עבור לתוכן

קניית מחשב נייד בסין

Featured Replies

פורסם

שלום, אני כרגע בסין ורוצה לקנות שם מחשב נייד. במחיר הוא כחצי מהמחיר בארץ, כך שהתקציב שלי הוא מחשב שיעלה 3000-5000 בסין = 5000-9000 בארץ.

* מטרות המחשב? עריכה גרפית, עיצוב (photoshop, sketchup וכו׳)

* גודל המסך? 14״-16״.

* רזולוציית המסך? גבוהה, בכל זאת מחשב לעיצוב...

* דרישות מיוחדות לאמצעי הקלט? אין.

* משקל רצוי? עד 3 ק״ג.

* האם נדרש זמן סוללה ארוך? 5 שעות ומעלה.

* האם יש צורך ביציאות מיוחדות? רצוי hdmi.

* Bluetooth? אין צורך.

* גודל מינימלי וסוג של כונן קשיח? מעדיף שיהיה ssd בשביל מהירות, אבל בגלל היוקר אשמח אם יהיה אפשר לשלב בין ssd לכונן רגיל של טרה+

* כונן אופטי? לא צריך.

* האם דרושה תמיכה בתחנת עגינה ייעודית? לא.

* האם נדרשת אחריות בינלאומית ? כן.

* האם בתקציב צריך להיכנס רישיון למערכת הפעלה? לא צריך.

* האם יש לכם העדפה לחברה כלשהי? לא.

תודה!

פורסם

איך אתה יודע שהמחיר הוא חצי מהארץ? אני לא כל כך בטוח.

פורסם

איזה שטויות, אולי טלפונים סיניים יעלו לך חצי. מחשב נייד זה מוצר מותג.

:screwy:

פורסם

טעות! לפני כשנתיים ממש לפני הנסיעה לסין, קניתי N56VZ שהיה עולה כ-6000-6500ש"ח בארץ.

אני קניתי בדיוטי פרי ב-5500ש"ח. בסין ראיתי את אותו מחשב במחיר של בערך 3500 ש"ח אם אני זוכר נכון, הייתה לי צביטה קטנה :S

אבל מאז כבר הייתי שוב בסין ומתכנן את הפעם הבאה. מיותר לציין שעשיתי השלמות וחזרתי עם 50 ק"ג במזוודה :)

נכון, לא הכל שם זול, אבל לא חסר דברים שכן.. אייפון, איפד, וטלפונים מקוריים בכלל עדיף לקנות בהונג-קונג.

שיהיה בהצלחה

נערך על-ידי sasawawas

פורסם

איך אפשר לתת לך המלצה אם אין לנו את החנות בסין בהישג יד?

תבדוק כמה דגמים שאתה מתעניין ויש במלאי ותגיד לנו כאן בדיון איזה דגמים מצאת.

פורסם

איזה כיף לראות "משתמשים" חדשים שנרשמים רק כדי לכתוב תגובה.

בעניין ה-Asus, אז זה בדיוק המחיר בארה"ב (1000$~), רק שבסין הוא יבוא עם מקלדת בסינית או לא יודע מה... מה שיקשה על השימוש במחשב.

פורסם

יש מדבקות למקלדת של שפות שונות שאפשר לקנות ב20 שקל אם אין איזה פונקציה שמפריעה אפשר להדיבק זה לא הבעיה.

פורסם

הlayout יתכן ויהיה שונה. גם אם ירצה לחרוט עם לייזר.

גם קבלת האחריות בארץ תהיה אולי בעייתית. תלוי בדגם אם זה עסקי אז צריכה להיות אחריות בינ"ל.

הרבה נושאים שיש לבדוק

פורסם

ואני חשבתי שכל סין זה חיקוי אחד גדול

נערך על-ידי Mpro

פורסם
איזה כיף לראות "משתמשים" חדשים שנרשמים רק כדי לכתוב תגובה.

בעניין ה-Asus, אז זה בדיוק המחיר בארה"ב (1000$~), רק שבסין הוא יבוא עם מקלדת בסינית או לא יודע מה... מה שיקשה על השימוש במחשב.

מקלדת סינית הינה מקלדת אנגלית רגילה (שיטת הכתבה נקראת pinyin ומשתמשת באותיות באגלית)

מעט מצחיק אבל בגלל זה, ישנם לא מעט סינים שיודעים לכתוב ולקרוא באנגלית אבל לא יודעים לדבר אנגלית כמעט בכלל :)

פורסם
  • מחבר

Chevy, לא ידעתי שיש סף הודעות שצריך לעבור בשביל לבקש עזרה. אתה צודק, אני משתמש חדש, וזאת ההודעה הראשונה שלי בפורום. נרשמתי רק בשביל לקבל עזרה בבחירת מחשב נייד. אני לא מעורה בעולם המחשבים והטכנולוגיה, ולכן לא היה לי מה לתרום לפורום, או סיבה טובה להירשם לפני כן.

ההודעה הזאת היא כמו שאמרתי, בקשה לעזרה, לא דרישה. בדיוק בגלל שאני לא מומחה גדול בתחום. אתה יכול לבחור לעזור לי או להתעלם, אבל לא צריך להיות עוקצני ומתנשא.

המחירים בסין זולים בהרבה מהארץ, אבל אני אנסה למקד אתכם מחדש: מחשב במחיר של 6000-9000 ש"ח בארץ. יש כאן הכל מהכל, אז לא לדאוג בקשר לזה. אשמח אם תמקדו אותי על כמה דגמים שנראה לכם ויתאימו לצרכים שלי, אני ממש אבוד.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים