פורסם 2014 ביולי 2011 שנים שלום,צריך המלצה לכרטיס קול עד 200 ש"ח. שימוש - מוזיקה בעיקר.שאלה חשובה: כשאני שומע מהמחשב (כרטיס קול משולב על הלוח) האיכות על הפנים. הבסים נעלמים, הצליל הופך להיות שטוח ומשעמם. אוזניות של 800 ש"ח נשמעות כמו אוזניות של 200 ש"ח, כל זה לעומת הנגן (Sansa) שבו שומעים מעולה.האם כרטיס קול יפתור לי את הבעייה הזאת או שגם אז זה תלוי בלוח אם / ציוד אחר?
פורסם 2014 ביולי 2011 שנים אין סיבה שכל מה שאתה מתאר יקרה עם כרטיסי קול מובנים בלוחות אם בשנים האחרונות.מה שאתה מתאר נשמע כמו בעיה שקשורה להתנגדות גבוהה מדי. באיזה אוזניות אתה משתמש? באיזה לוח אם?קדימה, בלי פרטים יהיה קשה לנחש.
פורסם 2014 ביולי 2011 שנים מחבר אני משתמש בATH-M50, הלוח הוא: Gigabyte MA785GMT-UD2H.מתחבר ישירות לפאנל האחורי (ללוח).אם אני מחבר רמקולים 2.1 ואליהם את האוזניות המצב נהיה אפילו יותר גרוע.
פורסם 2014 ביולי 2011 שנים יכול מאוד להיות שיש כאן בעיה של התנגדות. צריך למצוא דרך שבה לא תצטרך לשלם כסף כדי לדעת בודאות שזה לוח האם. אם יש איזשהו כרטיס קול זרוק ישן, או חבר עם כרטיס קול, או חבר עם מחשב לבדוק בו את האוזניות. אחרת חבל יהיה לבזבז כסף על כרטיס קול ולגלות שזה לא מקור הבעיה.כך או כךhttp://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/29009/cat/38http://hwzone.co.il/tradezone/showproduct.php/product/28657/cat/38
פורסם 2014 ביולי 2011 שנים מחבר אין לי כרטיס קול אז חיברתי למחשב אחר עם לוח שונה.הסאונד הרבה יותר איכותי, אבל עדיין לא מספק, גם מבחינת האיכות אבל בעיקר מבחינת עוצמה.כנראה שאצטרך לקנות כרטיס קול בתקווה שאקבל סאונד איכותי, ה-Xonar DG כנראה יהיה הבחירה.תודה רבה על העזרה.
פורסם 2014 ביולי 2111 שנים יש לי אוזניות כמו שלך שצחוברות לחיבור הקדמי של המחשב והם עובדות סבבה לגמרי אין להם התנגדות מיוחדת ניסית אולי לשמוע מוזיקה מהפלאפון עם האזוניות?אולי הבעיה בהם בכלל
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.