עבור לתוכן

בקשה למפרט למשחקי מחשב ושימוש כללי ב3600 (Take two)

Featured Replies

פורסם

מה?

• תגובות 50
  • צפיות 4.5k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

דבר נוסף לגבי מה שאמרת שאתה לא רוצה שזה יקבר ופוסטים עם כותרת מפוצצת מחשב ב-5000 אז במקרה אני הוצאתי פוסט כזה ואתה שלחת את הלינק לפוסט שלך אצלי. מה שכן יש לי להגיד לך זה דבר ראשון בהצלחה ודבר שני אתה לא תהיה מסוגל להריץ משחקים באיכות גבוהה ושלמור על fps גבוהה במיוחד משחקים כבדים כמו watch dogs מה גם שהיוצרים דפקו את המשחק וכרגע גם מחשבים בתקציב הרבה יותר גבוהה לא יכולים להריץ אותו כמו שצריך על איכות גבוהה לכן אני מציע לך עכשיו תוריד קצת את הציפיות כי זה לא יכול להיות מחשב מהמעלה הראשונה בתקציב כזה! לגבי תכנות אתה תוכל לתכנת בו מצויין! יום נעים

פורסם

אכן המשחק שבור, אני עם מעבד משושה ליבה ושני כרטיסי מסך לא הצלחתי לגרום למשחק לעבוד חלק, גם לא עם כרטיס בודד.

מה אני עושה עם משחקים שבורים? פשוט מוחק אותם, ככה עשיתי איתו וכך גם עשיתי עם far cry 3.

פורסם
  • מחבר

האמת שבזכות far cry 3 התחלתי לחבב משחקי fps ומאוד נהינתי ממנו, עד שבאיזה שלב נכנעתי לקצב פריימים הנמוך ושנאלצתי לשחק ברזולוציה של 800X600 רק בשביל שהקטעים הסינימטיים יסתיימו בלפטופ שממנו אני כותב כעת

פורסם

במשחק הזה היתה בעיה דווקה עם מערכות חזקות, ככל שהעלת את רמת ההגדרות והפילטרים כך המשחק הפך חלק פחות, המון סטאטרינג.

פורסם

אין לי מושג על מה אתם מדברים.. עכשיו נכנסתי למשחק ואני משחק על הגדרות תצוגה אולטרה ואנטי כפול 8 וזה עובד מעולה עם כרטיס אחד ומעבד לא כזה חזק.. (הכרטיס מסך באוברקלוק)

פורסם

נכנסת לwatch dogs או לfar cry 3??

פורסם

far cry 3

WATCH DOGS משחק מעפן לא משנה באיזו גרפיקה חחח

פורסם

לא בכל המערכות יש בעיות, אני מכיר כאלו ש-WDרץ אצליהם אחלה.

איזה מעבד וכרטיס מסך יש לך?

פורסם

נראה לי שכבר דיברנו על זה כמה פעמים. לא?

I5 4430 3.0

R9 270 GAIMING 2GB OC

פורסם

אני מדבר פה עם עשרות משתמשים ביום, הרוב דרך הטלפון כך שאני לא תמיד זוכר עם מי דיברתי על מה.

אגב, מה שאתה אומר לגבי ההגדרות שאתה משחק בהן לא הגיוני, המעבד שלך לא ממש חזק והכרטיס בינוני כדי להריץ WD אולטרה עם AAx8, אלא אם אתה משחק על רזולוציה נמוכה ואז העניין הופך יותר הגיוני.

פורסם

מי דיבר על WD?

אני מדבר על FC3

פורסם

גם לא ממש הגיוני, מה רזולוצית המסך שברשותך?

פורסם

DELL 2209WA 1680/1050

הגיוני מאוד.. לצלם לך? ואם גם בזה תתלבט אז זה על DX11

פורסם

כמו שחשבתי, רזולוציה נמוכה, לא 1920x1080.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים