עבור לתוכן

עד כמה טבלת השכר באתר "דיאלוג" מדוייקת?

Featured Replies

פורסם

שים לב שמדובר בסקר שכר.

אני לא יודע למה שאלת את זה אך אל תלך ללמוד את זה כי זה הרבה שכר כי זה אולי ישעמם אותך, תלך ללמוד את מה שמעניין אותך.

פורסם
  • מחבר
שים לב שמדובר בסקר שכר.

אני לא יודע למה שאלת את זה אך אל תלך ללמוד את זה כי זה הרבה שכר כי זה אולי ישעמם אותך, תלך ללמוד את מה שמעניין אותך.

אה תודה דובי770!

עכשיו אני הולך להרשם ללימודי פילוסופיה, אין מה לדאוג בנוגע לעתיד נכון? העיקר שאני אוהב את זה!

פורסם

אם אתה ציני, הרי ההפסד כולו שלך

פורסם

זה חצי נכון וחצי לא נכון.

שכר תלוי בהרבה גורמים - מקום הלימודים, ניסיון קודם (לא קשור לוותק), מיקום גיאוגרפי של החברה (יש לזה השפעה מאוד גדולה) וכו'

אי אפשר לתת לך הבטחה לשכר מסויים או לחזות כמה ג'וב כזה או אחר משלם.

ולגבי מה שאמרו לך, מניסיוני חלק גדול ממי שהלך ללמוד מקצוע לפי ציפיות שכר מצא את הלימוידים קשים מדי ונשר בשלב כלשהו.

אם אין לך משיכה למקצוע אתה לא תצליח בו ולא משנה כמה דולרים תראה באופק

פורסם
ולגבי מה שאמרו לך, מניסיוני חלק גדול ממי שהלך ללמוד מקצוע לפי ציפיות שכר מצא את הלימוידים קשים מדי ונשר בשלב כלשהו.

אם אין לך משיכה למקצוע אתה לא תצליח בו ולא משנה כמה דולרים תראה באופק

או במקרה הטוב תהיה מהנדס גרוע שבקושי מוצא עבודה והדרך היחידה בשבילו להיות תחרותי זה לטחון שעות (ואז תבכה בפורומים שבהייטק טוחנים שעות מטורפות), ובאיזשהו שלב בגיל 40 כשכבר לא תוכל להיות תחרותי ולתרום יעיפו אותך, ואז תבכה בפורומים שההייטק זה עולם אכזר ואין בו עבודה למי שמעל גיל 40.

פורסם

Good point

QttP למדתי משהו :xyxthumbs:

פורסם

בדיוק מה שQttP כתב.

וחבל שאנשים לא מקישיבים פה למי שעובד בתחום הרבה שנים במקום סטודנטים/עובדים בתחילת הדרך.

פורסם

אני אוחז בדעה הזו גם ולכן כתבתי את מה שכתבתי.

אני חובב מחשבים ועובד בזה אך אני לומד תואר אחר שלא קשור אך אהבתי אותו.

פורסם

הקשר בין לאהוב מחשבים ותואר או עיסוק במדעי המחשב הוא מקרי בהחלט.

פותח הדיון, מה הניסיון שלך ומה חשבת ללכת ללמוד?

פורסם
  • מחבר
הקשר בין לאהוב מחשבים ותואר או עיסוק במדעי המחשב הוא מקרי בהחלט.

פותח הדיון, מה הניסיון שלך ומה חשבת ללכת ללמוד?

אין לי מה ללמוד, אין שום תואר באונ' חיפה שמעניין אותי, אולי רק ביולוגיה אבל אין מה לעשות עם התואר אחר כך, חייב להמשיך לתואר שני, אני באמת ובתמים לא מעוניין ללמוד שום דבר שאונ' חיפה או הטכניון מציעים, אבל מצד שני אני לא רוצה לחיות מהיד לפה כל החיים שלי... אז יש קורס QA בטכניון שנראה לי רעיון מוצלח, וגם אבטחת מידע, קורסים של 3-5 חודשים שנותנים לך תעסוקה מכובדת.

פורסם

מהי ההשכלה שלך?

פורסם
  • מחבר
מהי ההשכלה שלך?

אין, בגרות מלאה וזהו

פורסם

לדעתי תרשם ל-BA כללי וקח כמה קורסים בסיסיים (מתמטיקה בסיסית, ומבואות לדברים) אולי זה יכוון אותך

פורסם
  • מחבר
לדעתי תרשם ל-BA כללי וקח כמה קורסים בסיסיים (מתמטיקה בסיסית, ומבואות לדברים) אולי זה יכוון אותך

כפי שכבר אמרתי, אני לא מעוניין להכנס למעגל העוני.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים