עבור לתוכן

העתקת נתונים איטית בין כונן פנימי לחיצוני

Featured Replies

פורסם

שלום,

אני כבר כ8 שעות מנסה לגבות קבצים (סה"כ 731GB) מהארד דיסק פנימי WD Caviar Green 1TB לכונן נייד חיצוני StoreJet Transcend 1TB, שעל הנייר אמור לעבוד בUSB 3.0, אבל הקצב איטי מאוד ונע בין 9 ל15MB/s. כיביתי את כל התוכנות שרצו ברקע ולא עזר. האם זה זמן סביר או שכנראה שמישהו מהם פגום? הכונן החיצוני חדש והפנימי בן כ-3 שנים. יש אפשרות לבדוק בלי לעצור את ההעתקה?

פורסם
  • מחבר

יש הרבה קבצים מכל מיני סוגים... גם קטנים >1MB וגם גדולים <10GB

המפרט:

Intel core i5 2500 / 1155 Tray

Scythe Cooler Katana 3

Gigabyte PA-P67X-UD3-B3

DDR 3 4GB/1333 Kingston X 2

Sparkle GTX460 2048 GDDR5 PCI-E

Crucial SSD M4 64GB

Samsung HDD 500 GB

Western Digital Caviar Green 1TB

Western Digital Caviar Green 2TB

Samsung DVD-RW

Seasonic PSU 620W active PFC 80

Cooler for case raidmax 120mm

Thermaltake V3 Windows Black

Windows 7 Pro

פורסם
  • מחבר

תודה! :) חיברתי לצד האחורי של המארז ועכשיו זה אכן עובד הרבה יותר מהר (50mb\s~).

חבל שחיבורי הUSB הגרועים נמצאים דווקא מקדימה כי הצד האחורי של המארז אינו נגיש מבלי להוציא את המחשב מתוך הנישה שלו... כדאי לי לקנות כבל USB מאריך, או שיש סיכוי שהכבל יאט את קצב העברת הנתונים?... לא הייתי רוצה להשאיר את דיסק הגיבוי מחובר למחשב באופן תמידי.

פורסם
  • מחבר

אוקיי, תודה :)

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על העזרה!

שאלה קצת לא קשורה אבל לא יודעת אם שווה לפתוח בשבילה דיון חדש. בשעה טובה גיביתי הכל והתקנתי וינדוס על SSD חדש.

הבעייה: בהארד דיסק המדובר שלא רציתי סתם לפרמט, נשארו כל מיני תיקיות מערכת מהתקנה קודמת כמו program files שאני לא מצליחה למחוק אפילו בתור administrator

במקום זה מתקבלת הודעה "You require permission from TrustedInstaller to make changes to this folder"

ניסיתי את התהליך המתואר באתר הזה:

http://helpdeskgeek.com/windows-7/windows-7-how-to-delete-files-protected-by-trustedinstaller/

אבל בשלב האחרון ביותר קיבלתי שגיאה:

"An error occured while applying security information to F:\Program Files Access is denied"

יש איזושהי דרך אחרת להיפטר מהתיקיות האלו חוץ מלפרמט הכל?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים