פורסם 2014 ביולי 2011 שנים היי,לא שיחקתי תקופה ועכשיו לאחר שנכנסתי לאוריגין ועדכני את המשחקכשאני לוחץ "שחק" הוא מקפיץ את הדפדפן (כרום - מעודכן) אבל לא מצליח להכנס לבאטלוגאחרי הרבה רענן ומעבר בין התצוגות (ווין 8 ודסקטופ) הצלחתי להכנס חלקית (לא מגיב כלום) ולהוריד את העדכון של הבאטלוגככה שלדעתי הבאטלוג מעודכן - אבל לא מצליח להיכנס אליו(לא בעיה של יוזר כמובן)אשמח לעזרתכם !תודה !
פורסם 2014 ביולי 2011 שנים https://twitter.com/Battlefield/status/490880650937786369@Battlefield@Sinister_eyes We are aware of issues affecting Battlelog. We are investigating and will provide more info as soon as it is available.http://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/2b7gjr/no_contact_with_ea_onlinehttp://www.reddit.com/r/battlefield_4/comments/2b7ilb/is_battlelog_down/
פורסם 2014 ביולי 2011 שנים מחבר אני לא בטוח אם זה מפתיע שאחרי כמה חודשים שלא שיחקתי אני נכנס ו"יש להם תקלה" מפתיע תודה !!!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.