עבור לתוכן

חיבור ראוטר חיצוני להוטבוקס

Featured Replies

פורסם

היי,

אני מצטער מראש, למרות שקראתי את כל הדיונים הדומים כאן, לא הצלחתי לגרום לרשת שלי לעבוד.

קיבלתי הוטבוקס חדש, ויש לי לינקסיס ישן WRT54GL שאני רוצה שישמש כראוטר.

חיברתי אותו בפורט LAN להוטבוקס (פורט 1).

הגדרתי אותו גם כדינאמיק IP (אחרי שביטלתי את ה-dhcp) וגם כסטאטיק IP, ולמרות שאני מקבל רשת כשאני מתחבר אליו ברשת הקוית, אני לא מצליח לגלוש באינטרנט ברשת האלחוטית.

בנוסף, כל פעם שאני מגדיר IP סטטי, יש לי 4 הגדרות, ההגדרות של ה- IP Adrress, אני לא יודע מה הטווח כתובות שההוט בוקס נותן (הבנתי שאני צריך להגדיר מחוצה לו), אני רק יודע שהוא מגיב לכתובת 192.168.100.1 (ולא 192.168.1.1).

אני מגדיר את הgateway כ- 192.168.100.1.

חוץ מזה, האם אני צריך לשנות את ה- IP של הנתב עצמו? מה החוקיות? ברגע שאני משנה לו את האייפי אני לא מצליח להתחבר אליו יותר (למרות שכשאני מחובר אליו קוית, אני כן מצליח להגיע להוטבוקס).

יש לציין שעד המעבר הארור לא הייתה לי בעיה והכל עבד כמו שצריך.

עזרה מישהו? אני קצת מתוסכל

פורסם

כשאתה שם את זה על Dynamic ip אתה מקבל כתובת?

אם כן במה זה מתחיל?

פורסם

1. כיוון שהתעסקת בהגדרות, תאפס הגדרות בשני המכשירים (אם אתה חושש, תדלג לשלב 2).

2. תוודא ש- DHCP מופעל בקופסת הוט ובראוטר, בראוטר WAN צריך להיות מוגדר כ- Dynamic IP.

3. תחבר כבל LAN בכניסה 1 של הוט בוקס ובכניסת WAN של הראוטר.

בשלב הזה הכל אמור לעבוד.

פורסם

תעשה לעצמך טובה ותתעלם מהתשובה של Dimka - אסור שיהיו שני ראורטים ברשת - אם יש שני ראוטרים, יש שני שרתי DHCP ושני NAT-ים וזה גורם לבעיה. בשלב ראשון אתה צריך להחליט אם אתה רוצה שההוטבוקס יהיה הנתב או ה-לינקסיס.

פורסם
  • מחבר

Hey,

while connected via ethernet i'm getting 46.120.84.XX, but when I connect via wireless I get 192.168.1.102.

seems like the router can act as a "bridge" (or however you call it) only in ethernet mode and not in wireless. now I connected another computer and got 169.254.165.1

Cheif,

I looked at the hotbox's properties, and couldn't change anything (other than putting it out of bridge mode, which caused the hotbox to reset and then the "bridge" option was enabled again automatically), so not sure how to answer, but honestly? I don't care. I just want it to work.

thanks

נערך על-ידי simla101

פורסם

אם אתה משתמש בראוטר משלך אתה צריך לנטרל את הרכיב של הנתב בהוטבוקס, הדרך הכי פשוטה להתקשר להוט והם מנטרלים את השירות מאצלם ואז ההוטבוקס יהיה מודם רגיל בלבד.

פורסם
תעשה לעצמך טובה ותתעלם מהתשובה של Dimka - אסור שיהיו שני ראורטים ברשת - אם יש שני ראוטרים, יש שני שרתי DHCP ושני NAT-ים וזה גורם לבעיה. בשלב ראשון אתה צריך להחליט אם אתה רוצה שההוטבוקס יהיה הנתב או ה-לינקסיס.

לאיזה בעיה זה גורם?

אצלי בבית מחובר המודם לנתב ליקסיס כזה ואז בגלל שהוא בקומה למטה אילו מחובר עוד ראווטר אלחוטי אחר (שאין לו יציאות LAN בכלל, רק אלחוטי וWAN) ורוב המחשבים בבית מחוברים לרוואטר הזה.

בקיצור 3 ראווטרים באותו הבית. והכל עובד כרגיל ויציב.

נערך על-ידי liorwohl

פורסם

אכן, אני עובד ככה בבית, אין שום בעיה.

Chief לא הבין למה התכוונתי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים