עבור לתוכן

רמקולים לסלון

Featured Replies

פורסם
  • מחבר

יש סיבה להמנע מלהביא את ה-ms לארץ בעצמי? עם מיסים זה עדיין 50%

פורסם

לא שידוע לי. הוורפדייל אגב, ככל הנראה עדיפים על פני זוג אחד מה-MS. מציע לך בחום רב לא לקנות על עיוור אם אתה יכול. לך לשמוע, בין באנגליה או כאן ורק אז תקנה.

פורסם
  • מחבר

יש לך המלצות לחנויות בהן אפשר לשמוע?

פורסם

את ה-MS והוורפדייל אתה כבר יודע איפה לשמוע. את האופציות האחרות תוכל לשמוע לפי הממצאים מזאפ. חפש חנות שמוכרת כמה שיותר מהאופציות הללו, מן הסתם. אין ברירה אחרת מלבד להתרוצץ אם אתה רוצה לכסות את הכל.

לגבי ה-MS, אל תקנה רק זוג אחד. אלו הם רמקולים לוויניים כמו ה-BOSE שהיו לך, אם כי הם מגודלים יחסית.. הגם שהם מגודלים, עדיין הם אינם יכולים לתפקד ללא סאב, אז לכל הפחות קנה זוג + סאב. הוורפדייל לעומת זאת יכולים לתפקד בלי סאב ללא רגשי נחיתות משמעותיים.

אם אתה בכל זאת הולך על ה-MS, אני מציע שאת זוג הקדמיים תשדרג למדפי אמיתי, כי עליהם נופל רוב העול במוסיקה וסרטים. השדרוג הטבעי הוא לזוג מדפיים של MS עצמה, כדי לשמוע על גוון הצליל והמראה: http://www.audio1.co.il/%D7%96%D7%95%D7%92-%D7%A8%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%99%D7%9D-%D7%9E%D7%93%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%9D-1-Mordaunt-Short-Aviano.html

פורסם
  • מחבר

ואם אני רוצה לוותר על סאב לגמרי?

פורסם

אם אתה מוותר על סאב, אתה חייב לפצות על כך בזוג רמקולים רצפתיים מקדימה, בטח ובטח לחלל בגודל שלך.

פורסם
  • מחבר

הבנתי, sub it is :)

פורסם
  • מחבר

תודה על העזרה! לאחר חשיבה על העניין, ולאור ההוצאות על המחשב + מעבר דירה, החלטתי לדחות את רכישת הרמקולים לסוף השנה.

עד אז אנסה לברר מה הדרך הכי טוב להביא רמקולים מחו"ל, ולשמוע אופציות בחנויות אודיו (או איך שלא קוראים לחנויות כאלה).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים