עבור לתוכן

בזק - MS גבוה יחסית 30-35 בארץ

Featured Replies

פורסם

שלום,

לפני מספר ימים עברתי לבזק ספק ותשתית עכשיו יש לי פינגים יחסית גבוהים,

חשבתי על חבילת הגיימרים שלהם אבל קראתי שזה משפיע בעיקר לחול , קראתי גם על הrate adaptive לא הבנתי בדיוק מה ההשלכות של זה , והבנתי שזה משפר פינגים, יש הסבר למה זה עושה בעיקרון?

פורסם

RA לא משפר פינגים אלא מייצב את מהירות האינטרנט. הפינגים הגבוהים שאתה חווה נובעים מסדרת מתקפות על אתרים ושרתי אינטרנט שמתרחשות בימים האחרונים. הייתי מציע לבדוק בימים קצת רגועים יותר.

פורסם
  • מחבר
RA לא משפר פינגים אלא מייצב את מהירות האינטרנט. הפינגים הגבוהים שאתה חווה נובעים מסדרת מתקפות על אתרים ושרתי אינטרנט שמתרחשות בימים האחרונים. הייתי מציע לבדוק בימים קצת רגועים יותר.

הבנתי אחי כי פעם ראשונה אני מנוי של בזק תמיד הייתי 012 והפינג היה הרבה יותר נמוך, אבל דרך אגב לבקש מבזק rate adaptive בכל זאת? שוב המהירות בכלל לא יציבה פעם ככה פעם ככה , זה יתרום משו? ומה זה בכלל עושה?

פורסם

על נושא ה-RA היו בפורום עשרות שרשורים - אתה יכול לחפש. בשורה התחתונה - אם בזק מפעילים אותו על הקו שלך תהיה לך יציבות יותר גדולה במהירות. לגבי ה-PING - סבלנות - גם היום המתקפות ממשיכות ויש איטיות בכל הקווים בארץ.

פורסם

בדיקה שלי מעכשיו.

תשתית : בזק.

ספק: הוטנט.

חיבור : 100MBPS דרך ראוטר של בזק 6740U וUSBSTICK של EDIMAX.

102415976.png

פורסם

פינגטסט מסרב לעבוד לי בינתיים..

3640249774.png

אעלה פינגטסט עוד רגע

פורסם
  • מחבר
בדיקה שלי מעכשיו.

תשתית : בזק.

ספק: הוטנט.

חיבור : 100MBPS דרך ראוטר של בזק 6740U וUSBSTICK של EDIMAX.

102415976.png

יש לי פינג כמו שלך ביום טוב ביום רע אני מגיע ל35 40 ואני לא מבין למה, הייתי פעם ב012 היה מגיע לי 12 9 פינג אז למה בבזק זה כזה גבוה? יש ספק מועדף?

נערך על-ידי rost1k
טעות בעריכה

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים