאט בחלק מהמצבים, כדאי שתדע, מבחינתי לפחות(ויש עוד הרבה שחושביםכמוני) אין לי הסבר לזה אבל את המולטי של BF4 לא ניתן לשחק ולהנות בפחות מ-55FPS, ושים לב שהFPS צונח בסרטון הראשון ל-30 ועדיין לא דיברנו על מפות גדולות/פיצוצים וסצינות עמוסות.

4. חוץ מהבנדל מארז וספק ששמת עליהם עין, הייתי הולך על הכרטיס הזה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu

כרטיס משומש עם אחריות לתקופה ארוכה, חזק למדי עם 3 גיגה זיכרון גרפי ובקיצור תמורה מעולה למחיר(פחות מה-750TI).

פורסם
1. בשני הסרטונים הרזולוציה היא 720P ולא FHD ולכן זה עוד מצליח לזוז, אם הרזולוציה היתה 1920X1080 זה לא היה שחיק בעליל.

2. הסינגל קליל יותר מאשר מפה עמוסה ב64 שחקנים, מה גם שהסינגל עוד איך שהוא שחיק בצניחות FPS, ה-FPS צנח לו שם לאיזור 30-35 אם ראיתי נכון.

3. רואים בסרטון השני שהמשחק זז לאט בחלק מהמצבים, כדאי שתדע, מבחינתי לפחות(ויש עוד הרבה שחושביםכמוני) אין לי הסבר לזה אבל את המולטי של BF4 לא ניתן לשחק ולהנות בפחות מ-55FPS, ושים לב שהFPS צונח בסרטון הראשון ל-30 ועדיין לא דיברנו על מפות גדולות/פיצוצים וסצינות עמוסות.

4. חוץ מהבנדל מארז וספק ששמת עליהם עין, הייתי הולך על הכרטיס הזה:

http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=11196-19-20Gu

כרטיס משומש עם אחריות לתקופה ארוכה, חזק למדי עם 3 גיגה זיכרון גרפי ובקיצור תמורה מעולה למחיר(פחות מה-750TI).

720P זו בדיוק הפשרה שאני מוכן לקחת! בשביל 750 ש"ח. לגמרי!

תודה רבה רבה על ההמלצה על הכרטיס....מקווה שנצליח לתפוס אותו. לא ידעתי שיש משומשים ?

פורסם

יש תקופה חזקה עכשיו של משומשים, השוק מוצף אחרי שאנשים פירקו את מערכות הכרייה שלהם(ריגים), המון משתמשים קנו.

פורסם
יש תקופה חזקה עכשיו של משומשים, השוק מוצף אחרי שאנשים פירקו את מערכות הכרייה שלהם(ריגים), המון משתמשים קנו.

אתה יכול להסביר....בבקשה ( עם סבלנות.....מה הכוונה? )

סורי.....אני ממש לא בעניינים( הגיל :))

תודה איש

פורסם

מקווה שאכסה הכל, אתה יודע(הגיל ):s0403:

בכל אופן תראה את הסרטון הזה:

לאחר שראית את הסרטון, ניתן היה לכרות ביטקויין או לייטקויין בעזרת כרטיסי מסך, היתה תקופה שאנשים קנו מערכות עם כמה כרטיסי מסך וכרו מטבעות ללא הכרה.

היום העניין כבר הפך לא משתלם, עלויות חשמל וקושי הכרייה שגרמו לעניין לדעוך, אנשים פשוט מכרו את ההכרטיסים שבבעלותם והציפו את השוק, כולל כאלו שמכרו סטוקים לחנויות.

• 2 שבועות מאוחר יותר...
פורסם
  • מחבר

מצטער על ההקפצה אך גם המסך וגם המאוורר לא במלאי ולאחר שבדקתי מפרטים בפורום נראה כי בTMS המחירים יותר אטרקטיבים אז אשמח למפרט מהאתר TMS בתקציב של 5000 כולל מסך 23-24 תודה מראש על העזרה והסבלנות

פורסם

בבקשה:

מעבד:

Intel Core i5-4590 3.3 GHz 3.7Ghz Turbo LGA1150 Tray

כמות: 1 - מחיר: ₪893

קירור למעבד:

Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

כמות: 1 - מחיר: ₪121

לוח אם:

Gigabyte GA-H81M-HD3 Front USB3 - בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪239

מארז:

בקניית מחשב חדש בלבד SilverStone Redline 04 Black USB3.0 + FSP 650W Raider

כמות: 1 - מחיר: ₪520

קירור למארז:

EVERCOOL EC-EGF-14 140mm Case Fan

כמות: 1 - מחיר: ₪37

זיכרון:

Hynix Original 8GB DDR3 1600 בקניית מחשב חדש בלבד

כמות: 1 - מחיר: ₪349

כרטיס מסך:

MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 - בקניית מחשב חדש

כמות: 1 - מחיר: ₪1330

קשיח למחשב שולחני:

Samsung SSD 840 EVO 120GB SATA3 2.5 inch

כמות: 1 - מחיר: ₪385

קשיח למחשב שולחני:

Seagate Barracuda 7200.14 1TB SATA3

כמות: 1 - מחיר: ₪271

כונן אופטי:

Lite-On Phillips DVD-RW X24 SATA

כמות: 1 - מחיר: ₪95

מסך:

Dell 23 Monitor P2314H IPS Full HD Led

כמות: 1 - מחיר: ₪839

הרכבה:

הרכבת מערכת מחשב כולל בדיקות מלאות וחיווט ברמה גבוהה לחברי הפורומים חינם או בהזמנה מעל 3500 ש"ח - זמן הספקה עד 7 ימי עבודה

כמות: 1 - מחיר: ₪0

סה"כ: ₪5079

המחירים הינם כוללים מע"מ והם לתשלום בכ.אשראי עד 12 תשלומים שווים ללא ריבית. ההרכבה, משלוח ואיסוף במקרה של תקלה חינם.

תשלום מזומן (תשלום מזומן לשליח, צ'ק מזומן, כסף שטרות, העברה בנקאית) מקנה 2% הנחה

מחיר אחרי הנחת מזומן הינו: 4978 ₪

http://www.tms.co.il/preview/spec/nj79au1d

פורסם
  • מחבר

תודה רבה.

אך מה ההבדל בין המסך שהבאת למסך הזה: http://www.tms.co.il/product/10845

והאם שווה לחרוג בין המארז שהבאת למארז הזה : http://www.tms.co.il/product/12960 מעבר ליופי יש למה לחרוג מבחינת גודל איכות בנייה וקירור?

פורסם

בקשר למסך, המסך שקישרת אליו זו גרסה ישנה יותר, על ההבדלים תוכל לשאול בפורום מסכי מחשב.

המארז שקישרת אילו מאוורר הרבה יותר, מגיע עם שלושה מאווררים, כולל בקר מאווררים, כולל חלון, מרווח יותר ואיכותי יותר.

פורסם
  • מחבר

תודה רבה עידן הוזמן המחשב עם שינוי הבאנדל למארז של NZXT

פורסם

תתחדש.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים