פורסם 2014 ביולי 1811 שנים היי, יש לי את הסטרימר iamm ntr82wtעכשיו, המערכת הפעלה שלו דיי גרועה, לא כל סוגי הוידאו עובדים, ובקיצור אני רוצה לדעת אם יש דרך להתקין עליו XBMC או תוכנה דומה, לעשות לו סוג של פרמוט ולשים איזה משהו נורמאלי. ואם כן אז איך.תודה.
פורסם 2014 ביולי 2111 שנים לא מצאתי על זה כלום בגוגל. יכול להיות שאין אפשרות, יכול להיות שלא חיפשתי מספיק
פורסם 2014 ביולי 2111 שנים מחבר כן גם אני חיפשתי ולא מצאתי לפני ששאלתי כאן , חשבתי אולי לפי דגם המעבד מישהו מכיר איזו מערכת הפעלה מתאימה או איזה HACK שאפשר לעשות למכשיר
פורסם 2014 ביולי 2111 שנים דיי בטוח שלינוקס יכולה לעבוד על המעבד הזה, יותר מזה, יש סיכוי שהמערכת הקיימת שלו מבוססת על לינוקסהבעיה היא בכך שהדברים האלה צריכים לעיתים קרובות התאמה של המערכת לחומרה בצורה כזאת או אחרת, וחומרה היא לא רק מעבד אלא אפילו החלטות שעשו בתכנון של הלוח
פורסם 2014 ביולי 2211 שנים אתה לא מתקין עליו מערכת על ידיי פירמוט וכו'. הוא לא בנוי להתקנה כזאתלדברים האלה יש ROM שצריך להכין מראש ולעדכן אותו פנימה. כל מה שבהתקנה נורמלית על מחשב עובד אוטומטית, כאן צריך להיות מוגדר מראש ב ROM בדיוק כמו שהוא יהיה על החומרה הזאת, ומכאן הבעיהחוצמזה, עדכון ה ROM נעשה מתוך ה ROM הישן. ROMים שונים בנויים לקבל את העדכונים בצורה מסויימת, אתה צריך גם לבנות את ה ROM החדש בצורה שה ROM הקיים יוכל לקרוא אותו ולעדכן ממנו
פורסם 2014 ביולי 2511 שנים את השאלות האלה תפנה לאחד מהפרוייקטים בקוד פתוח שיוצרים ROMים תחליפיים. יתכן שתוכל לעבוד איתם על ROM כזה
פורסם 2014 בספטמבר 3011 שנים לא בטוח ששווה את הזמן והמאמץ לחפש רום מתאים. אלא אם כן זה פרוייקט לימודי.תשקיע 60$ ותקנה תואם קופסא של MX2 עם מעבד AMLogic דו ליבתי . יש לו מגוון של רומים לבחירהוהוא מריץ openElec בצורה מופתית.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.